Slik løser du LG G3 ikke

Da LG G3 offisielt ble utgitt, ble den øyeblikkelig en av de mest populære enhetene i verden, og den er den fortsatt. Det er så mange ting å elske med denne smarttelefonen, begynner med designen, funksjoner og ytelse. Du vil neppe finne enhetsbrukere ikke klager på, så det er ikke så rart å se folk som rapporterer om alle slags LG G3-problemer. Selv den minste feilen med telefonen vil irritere deg, men la oss innse det - det verste problemet er når enheten ikke slås på. Det er mange problemer du kan løse på egen hånd og med letthet, for eksempel ytelsesproblemer, apper som krasjer eller fryser, treg Wi-Fi-tilkobling og noen få andre. Men når det gjelder denne, er det bare noen få ting du kan prøve før du tar enheten til tjenesten. Vi kommer til å dele de få tingene du kan gjøre for å prøve å fikse LG G3 ikke vil slå på problemet, og hvis disse potensielle løsningene ikke løser problemet, må du kontakte forhandleren eller transportøren.

Du kan også lese: Slik løser du tastaturforsinkelse på LG G3

Måter å fikse LG G3 vil ikke slå på

blog.clove.co.uk

Før du går over til løsningene nedenfor, må du huske at du trenger laderen for å prøve å løse problemet. Forsikre deg om at du har den originale laderen, og sørg for at laderen og kabelen ikke er skadet. Forbered en ekstra lader og kabel til Android (i tilfelle du har disse) hvis den originale laderen ikke fungerer som den skal.

Løsning nr.1: Trykk og hold på av / på-knappen i 10 sekunder

Den første du bør prøve når et problem som dette oppstår er å trykke og holde på av / på-knappen, men sørg for å holde den i 10 sekunder.

Løsning nr. 2: Koble smarttelefonen til laderen

Selv om du er 100% sikker på at batteriet på enheten din ikke er tomt, kobler du smarttelefonen til laderen uansett. La den lade i minst 15-20 minutter, og trykk deretter på av / på-knappen for å slå på telefonen.

Løsning nr. 3: Ta ut batteriet og sett det inn igjen

Dette kan komme som en overraskelse, men mange mennesker hadde nøyaktig samme problem med LG G3, og i de fleste tilfeller oppsto problemet noen dager etter kjøpet. Mange av dem rapporterte at problemet ble løst når de fjernet batteriet, ventet i noen minutter og satt det inn igjen. Prøv å gjøre dette, og forhåpentligvis vil problemet løses.

Løsning nr. 4: Ta ut batteriet og koble smarttelefonen til laderen

Hvis du allerede har prøvd løsningen nr. 3, og hvis du tok ut batteriet og satt det tilbake om noen minutter etter, kan du prøve denne løsningen. Ta ut batteriet, koble deretter enheten til laderen, og la den lade i en periode, la oss si en halv time. Sett deretter batteriet inn igjen og prøv å slå på enheten igjen. Forhåpentligvis vil denne fungere.

Løsning nr. 5: Utfør en hard tilbakestilling

Hvis løsningene vi nevnte ovenfor ikke løste problemet, kan du utføre en hard tilbakestilling. Når du gjør det, vil du returnere enheten til fabrikkinnstillingene. Husk at dette vil fjerne alle innstillingene dine, laste ned apper og dataene dine. Følg trinnene nedenfor for å utføre en hard tilbakestilling:

  • Trykk og hold på av / på-knappen og Volum ned-tasten til du ser LG-logoen på skjermen
  • Hold inne volumtasten og slipp strømknappen, men trykk den igjen igjen og fortsett å holde den inne
  • Slipp begge knappene når fabrikkinnstillingsskjermen vises
  • Trykk på Volum ned-knappen for å bla ned til “Ja” og trykk deretter på av / på-knappen
  • Trykk igjen Volum ned-knappen og bla ned til “Ja” og trykk på av / på-knappen
  • Telefonen vil nå utføre en tilbakestilling av fabrikkdata.

Som vi nevnte etter tigging av denne artikkelen, er det ikke mange ting du kan gjøre når enheten ikke slås på. Hvis disse potensielle løsningene ikke fungerer for deg, tar du enheten til transportøren din og ber om en erstatningsenhet.

Bildekilde: www.droid-life.com

Du kan også lese: Hvordan løse problemer med LG G3 overoppheting