Slik løser du LG G5 GPS-problemer

En av de mest etterlengtede smarttelefonene for 2016 var LG G5. Bortsett fra noen få av problemene som følger omtrent hvilken som helst telefon, har G5 faktisk klart å bevise at LG som alltid virkelig ser alvorlig med smarttelefoner. Et av problemene som G5-brukerne har lagt merke til med denne telefonen, er GPS-en som ikke ser ut til å fungere så effektivt som den skal. Det fortsetter å tilbakestille seg selv eller viser unøyaktig informasjon. Så la oss se på noen av løsningene for hvordan du fikser LG G5 GPS-problemer.

Les også: Slik fikser du LG G5 Rask lading fungerer ikke som den skal

Løsninger av LG G5 GPS-problemer

Løsning 1: Bytt flymodus

Det ser ut til at det for noen brukere virker å slå på flymodus av og på. Hvis du har problemer med å få GPS-en til GPS-en din til å fungere, trekker du ned varslingsskuffen og ser etter flymodus. Slå den på, vent noen sekunder og slå den av. Prøv nå å bruke GPS-en igjen og sjekk om den fungerer.

forum.xda-developers.com

Løsning 2: Fjern saken

Noen ganger klarer ikke GPSen å fungere som forventet fordi saken din eller dekslet kan forårsake en hindring. Prøv å ta av saken og sjekk om den fungerer som den skal. Hvis GPS-en din fungerer ordentlig hele tiden etter at du har tatt saken, må du vite at dekselet til telefonen var problemet.

Løsning 3: Oppdater Google maps, og slett appens cache og data

Hvis du har GPS-problemer når du bruker Google maps, må du forsikre deg om at appen er oppdatert. Hvis det er en ny versjon tilgjengelig, kan du laste ned og installere den. Tøm også hurtigbufferen og dataene. Gå til Innstillinger> Apps, finn Google Maps, trykk på den, og trykk deretter på Tøm cache og Tøm data.

Løsning 4: Sjekk GPS-innstillinger

Kontroller innstillingene til GPS-en for å forsikre deg om at den er satt til å fungere ordentlig. Noen ganger kan innstillingene forårsake problemet. For å sjekke dette, gå til Innstillinger og trykk deretter på kategorien Generelt og se etter plassering og trykk på den. Nå trykker du på Mode og blant de forskjellige alternativene du ser, se etter 'Høy nøyaktighet'. Dette hjelper din LG G5 til å være nøyaktig når det gjelder å se etter steder. Du vil kunne merke en forskjell når du velger mellom 'Enhetssensorer' og 'Høy nøyaktighet'. Hvis du stoler på GPS-en og vil at GPS-en skal fortelle deg nøyaktige steder og veibeskrivelser, er det best å velge høy nøyaktighet.

www.gottabemobile.com

Løsning 5: Installer GPS-status og verktøykasse-appen

Hvis du føler at innstillingen av GPS til høy nøyaktighet fremdeles ikke gjør noen forskjell, kan du bruke GPS-status og Verktøykasse-appen. Ved hjelp av GPS-status og Toolbox-appen kan du få mer informasjon om GPS-nøyaktigheten din, og den kan bidra til å gjøre GPS-en din mer effektiv.

Løsning 6: Se etter innstillinger for apper du har installert

Noen apper bruker GPS-funksjonen, og hvis de ender opp med ødelagt informasjon, kan det føre til et problem for GPS-en. Sjekk innstillingene til appene du har installert som bruker GPS-en. Hvis du finner ut at noen av innstillingene kan forårsake problemet, kan du deaktivere appen og sjekke om GPS-en fungerer bra. Hvis den gjør det, er appen den skyldige, og du må avinstallere appen for at GPS-en skal fungere effektivt.

Hvis du har prøvd alle disse løsningene, og du fremdeles ikke er i stand til å løse problemet, må du ta telefonen til LG-butikken eller til transportøren din. Dette vil hjelpe deg med å avgjøre om problemet ligger i sensorene. Hvis det er tilfelle, må du få telefonen erstattet, eller GPS-en vil ikke fungere som forventet. Hvis telefonen er under garanti, vil transportøren eller LG sannsynligvis gi deg en erstatning.

Du kan også lese: Slik løser du problemer med LG G5 Notification LED