Er din iPhone fast på Apple-logoen? Her er de mulige løsningene

De som bare oppdaterer eller gjenoppretter iPhone-en, møter sjelden dette problemet. Når iPhone-en din sitter fast ved Apple-logoen og ikke starter helt opp, utløser den et lite hjerteinfarkt. Men det er ikke så alvorlig og kan ordnes uten problemer.

Så, hva kan være grunnen til at Apple-logoen har sittet fast? Vel, det kan først og fremst skyldes dårlig fungerende programvare. Fem enkle løsninger kan la deg løse dette problemet. La oss prøve dem ut!

iPhone fast på Apple-logoen: Hvordan fikse jeg

Løsning 1: Start iPhone på nytt

Den enkleste måten - bare hvis det fungerer - å løse dette problemet er å starte iPhone på nytt. Bare trykk og hold inne ON / OFF-knappen og skyv for å slå den av.

På iPhone 7 og 7 Plus

Trykk og hold nede volumknappen på 7 Plus og 7 mens du fortsatt holder på / av-knappen. Hold inne begge knappene i 10 sekunder.

På iPhone 8, 8 Plus eller iPhone X-serien

Trykk raskt og slipp Volum opp- knappen → Trykk raskt og slipp Volum ned-knappenTrykk og holdSideknappen til du ser Apple-logoen.

Dette lille trikset gjør susen i å løse dette problemet ved noen få anledninger. Men hvis det ikke klarer å feilsøke problemet, fortsett med de videre løsningene.

Løsning 2: Bruk gjenopprettingsmodus

Prøv gjenopprettingsmodus for å bli kvitt problemet med Apple-logoen. Når enheten din er i gjenopprettingsmodus, lar iTunes deg gjenopprette enheten til fabrikkinnstillingene med den nyeste iOS-versjonen.

Sjekk ut: Slik setter du iPhone i gjenopprettingsmodus

Løsning 3: Bruk DFU-modus

DFU (Device Firmware Update) gjør det mulig for enheten din å kommunisere med iTunes selv uten å aktivere bootloader. Enda bedre, det lar deg iPhone gjenopprette fra alle trinn. Prøv også å bli kvitt problemet.

Trinn 1. Slå av iTunes på datamaskinen din. Deretter må du koble iPhone til datamaskinen.

Steg 2. Nå, slå av iOS-enheten din. Bare i tilfelle du ikke kan slå av enheten, holder du på dvalemodus / våkne-knappen til skjermen slås av.

Når enheten slås av, må du holde av / på-knappen nede i 3 sekunder.

Etter 3 sekunder må du begynne å trykke på Hjem-knappen mens du fortsatt holder PÅ / AV-knappen. På iPhone 7/7 Plus må du trykke på volum ned-knappen sammen med PÅ? AV-knappen.

Sørg for å holde begge knappene inne i 10 sekunder. Deretter lar du av / på-knappen, men fortsetter å holde Hjem-knappen. (Volum ned-knapp på iPhone 7/7 Plus)

Trinn 3. Hvis skjermen på enheten din forblir svart og ikke viser noe, betyr det at du har angitt DFU-modus.

Merk: Hvis du ser Apple-logoen eller Koble til iTunes-ledeteksten, betyr det at du ikke er i DFU-modus. Du må gjenta prosessen fra trinn 1.

Trinn 4. Du bør se et popup-vindu i iTunes. Den vil be deg om å gjenopprette enheten. Du har muligheten til å gjenopprette iPhone til fabrikkinnstillinger eller gjenopprette fra en tidligere sikkerhetskopi.

Nå, det er en god måte å få iPhone ut av Apple-logoen. Men hva hvis du har data som ikke er sikkerhetskopiert? Eller får du feil når du prøver å gjenopprette?

De mest bemerkelsesverdige feilene du får, er 1014, 1015 eller 16xx-serie feil når du gjenoppretter enheten din via iTunes.

Løsning 4: dr.fone - iOS-systemgjenoppretting

Hvis løsninger ikke fungerer for deg, kan du prøve dr.fone iOS-systemgjenoppretting. Hvis du vil ha et helt trygt og garantert middel til å løse iPhone som sitter fast på Apple Logo-problemet uten tap av data, anbefaler vi at du bruker et program som heter dr.fone —Reparer. (Pris: $ 79.95)

Når det gjelder å løse alle programvarerelaterte iPhone-problemer, kan du ikke finne en bedre løsning enn dr.fone. Det er klarert av millioner av brukere over hele verden, og det har til og med blitt sponset av slike som Forbes og Deloitte.

Hvordan fikse iPhone Stuck på Apple Logo-problemet med dr.fone - iOS System Recovery

Trinn 1. Start dr.fone, og velg alternativet “Reparer” fra menyen.

Steg 2. Koble din iPhone til PC-en med en datakabel, og klikk deretter "Start" når dr.fone oppdager enheten.

Trinn 3. Nå må du oppgi iPhone-en din i DFU-modus. For å gjøre det, må du først trykke på strøm- og hjemmeknappene samtidig i 10 sekunder. Slipp deretter av / på-knappen, men hold inne Hjem-knappen til du vet at du er informert om at telefonen har gått inn i DFU-modus. [Besøk dette innlegget for å sette iPhone 7/7 Plus i DFU-modus, og se dette for å sette iPhone 8/8 Plus eller iPhone X i DFU-modus.]

Trinn 4. I det neste vinduet velger du din iPhone-modell og lar dr.fone velge den nyeste firmwaren du vil laste ned.

Trinn 5. La dr.fone automatisk reparere iPhone-en din fast på Apple-logo-problemet.

Trinn 6. Start iPhone på nytt og fortsett å bruke den normalt.

Dette er en av få prosesser som sikrer at problemet blir løst uten å forårsake tap av data i det hele tatt. Når du har gjennomført denne prosessen, skal iPhone-en din være god som ny. Finn mer informasjon.

Løsning 5: Bruk Tenorshare ReiBoot

Hvis iPhone-en din sitter fast på Apple-logoen og du har data som må sikkerhetskopieres, er jeg redd for at du stort sett mister dataene med mindre du kan sparke iPhone-en ut av Apple-logoen på andre måter. Med dette mener vi at du kan bruke verktøy som Tenorshare (Pris: $ 55.95) ReiBoot som er fullt utstyrt for å fikse alle slags iOS-problemer som svart skjerm, gjenopprettingsmodus, Apple-logo osv.

Trinn 1. Last ned og åpne Tenorshare ReiBoot (Mac | Vinn)

Steg 2. Koble til din iPhone og klikk på Fix All iOS Stuck.

Trinn 3. Klikk på Fix Now eller Fix Now (All iO 11 Stuck.)

Det skal mest hjelpe deg med å fikse iPhone-problemet.

Logger av…

Så dette er de fire praktiske løsningene for å fikse Apple-logo-feil på iOS-enheter. Hvis du ikke vil miste noen data i det hele tatt og ønsker å løse problemet med letthet, er Tenorshare ReiBoot det riktige alternativet. Imidlertid bør du først prøve ut omstarten fordi det kan løse problemet litt enkelt - hvis det klikker.

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor. Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike nyttige feilsøkingsveiledninger.