Dette er de beste Mac-tastaturene du kan kjøpe i 2020

Uansett hvor flott din totale Mac-opplevelse er, kan du alltid forbedre den, og å finne det beste tastaturet som passer dine behov perfekt er en utmerket måte å starte. Når du finner og kjøper et slikt tastatur, vil du absolutt lure på hvorfor du ikke fikk det før. Samme som mange andre Mac-tilbehør, kan et godt tastatur virkelig gjøre en forskjell - du vil ikke bli frustrert når du skriver, og du vil øke produktiviteten. I denne artikkelen skal vi snakke om de beste Mac-tastaturene, så fortsett å lese fordi du kan finne den som er perfekt for dine behov.

Se også: Hvordan finne den beste musen for Mac

Hva du bør tenke på når du velger et tastatur?

Hvis du blar gjennom det store antallet beste Mac-tastaturer som er tilgjengelig på nettet, kan det endre den vanlige oppfatningen at Apple ikke støtter tredjeparts tilbehør. Selv om produsenten er i stand til å lage de mest premium perifere utstyr som det nylig lanserte Magic Keyboard, Air Pods og den unike Apple-musen, er det så mange tredjepartsprodusenter klare til å hjelpe ditt bruksscenario.

Apple følger et spesifikt designmønster mens du kan få en lignende, helt ny opplevelse fra et Logitech-tastatur eller et billigere alternativ med tilleggsfunksjoner. Det beste er at de gjør det rent hvitt med en matt finish, slik at det enkelt synkroniseres med designestetikken til Mac-oppsettet ditt hjemme eller på kontoret.

Før vi viser noen av de beste Mac-tastaturene, la oss se tingene du bør vurdere.

ergonomi

Hvis du bruker timer på å jobbe på datamaskinen hver dag, bør hendene være i en naturlig posisjon når du skriver, noe som betyr at du må velge et tastatur med en slik design. Det er mange flotte tastaturer som har justerbar vippe og høyde, og med et slikt tastatur vil du ikke føle smerter i leddene etter flere timers arbeid, og du vil føle deg komfortabel når du skriver.

Type nøkler

Det er mange tastaturer i bærbar stil for Mac, og alle ser fantastiske ut. Imidlertid liker mange mennesker ganske enkelt ikke denne typen tastaturer, da det kan føles rart når du skriver. Hvis du er en av disse menneskene, er tastaturet med de hevede tastene et mye bedre alternativ.

Trådløst eller kablet tastatur?

Du må bestemme om du vil ha et tastatur med eller uten kabel. Kablet tastatur er et mye bedre alternativ for spill fordi du med et slikt tastatur vil unngå etterslepsproblemer som kan oppstå noen ganger. Hvis du ikke liker kabler, er det trådløse tastaturet du trenger USB-porten på datamaskinen det perfekte alternativet for deg, men ikke glem at du trenger batteriene. Dessuten er trådløse tastaturer vanligvis dyrere.

Funksjoner

Mange tastaturer i dag har tilleggsfunksjonsknapper og mediefunksjonsknapper som side opp og ned, volum opp og ned, nettleserknapp, dempeknapp, for bare å nevne noen. Hvis du ikke liker slike alternativer, ikke bekymre deg, det er mange fantastiske tastaturer med bare standard QWERTY-tastene.

Beste Mac-tastaturer

Det billigste kablete tastaturet i full størrelse

Mac-lagring i full størrelse USB kablet Mac-tastatur

Etter å ha brukt tusenvis av dollar til Apple Mac-oppsettet ditt, kan det være lurt å spare penger på det erstatte tastaturet ditt. Selv om kjørelengden din kan variere, er dette det billigste tastaturet i full størrelse du kan finne for din Mac. Den hvite designen synkroniseres sømløst med Macintosh-en og i full størrelse gjør at du kan få flere ting gjort, spesielt med de numeriske putene som er ideelle for regnskapsførere.

Designerne har implementert 15 Apple-spesifikke snarveistaster for enkelt å få tilgang til alle gjentatte ganger brukte funksjoner som for eksempel klippe, kopiere og lime inn. Det er også dedikerte knapper for å pause, spille, øke eller redusere volumet i iTunes. Det er et kablet tastatur og lavprofiltasten produserer ikke noe støy når du skriver .. For folk som i stor grad er avhengige av Bluetooth, kan dette høres litt av. Men hvis du ikke er interessert i å bytte batterier og liker å holde det tilkoblet, blir denne funksjonen nyttig.

Hvorfor skal du kjøpe dette tastaturet?

  • Tastaturet i full størrelse inneholder et numerisk tastatur, noe som gjør det enkelt for folk å gjøre rede for å få ting gjort raskere.
  • Det er en kablet USB-versjon som sikrer at du ikke trenger å bekymre deg for å bytte batterier igjen.

