Slik løser du Samsung Galaxy Note 4 ikke ladeproblemer

Å ikke lade eller sakte lading er en veldig vanlig utgave av de fleste Android-enheter, og det stemmer også for Samsung Galaxy Note 4. Mange brukere står overfor dette problemet med Samsung Galaxy Note 4 Not Charging. Hvis du er en av disse brukerne, her er noen rettelser som kan følges for å løse problemet.

Samsung Galaxy Note 4 lader ikke

Se også: Slik løser du problemet med Galaxy Note 4-batteriet

Potensielle rettelser for Samsung Galaxy Note 4 Utladningsproblemer

Det kan være flere årsaker til at Samsung Galaxy Note 4 ikke lader problemet, og løsningene er listet opp nedenfor: Du kan også lese tips om batterisparing for Android-enheter for å forlenge batteriets levetid.

Trinn 1: Bruk riktig lader

Først må du forsikre deg om at du bruker Samsung lader og kabel som du fikk med Galaxy Note 4-enheten da du kjøpte den. Årsaken er at forskjellige ladere har forskjellige spenningsvurderinger, og en annen lader fungerer kanskje ikke for Galaxy Note 4.

Prøv også å lade den fra en stikkontakt hvis telefonen lader fra den bærbare datamaskinen eller PC-en.

Trinn 2: La enheten lade en stund før du bruker den

Noen ganger er det som skjer at batteriet til Galaxy Note 4 blir helt tømt og det tar noen minutter før ladingen får virkning. Så det anbefales å la telefonen være i minst 30 minutter lading før du prøver å bruke den.

Trinn 3: Fix USB-porten

Det første trinnet er å sjekke USB-porten, da problemet kan oppstå hvis MicroUSB-laderen og USB-porten ikke tar god kontakt. Det kan være et produksjonsproblem eller kan skje på grunn av kontinuerlig plugging og frakobling.

Så ta ut batteriet fra telefonen etter at du har slått den av. Ta en liten ting som en tannpirker, og nivå opp fanen inne i USB-porten på telefonen. Sett nå inn batteriet og sjekk.

Trinn 4: Bytt kabel

Hvis de foregående trinnene ikke fungerte for å løse Samsung Galaxy Note 4 Not Charging, kan det hende at ladekabelen er feil. Så prøv med en annen lader og se. Hvis ladekabelen virker fin, må du sjekke veggadapteren.

thedroidguy.com

Trinn 5: Rengjør porten

Noen ganger blir skitt lagret i ladeporten, og det blokkerer forbindelsen. Resultatet oppstår Samsung Galaxy Note 4 Not Charging. Så ta en titt, og hvis du ser at noe søppel er der, rengjør du det med en liten pinne, men gjør det forsiktig.

Trinn 6: Oppdater eller rull tilbake OS

Android-versjonen spiller en stor rolle. Så hvis du bruker den eldre versjonen av Android, kan du oppgradere til den nyeste versjonen for å se om problemet er løst. Men hvis saken er omvendt, og du allerede har oppdatert den og siden du har møtt dette problemet, bør du gå tilbake til den tidligere versjonen for å løse problemet.

Trinn 7: Kontroller batteriet

Hvis alle trinnene ovenfor ikke fungerer, kan det hende du har et mangelfullt batteri. Ta ut batteriet og prøv med et annet batteri hvis du har det og ser. Hvis det fungerer normalt, bytter du batteriet, så fungerer alt perfekt.