Hulu 500 Error - Slik løser du det

Hulu er en alternativ tjeneste for kabel-TV, hvem som helst kan se sine favoritt-tv-serier, programmer, dokumentarer, nyheter, sport, videoer og filmer. Det er billigere enn kabelforbindelsen. Så folk abonnerer på denne direktesendte TV-streamingtjenesten for den enorme samlingen av underholdningsinnhold. Noen ganger, mens du prøver å streame innholdet, kan du få lasteproblemer med nettstedet eller appen. En feilmelding med feilkoden kan vises på skjermen. Her skal vi snakke om Hulu 500-feil og hvordan vi kan fikse det.

Se også: Topp beste live tv-streamingtjenester

Årsaker til denne feilen

En Hulu 500-feil kan oppstå når du bruker strømmenheten eller nettstedet. Dette er normalt en intern feil på serversiden. Så det er et problem med serveren på nettstedet. Når noe går galt med siden eller siden, vil du finne denne meldingen. Så det tekniske teamet er nødvendig for å ta vare på det. Men likevel, for å være sikker, bør du også sjekke fra slutten.

  • Lasting på nytt: Lukk siden og åpne den igjen. Forsøk å laste inn nettsiden ved å trykke på alternativet for innlasting eller oppdatering. Gå til URLen og klikk på 'Oppdater' som ligger i adressefeltet. Du kan også trykke på Ctrl + R eller F5. Så hvis problemet allerede er løst, vil du oppdatere siden tilbake til websiden hvis du oppdaterer siden.
  • Fjerne informasjonskapsler: Hvis enheten din består av for mye nettleser-informasjonskapsler, kan det føre til feilen. Prøv å slette informasjonskapslene. Åpne siden og gå til Meny. For Google Chrome velger du "Flere verktøy" og deretter "Fjern nettlesingsdata". Nå vil du få alternativer for å tømme informasjonskapsler eller andre data. Velg nå alternativet i henhold til dine krav. Gå til 'Meny> Alternativer' for Brannkammer. Velg deretter "Personvern og sikkerhet". Bla nedover og klikk på 'Informasjonskapsler og nettstedsdata'. Velg deretter "Tøm data". Du kan også velge 'Administrer data'. Deretter kan du velge informasjonskapsler som skal slettes, eller du kan slette alle ved å klikke på Fjern alle. Gå til 'Meny' for Safari. Velg deretter "Innstillinger> Personvern." Det er et alternativ "Blokker alle informasjonskapsler". For å se de lagrede informasjonskapslene, gå til 'Administrer nettsteddata'. Deretter kan du velge manuelt å slette.
  • Fjern hurtigbufferen: Tømming av hurtigbuffer er også nyttig å fjerne feil. Du kan gå til nettleserens 'Innstillinger'. Finn deretter 'Tøm nettleserdata'. Det vil være alternativer for å tømme hurtigbuffer. Velg det for å fjerne hurtigbufferen.
  • Start på nytt: Start først PCen eller mobilen din. Slå av modemet eller ruteren i noen minutter, og slå dem deretter på. Sjekk internettforbindelsen din. Koble fra og koble til Wi-Fi på enheten din. Det er alternativer for å kjøre en hastighetstest for å se om forbindelsen er dårlig eller ikke. Hvis tilkoblingen ikke er ok, må den forbedres eller fikses.
  • Sjekk oppdateringene: Sjekk riktig om en ny oppdatering er tilgjengelig eller ikke. For Hulu, gå til 'Google Play Butikk> Meny> Mine apper og spill'. Velg deretter "Hulu" og klikk på "Oppdater". Du kan oppdatere alle Android-telefoner, TV og nettbrett ved å følge denne måten. For Apple TV, gå til 'Apple Store'. Finn alternativet "Kjøpt". Gå deretter til 'Innstillinger> Generelt'. Velg deretter "Oppdater". Hvis noen oppdatering er tilgjengelig, må du laste ned og installere den.
  • Avinstaller og installer på nytt: Hvis mulig, avinstaller Hulu-appen fullstendig, og installer deretter den nyeste versjonen.
  • Kontakt andre: Hvis du har problemer når du laster Hulu, kan du kontakte andre fra det samme området for å bekrefte om de opplever det samme problemet eller ikke. Hvis ja, informer nettstedets tekniske team.
 

Legg Igjen Din Kommentar