De beste beste appene for å streame filmer og TV-show på Android

Takket være teknologien kan vi nå glede oss over filmer og andre TV-serier på smarttelefonen mens vi er på farten. Og det eliminerer nå behovet for å sitte foran TV-en for å se på TV-serier eller filmer. Snarere bare å installere en av streamingappene på telefonen din og strømme innholdet du ønsker. Streaming-apper er tilgjengelige for både Android og iOS. Imidlertid, her i denne artikkelen, vil vi liste opp noen av de beste appene for å streame filmer og TV-serier på Android. Mens noen av appene som er nevnt her er betalt, er noen helt gratis. Få dem på Android-enheten din og kutt kjedsomheten mens du sitter alene eller når du reiser alene et sted.

Se også: De beste appene for Samsung Galaxy S8

10 beste Android-streamingapper

Showbox

Dette er en av de beste appene for å streame filmer på Android som er likt og brukt av et enormt antall brukerbaser. Showbox-streaming-appen er helt gratis, så du trenger ikke å bruke en eneste krone, heller bare å laste ned denne appen, og den lar deg glede deg over filmene sammen med forskjellige TV-serier på Android-enheten din. Når denne appen er installert på Android-enheten, vil den gi deg tilgang til flere filmer og TV-serier mens de enten kan lastes ned eller dampes hva du vil. Hvis du velger å laste ned filmer eller show, kan du glede deg over det selv om du ikke er frakoblet.

Imidlertid er ikke denne streaming-appen tilgjengelig i lekebutikken, så besøk deres offisielle nettsted for å få den.

Last ned Showbox

SnagFilms

SnagFilms er en annen nyttig og en av de beste appene for å streame filmer på Android. Det lar brukerne glede seg over filmer på alle mobile enheter mens filmene kan nytes i videospillkonsollen og andre plattformer. Mens SnagFilm lar deg streame filmene på Android-enheten din, kan du også dele noen filmforslag på sosiale medier gjennom den. En annen beste del med denne streaming-appen er at det gjør det mye lettere å søke ettersom filmene er listet ned i flere kategorier, så bare gå videre for å hente de populære filmene og andre seksjoner som nylig er lagt til. Denne appen er også helt gratis.

Last ned SnagFilms

Terrarium TV-app

Vil du glede deg over HD-filmene på Android-enheten din gratis? Da er denne appen uten tvil det beste valget som ikke bare filmene heller lar deg glede deg over TV-programmene også på din Android-telefon. Hvis du ikke er fornøyd med Showbox-strømmen-appen, er dette det ideelle valget som også har støtte for undertittel. Så det ikke-engelske folket kan hente undertittelen for å nyte filmen enda bedre. Massevis av filmer og TV-programalternativer er tilgjengelige mens installasjonsprosessen for denne appen innebærer noen enkle raske trinn, og du vil være god å gå. Forsikre deg imidlertid om at enheten din har VPN installert for å få tilgang til denne Terrarium-appen.

Last ned Terrarium TV

Kodi

Kodi er sannsynligvis det beste valget hvis du leter etter de beste appene for å streame TV-serier på Android sammen med filmene. Det er ikke begrenset til bare TV-serier eller filmer, heller kan du glede deg over musikk, sport og virale videoer også gjennom denne streaming-appen. Men hvis du kan bruke riktig tillegg til Kodi, vil ting bli mye mer interessant. Dette er en helt gratis app, så det er ikke nødvendig å bruke en eneste krone fra lommen. Installasjons- og installasjonsprosessen er litt tidkrevende, så gjør deg klar til å dedikere den lille mengden tid som trengs for å sette opp Kodi på din Android-telefon.

Last ned Kodi

Videomix

Videomix er en av de veldig gamle Android-appene som strømmer film og TV-serier gratis. Du kan glede deg over filmene gjennom denne streaming-appen. Den tilbyr chromecast-funksjonalitet mens filmene som er tilgjengelige her, kan sorteres etter år, sjanger og produksjonsland. Denne appen oppdateres regelmessig for å sikre at alle de nye filmene og nyere TV-serier er tilgjengelige i denne appen. Så bare gå videre og få denne streamingappen på Android-telefonen eller nettbrettet ditt for å nyte litt kvalitetstid.

Last ned Videomix

MovieHD

Navnet antyder at denne streaming-appen bare er ideell for å streame HD-innholdet enten det er en film eller TV-serier spiller ingen rolle. Denne appen fungerer perfekt på både Android- og iOS-enhetene, men sørger imidlertid for at de støtter Chromecast. Når denne appen er installert på enheten din, vil du ha tilgang til mye HD-innhold som du kan hoppe inn i underholdningens verden gjennom. Det beste er at også denne appen er helt gratis.

Last ned MovieHD

Viewstar

En annen på listen over beste apper for å streame filmer og TV-serier på Android. Denne appen er helt gratis og krever ingen påmelding eller gebyrer for å få film fra Viewstar. De som elsker å se anime, er denne appen en perfekt godbit for dem, da hovedinnholdet er anime. Så uansett om du leter etter den splitter nye japanske serien eller den klassiske anime-serien, så har den å by på alt. Dessuten blir samlingen i denne appen oppdatert hver uke, så alle nyere ting du leter etter er tilgjengelig i denne streaming-appen helt gratis. Denne appen er tilgjengelig i Play-butikken, men du kan også hente dem fra det offisielle nettstedet.

Last ned Viewstar

PlayView

PlayView er uten tvil en flott streaming-app å nevne i denne listen som kommer helt gratis, og sparer dermed den store mengden penger for å glede deg over TV-serier og filmer på Android. En annen funksjon i denne appen er at den lar deg velge strømkvalitet mens de kan kategoriseres etter popularitet, sjanger osv. Hvis du har chromecast, så få strømmer fra denne appen til TVen din og nyt ting på en større skjerm på fritiden .

Last ned PlayView

Crackle

Crackle brukes av mer enn 25 millioner mennesker, og dette indikerer tydelig populariteten til denne appen. Crackle er hovedsakelig tilgjengelig for alle bosatt i Nord-Amerika, Sør-Amerika og Australia. Bortsett fra å ha en massiv samling av filmer, TV-serier og anime, har de også sitt eget innhold, og dette er en av grunnene til at det blir brukt av en stor del av brukerne. Du kan sortere filmene etter forskjellig sjanger som gjør det enkelt og raskere å søke i en film.

Last ned Crackle

Popcorn Flix

Selv om navnet er veldig likt Netflix, er det en helt annen app som du kan streame antall filmer gratis gjennom. I henhold til deres krav, er det lagt til en ny film hver dag, så du vil ha mange alternativer mens du søker etter den beste filmen du kan se.

Last ned Popcorn Flix

Så dette er de beste appene for å streame filmer og TV-serier på Android-enheten din. De fleste appene vi har listet opp her er gratis, så bare få dem i smarttelefonen din og gjør livet mye mer underholdende.

Se også: Topp beste brettspill for Android og iOS

 

Legg Igjen Din Kommentar