Eldste ruller 6: Utgivelsesdato, funksjoner, rykter og nyheter

TES eller The Elder Scrolls er en av de mest populære RPG-franchisene, nå også tilgjengelig som en MMORPG med Elder Scrolls Online-spillet. Den siste tittelen på serien var Skyrim, gitt ut i 2011. Skyrim har fortsatt millioner av spillere på daglig basis.

The Elder Scrolls 6 er en kommende tittel i denne spillserien fra spillveiviseren Bethesda. Skyrim ble introdusert i 2011, og det er mange interessante spill i denne serien, men fansen leter etter litt fersk underholdning i serien. Fans har fortsatt mye moro med Elder Scrolls 5: Skyrim, bruker Nintendo Switch, men de er klare og venter på neste distraksjon, Elder Scrolls 6. Imidlertid kan de ha en lang ventetid frem til neste fantasi spill fra Bethesda.

Kommende spill

TES6 er det siste tilskuddet til Elder Scrolls-serien og er kunngjort med mye fanfare ved å bruke en 30-sekunders teaser på E3 2018. Elder Scrolls 6 er fremdeles i utviklingsstadiet. Bethesda har ikke delt noen nyheter relatert til når den vil bli utgitt eller hvor den vil finne sted. Imidlertid er det mange rykter som gjør rundene angående dato og innstilling, så sjekk ut disse oppdateringene.

Traileren til eldste ruller 6

Teaseren til Elder Scrolls 6 ble utgitt i E3 2018. Selv om Bethesda har holdt seg tett med tanke på detaljer om TES6, viser den korte teaseren den unike temamusikken. Traileren viser også en vakker skybox sammen med en flyover, som peker på hvordan det ser ut som Tamriel. Dette er det kontinentet hvor mange av Elder Scrolls-serien forekommer. Traileren ender deretter på en lapp med en forgylt logo av TES6, og det er det.

Starfield og Fallout 76 går foran

I følge Todd Howard vil imidlertid Bethesda-direktøren, Starfield og Fallout 76 gå foran Elder Scrolls 6. Dette betyr at Elder Scrolls 6 fortsatt har noen år på seg før den slippes. Ifølge Todd Howard, på E3 som ble arrangert i år, er Elder Scrolls 6 i førproduksjonsstadiet, mens Starfield er i spillbar etappe.

Bortsett fra traileren på E3 2018, bekreftet Howard også på YouTube Live av E3-streaming i 2016 at The Elder Scrolls 6 er et happeningsprosjekt og er i faser av utviklingen. Imidlertid blant Starfield; TES6 og Fallout 76, TES6 vil være den siste som slippes. I følge Hines er det to flere multiplatform-spillutgivelser på agendaen, så TES6 ville skje først etter de to andre, nemlig Starfield og Fallout 76.

Sannsynlig beliggenhet

Elder Scrolls 6 vil være oppfølgingen til Elder Scrolls V: Skyrim. I det 6. spillet vil spillerne kunne reise til Tamriel og deretter kjempe med sverd, skjold og buer for dagsordenen du ønsker. De fleste av Elder Scrolls-seriespillene er basert i en bestemt region i Tamriel (som er universet for serien) og har navnet på regionen. For eksempel, i 1996, lå Daggerfall på High Rock, Hammerfell-provinsene, mens Morrowind lå på Vvardenfell Island og Oblivion lå i Cyrodil. TES5: Skyrim bar navnet Skyrim, regionen eller innstillingen for spillet i Tamriel. Basert på dette kan det trygt antas at TES6 også vil bli navngitt på passende måte, med navnet på regionen i Tamriel.

Så vil denne regionen være Argonia; Redwood; Valenwood? Dette er regionene i Tamriel som ikke har blitt utvunnet ennå. Det kan også være Morrowind, som spillet med det navnet, The Elder Scrolls: Morrowind inneholdt bare en øy i provinsen og ikke fastlandet.

Noen rykter sier at det mest åpenbare valget for Elder Scrolls 6 er Black Marsh eller Argonia. Argonianerne er øglefolket som bor i Tamriel. Det har vært tidligere spill der du kunne spille rollen som disse skapningene ..

Valenwood virker også sannsynlig, ettersom Bethesda ennå ikke har brukt dette området av Tamriel i noen av sine TES-spill. Valenwood er hjemmet til Bosmer, og det har ikke blitt utforsket godt i spillserien så langt. I tillegg, tilbake i 2014, hadde Bethesda gitt ut et notat der de ansatte sa at de ikke ville bruke følgende begrep: Fallout: Nuka World; Eldste Scrolls VI og Project Greenheart. Interessant nok har TES6 et prosjektkodenavn, og navnet er Project Greenheart. Nå er Greenheart også navnet på byen i Valenwood!

En annen mulighet er Elsweyr, der de tørre slettene og de harde badlandsområdene er hjemsted for Khajit. Fans synes også denne innstillingen er ganske tiltalende.

Kan Akavir være på kortene?