Se det på Amazon

Beste Apple-tastatur

Apple kablet tastatur med numerisk tastatur

Hvis du ikke vil ha noe annet enn Apple, er dette ultratynne tastaturet et perfekt valg. Den har en vakker og stilig design, innebygde USB-porter og lave profilnøkler. For å få tilgang til mange forskjellige Mac-funksjoner som utkaster, volum, lysstyrke på skjermen, spole fremover, spole tilbake, bare for å nevne noen. For mange brukere er dette utvilsomt et av de beste Mac-tastaturene.

Selv om det er så mange fantastiske valg tilgjengelig, er det Apple-designet Magic Keyboard for Mac uten tvil det beste produktet du kan kjøpe. Tredjepartsprodusentene tilbyr en lignende hvit design med et kompakt fotavtrykk og noen tilleggsfunksjoner som sol lading som kanskje ikke er tilgjengelig i den opprinnelige versjonen. Det fortsetter å skille seg ut som det best mulig tastaturet med Apples robuste byggekvalitet.

Tastaturet bruker en saksemekanisme bak hver tast som gir det mer stabilitet og holdning når du skriver kontinuerlig. Nøkkelreisen er veldig mindre som holder den stille til enhver tid og gir en presis skriveopplevelse uten håndledd eller fingertretthet. Det innebygde oppladbare batteriet varer minst en måned før det må lades opp. Dette er et tastatur i full størrelse fra Apple som gir deg det numeriske tastaturet som er integrert for regnskapsarbeid.

Hvorfor skal du kjøpe dette tastaturet?

  • Magic-tastaturet er laget av ingen ringere enn Apple som gir deg varemerkesikkerhet og designestetikk.
  • Batteriets levetid er utmerket, og det er et tastatur i full størrelse som søter avtalen.

Se det på Amazon

Beste kompakte tastatur for Mac

Anker® Ultra Compact Slim Profile Wireless Bluetooth Keyboard

Mange brukere foretrekker trådløse tastaturer, og hvis du er en av dem, kan dette vakre, slanke tastaturet være akkurat det du har sett etter. Det fortjener å være på listen over de beste Mac-tastaturene av flere grunner. Det er et lett tastatur, intuitivt og veldig behagelig å skrive. Hvis du ikke bruker tastaturet på en halv time, går det automatisk i strømsparingsmodus. Det er ikke bare det perfekte tastaturet for din Mac, det er også kompatibelt med iOS-enheter, Android og Windows. Prisen starter fra 25 dollar.

Anker har omhyggelig designet dette Bluetooth-tastaturet, og de har kommet ut med flygende farger for å gjøre det ultrakompakt og slank. Bluetooth-tastaturet har ikke et numerisk tastatur og er så lite at det bare opptar to tredjedeler av plassen som er opptatt av et tradisjonelt tastatur. Drevet av et stort 800mAh-batteri kan det gå i nesten seks måneder, selv om du bruker det i to timer uten stopp daglig.

Det er veldig vanskelig å bruke et tastatur uten pause, noe som bekrefter at det lett skulle vare i flere måneder, og Bluetooth er designet for å automatisk koble til den siste enheten den ble parret med. Det kompakte tastaturet fra Anker er også kompatibelt med en rekke Bluetooth-enheter inkludert Mac, PC, Windows, iOS og Android. Du kan bruke den enkelt med din iPhone, Mac eller en Android-telefon. Anker har også sørget for at det er enkelt å skrive på denne enheten med lave profilerte matte nøkler med rammen solid for å vare lenge.

Hvorfor skal du kjøpe dette tastaturet?

  • Det beste kompakte tastaturet du kan kjøpe til din Mac
  • Batteriets levetid er pålitelig og varer måneder med en enkelt lading

Se det på Amazon

Et Mac-tastatur med mekaniske brytere

Azio Mk-Mac kablet USB-bakgrunnsbelyst tastatur med brun K-bryter

Har du noen gang hørt om et mekanisk tastatur for Apple Mac? Hvis du ikke har det, bør dette Azio MK-Mac-tastaturet sette deg på sporet. Mekaniske brytere er populære blant spillere og maskinskrivere i verden av Windows-datamaskiner. For Mac er det et konsept uhørt. Men for entusiastene der ute som vil ha det beste fra OS X og inputvalg, har Azio et alternativ. De har klart å beholde den rene hvite fargen og brukte hvite bakgrunnsbelysninger for tastaturet og bringer det på nivå med hvilket som helst Mac-vennlig tastatur der ute.

Mens produktet som er omtalt her er USB-kablet modell, kan du også finne MK Mac BT med et Bluetooth-oppsett for en litt høyere pris. Tastaturet har taktile brune k-svitsjer som er ikke-klikkende og ikke gir for mye støy. MK-Mac kablet USB-tastatur er eksklusivt designet for Mac med alle Apple-spesifikke knappoppsett inkludert hurtigtaster for enkel tilgang. Den har også et dedikert volumkontrollhjul som skal gjøre analoge elskere glade, ettersom du når som helst kan øke eller redusere volumet på iTunes-musikkavspillingen.

Hvorfor skal du kjøpe dette tastaturet?

  • Mekaniske brytere for Mac er en unik funksjon som skiller dette tastaturet fra konkurransen.
  • Azio har også opprettholdt Mac-nøkkeloppsettet og gir en fysisk volumkontrollknapp som forbedrer den analoge opplevelsen.

