Slik løser du problemet med Samsung Galaxy S6 Raskere batteriet

Samsung har brakt et unibody-design i det nyeste flaggskipet Galaxy S6 og S6 Edge. Dette er den første smarttelefonen fra Samsung med ikke-flyttbart batteri. Batteriet til Galaxy S6-varianter er 2550mAh, men Quad HD-skjerm, topp funksjoner og octa core exynos 7-prosessor krever god batterikraft. Så Galaxy S6 Edge og Galaxy S6 raskere batteridreneringsproblem er ikke overraskende. Her er noen tips, som du kan løse Galaxy S6 raskere batteriet, og det vil fjerne umuligheten av batteribytte. Du kan også lese her måtene å løse problemet med treg lading på Galaxy S6.

Se også- Galaxy S6 og S6 Edge Hjem-skjermguide

Tips for å fikse Galaxy S6-batteriet

Lukk de overflødige appene

Det er mange apper i Galaxy S6 eller S6 Edge, de kjører på bakgrunnen selv om du ikke bruker dem. Så det første du bør gjøre er å lukke appene etter å ha funnet dem. Etter kommunikasjon (wifi, radio, GPS) er tredjepartsapper hovedårsaken til at batteriet tappes. Så naviger til Innstillingene for Galaxy S6 eller S6 Edge og deretter batterisyn, og se hva alle appene bruker mer batterilevetid.

Hvis du ser at bestemte apper er de skyldige, må du enten avinstallere dem eller tvinge dem til å lukke dem. For de viktige appene kan du installere dem på nytt for å se resultatet.

Slå av kommunikasjonen når de ikke er i bruk

Ikke glem å slå av Bluetooth-tjenesten, Wifi, GPS, mobildata og NFC når du ikke bruker dem. Disse tjenestene tømmer ikke bare batteriet raskere, men bremser også ytelsen til telefonen din ved å kontinuerlig oppdatere. Slå av dem ved å gå til Innstillinger, og slå dem bare på når du trenger å bruke disse tjenestene.

Start enheten på nytt

Det anbefales alltid å starte telefonen på nytt når det oppstår noen form for problemer som batterilad, ytelse, overoppheting eller kameraproblemer før du fortsetter med andre løsninger. Hvis du vil starte telefonen på nytt ved å holde på av / på-tasten, kan det løse problemet midlertidig.

Deaktiver lokasjonstjenester

Hvis du ikke bruker kart eller apper som det, er det ikke nødvendig å bruke lokasjonstjenester. Når du trenger å bruke slike apper, kan du aktivere tjenestene, noe som er ganske enkelt. Så slå av tjenesten for å forbedre batteriets levetid. Deaktiver lokasjonstjenester som går til Innstillinger.

Fjern de ubrukte appene

Dette er en av de beste løsningene for Galaxy S6 batteri tapping problemet. Ved siden av å forbedre batteriets levetid forbedrer også denne prosessen ytelsen til telefonen. Avinstaller de ubrukte appene for å frigjøre plassen og for å øke hastigheten på telefonen. Prøv å slette de større spillene som tar stor plass, ikke bekymre deg for informasjonen for de fleste av spillene som Temple run er lagret i Game Center, slik at du ikke trenger å starte helt fra bunnen av hvis du vil spille dem igjen.

Batteriets ladesyklus

Det er viktig å la telefonen din gå gjennom en ladesyklus minst en gang i måneden. Det betyr at du lader batteriet 100% og bruker telefonen til det er slått av på grunn av lite batteri. Det er bra for batteriets vedlikehold og å få eksakte data om batteribruk.

Deaktiver varsler

Å få varsler for hver app er ikke bare irriterende, men bruker også batteri og behandlingshastighet. Så appene du ikke trenger varsler for, kan du slå av denne funksjonen for dem.

Bruk strømsparings- og ultrasparingsmodus

Naviger til Innstillinger> System> Batteri, og du finner to batterisparingsmodus - Ultra strømsparingsmodus og strømsparingsmodus. Strømsparingsmodus reduserer lysstyrken, begrenser CPU-ytelsen og tar vare på andre små ting for å forbedre batteriets levetid. Den lar deg bruke telefonen uten fancy ting som skjerm på tid og vibrasjoner.

Du kan aktivere ultra strømsparingsmodus på det kritiske tidspunktet når hver dråpe batteri betyr mye. Det begrenser antall apper du kan bruke, og aktiverer et gråtonetema på enheten din.

Bruk disse modusene når du trenger å spare batteri og ikke er hjemme.

Utfør en tilbakestilling fra fabrikken

Hvis du prøvde alle de ovennevnte trinnene for å løse Galaxy S6 eller S6 Edge batteriavløpsproblemer, men ingen av dem fungerte for deg, er det på tide å utføre en fabrikkinnstilling for å bringe telefonen tilbake til scenen slik den var på kjøpstidspunktet . For det:

Gå til Innstillinger> Personlig> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling. Denne prosessen sletter alle dataene fra telefonen, slik at du kan sikkerhetskopiere viktige data.

Hvis tilbakestilling av fabrikken heller ikke fungerer, må du kjøpe en batteripakke.

Se for mer hjelp