Det er like sannsynlig at Bethesda er helt ferdig med Tamriel for sine innstillinger for neste TES6-spill. Det er mulig at Bethesda ikke vil bruke Tamriel-kontinentet lenger og kanskje vil finne noe nytt grunnlag. Det er for eksempel regioner, som Akavir, som er å se i havet som omgir kontinentet Tamriel. Akavir er et kontinent som ligger øst for Tamriel. Snow Demons of Kamal bor her sammen med Tsaesci-slangen; Tang Mo-apefolket; Ka Po Tun Tiger Dragons og så videre. Alle av dem er kjent som Akaviri.

Ifølge en legende ble mennesker som reiste til Akavir spist opp av Akaviris. Det er ganske sannsynlig at spillere kan reise til denne nye regionen og leve under de fiendtlige forholdene i The Elder Scrolls 6.

Plassering fast?

Todd Howard har imidlertid bekreftet at plasseringen eller innstillingen til TES6 har blitt fikset. Han sa at det første de bestemmer seg er innstillingen, og la til at man kunne gjette innstillingen basert på teaser-traileren.

Imidlertid er det ganske vanskelig å si plasseringen fra E3 2018-klippingen av spillet, men det ser ut til å se ut som Valenwood eller til og med Elsweyr, og ikke Black Marsh.

Forhåndsbestillinger sannsynlig

Hvis du lurer på utgivelsesdatoen for den nyeste TES6, er det ikke sannsynlig før i slutten av 2019 eller til og med 2020. Bethesda vil med stor sannsynlighet gi ut en ny trailer neste år på E3 og kan muligens avsløre flere nyheter om spillserien . Det kan også være noen forhåndsbestillinger eller spesialutgaver innen utgangen av dette året.

Sannsynligvis plattformer / konsoller

Så hva er plattformene som TES6 sannsynligvis vil bli utgitt på? Vel, det vil sikkert bli utgitt på PlayStation; Xbox og også for PC-en. I tillegg vil den kanskje også bli utgitt på Nintendo. Når det gjelder konsollene som dette spillet sannsynligvis vil bli utgitt på, kan det være en kraftigere hjemmekonsoll fra Microsoft, som sistnevnte har kunngjort i E3.

Forventet spill

Det er mulig at noen nye løp også blir lagt til i The Elder Scrolls 6-spill. Imidlertid var det ingen nye løp i Skyrim, så hvis innstillingen fortsetter å være Tamriel, er det ikke stor sjanse for at løp blir lagt til. Et annet interessant tillegg kan være Sea Elves, som sees i TES Online-serien.

En ting som ikke er sannsynlig i The Elder Scrolls 6, er flerspillerfunksjoner. Skyrim har allerede flerspillerfunksjoner. Når det gjelder VR-funksjoner, har vi allerede sett en komplett VR-opplevelse i Skyrim, så den kan også gjentas i TES6.

Nye måter å fortelle

Når det gjelder historien, kommer Skyrim med en veldig unik fortelling som inneholder mange sammensatte intriger. Spilleren er en del av en borgerkrig i et urolig rike, så det er forventet og håpet at TES6 kommer med en mer spennende historie, og tar ting til et nytt, høyere nivå. Todd Howard har også avslørt at Bethesda prøver å se på måter for å fortelle historier i spillene. For eksempel lar Skyrim spillerne oppfylle sin visjon, mens Fallout veileder dem mer solid. Nå prøver Bethesda å utforske nye ideer om historiefortelling.

Det er mulig at TES6 vil ha en historiefortellingslinje som vil falle inn mellom Skyrim og Fallout.

Hjemmeegenskaper

En ny funksjon som forventes å bli lagt til The Elder Scrolls 6 er hjemmebygging eller opprettelse av en by. Funksjonen ved å designe hjem ble allerede introdusert i Hearthfire DLC av Skyrim, og det ble ytterligere utvidet i Fallout 4. Disse funksjonene vil sannsynligvis bli utvidet ytterligere i The Elder Scrolls 6, siden det ikke har blitt fullstendig utbedret i Fallout. Denne funksjonen vil også passe beundringsverdig med Valenwood-innstillingen, ettersom spillerne vil måtte tilpasse seg villmarken, benytte seg av de naturlige tingene man ser i miljøet for å skape bosetninger.

Navnet

Det kan antagelig ikke en gang kalles The Elder Scrolls 6. Det vil være en tykktarm sammen med et annet ord som viser regionen eller stedet for å fullføre tittelen, basert på navnene på tidligere utgivelser av spillserien.

Lovende nyheter

I et intervju etter E3 2018 snakket Todd Howard om The Elder Scrolls 6, så vel som Starfield. Han sa at selskapet vurderer mange endringer i teknologien, lyssystemet, landskapet, for Starfield så vel som for The Elder Scrolls 6.

I tillegg reklamerer spillstudioet for flere stillinger i Rockville Maryland. Forlaget har også åpnet et studio i Austin, så alle disse nyansatte jobber sannsynligvis for den kommende TES6, eller det er mulig de jobber med de to andre kommende prosjektene fra Bethesda.

 

Legg Igjen Din Kommentar