Se det på Amazon

Beste Mac-tastatur med moderne design

Logitech Bluetooth Easy-Switch K811 Keyboard For Mac

Logitech Bluetooth Easy-Switch-tastatur med Bluetooth-teknologi er spesialdesignet for Mac. Den har lyse bakgrunnsbelyste taster for å skrive i et mørkt rom. batteriets levetid er utmerket. Den er slank, kompakt og har en vakker, moderne design. Den kan brukes til iPad og iPhone også. Det gir en hyggelig skriveopplevelse.

Logitech er først og fremst en produsent av periferiutstyr for Windows-PCer, men de gir ikke opp verden for Mac- og Apple-enheter. Logitech Easy-Switch K811 er det beste Mac-tastaturet du noensinne vil trenge hvis du allerede har investert mye i Apples økosystem av enheter. Easy-Switch-navnet kommer fra en faktisk bytte som finnes på dette tastaturet som lar deg sømløst skifte mellom Mac, iPad eller iPhone for å fortsette å skrive uten avbrudd.

Bluetooth-tastaturet har et solid område på opptil 30 fot som lar deg holde det koblet til flere enheter i nærheten. Tastene er bakbelyste, slik at du kan skrive i mørket, og det inkluderer også et oppladbart batteri. USB-kabelen kan brukes til å lade den opp, som teoretisk sett skal vare minst en måned med daglig bruk. Logitech har designet en unik keycap for K811 som gjør det mulig å være hviskelig stille når du skriver, og den har også en Mac-layout slik at Apple-fans kan bruke den sømløst på kjent grunn.

Hvorfor skal du kjøpe dette tastaturet?

  • Logitechs unike og nyttige enkle bryter-teknologi lar deg enkelt endre forbindelsen mellom en Mac, iPhone eller iPad. Et must-have for personer med flere Apple-enheter.
  • Ganske nøkler som er behagelige, men ikke gir noen lyd under lange skriveøkter.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste ergonomiske tastatur for Mac

Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000

Denne modellen har et banebrytende design, og noen av nøkkelfunksjonene er intuitiv Zoom Slider, tilpassbare hurtigtaster og forbedret nummertastatur. Det er en ren glede å skrive på det, så hvis du vil ha et tastatur fra Microsoft, kan du gjerne gå for dette.

Se det på Amazon

Beste trådløse tastatur for Mac

Logitech trådløst soltastatur K750 for Mac

Hvis du liker trådløse tastaturer, vil du elske dette tastaturet! Stol på lyset i stedet for batteriene, fordi enhver lyskilde vil holde tastaturet ladet. Det gir en hyggelig skriveopplevelse - du vil skrive roligere og raskere. Den har ultra-tynn design, og den har en kjent Mac-layout.

Se det på Amazon

Beste Mac-tastatur for rask skriving

Das Keyboard Professional Models S for Mac

Det kommer med ultra-sensitiv taktil respons, noe som betyr å skrive mye raskere med letthet. Das-tastaturet har to-port USB 2.0-hub - du kan koble til USB-kompatible enheter eller lade iPhone. Det er Mac-funksjonstaster inkludert: spill / pause, neste og forrige spor, volum opp og ned, demp, lysstyrke opp og ned, søvn osv.

Se det på Amazon

Beste billige tastatur for Mac

Macally 103 tasters USB-tastatur i full størrelse

Dette tastaturet kan være det rette for deg siden det er en billig erstatning for Apple-tastaturer. Den kommer med Mac OS X-funksjoner og snarveistaster og LED-indikator for strøm, Num-lås og kapslås. Macally-tastaturet gir enestående skriveopplevelse takket være responsive tastene med lav profil. Prisen på dette tastaturet er under $ 15.

Se det på Amazon

Beste Apple-tastatur med lang batterilevetid

Matias Laptop Pro-tastatur for Mac

Det er kompakt og enkelt å pakke med et stort 1.600 mAh-batteri. De Mac-vennlige funksjonstastene lar deg kontrollere volumet, lysstyrken og mer. Den kobles til Android, iPad, PCer og andre Bluetooth-enheter. Den har også et flott design.

Se det på Amazon

Bunnlinjen

Det har kommet en hel del nye produkter, og å velge de beste Mac-tastaturene kan være et vanskelig valg akkurat nå. Hvis du har en god ide om forventningen din, bør det være mye lettere å velge en. Logitech-tastaturet bruker en ukonvensjonell solenergi mens Anker tilbyr det mest kompakte tastaturet du kan finne. Det finnes til og med et tastatur med mekaniske brytere og et annet som kobles til hver Apple-enhet. Velg din foretrukne og forbedrer Mac-opplevelsen

Dette er noen av de beste Mac-tastaturene du kan få. Når du velger et tastatur, ikke glem å vurdere de tingene vi har nevnt i begynnelsen, for eksempel ergonomi, tastetype, funksjoner og så videre. Vi har listet opp forskjellige typer tastaturer her, slik at enhver kan finne en perfekt passform!