Slik løser du problem med Samsung Galaxy S8 Slow Charging

Lader din Samsung S8 sakte? Langsom lading av Galaxy S8 kan være et resultat av batteridrenering og kjørende applikasjoner. Dette problemet bør ikke være problematisk når du har gjort visse justeringer, for eksempel å lukke åpne programmer. Det kan være et telefonproblem, eller selve laderen er ikke bra. Denne artikkelen vil dele noen nyttige løsninger. Vi skal vise deg hvordan du løser problemer med langsomt lading av Samsung Galaxy S8.

Se også: Slik løser du Samsung Galaxy S8 Wi-Fi-problemer

Guide: Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 langsomt ladeproblem

Sjekk USB-kabelen

Før du prøver noen av løsningene nedenfor, må du sjekke USB-kabelen. Forsikre deg om at kabelen er ren. Du kan utføre en test på en annen telefon og prøve å finne ut om laderen er problemet. Hvis den aktuelle laderen belaster en annen telefonbot, er problemet ikke med laderen. Hvis ikke, prøv å rengjøre laderen med en pinne eller bytt den ut.

Start enheten på nytt i sikkermodus

Start enheten på nytt i sikkermodus. Dette vil hjelpe deg med å finne ut om en tredjeparts applikasjon forårsaker problemet. Hvis telefonen lader i normalt tempo, forårsaker et tredjepartsprogram problemet. Følg trinnene nedenfor for å lade en enhet i sikker modus.

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold på / av-tasten forbi skjermbildet for modellnavn.
 3. Vent til “SAMSUNG” vises på skjermen, slipp av / på-tasten.
 4. Umiddelbart etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum-tasten.
 5. Fortsett å holde Volum ned-tasten til enheten er ferdig på nytt.
 6. Sikker modus vises i nedre venstre hjørne av skjermen.
 7. Slipp Volum ned-tasten når du ser sikkermodus .

Avinstaller tredjepartsapper

Å fjerne tredjepartsprogrammer kan hjelpe telefonen din med å lade og fungere normalt. Hvis du nylig har installert et program før dette problemet, må du avinstallere appen. Enheten din vil lade i normalt tempo når applikasjoner som forstyrrer enheten din er fjernet.

Trinn for å avinstallere apper:

 • Gå til Meny
 • velg Innstillinger
 • Trykk på Mer
 • Klikk på Application Manager
 • Velg Nedlastet seksjon
 • Velg deretter appen og trykk på avinstaller

Lukk bakgrunnsapplikasjon

Å lukke bakgrunnsprogrammer kan hjelpe deg med å løse problemer med langsom lading av Samsung Galaxy S8. Åpne applikasjoner kan bremse ladeprosessen. Det er best å lade telefonen når du ikke bruker den.

 1. Du kan få frem bakgrunnsappene ved å klikke og holde inne Hjem-knappen og deretter slippe den når du ser skjermen for nylig brukte apper
 2. Klikk på "Avslutt alle applikasjoner" i oppgavebehandlingsdelen
 3. Klikk på “RAM” -alternativet øverst på skjermen.

Dump av systemet

System dump er en annen ting som kan bidra til å løse problemer med treg lading. Det er en enkel løsning som er verdt å prøve. Følg trinnene nedenfor for å utføre dette trinnet.

 1. Klikk på “Dialer”
 2. Skriv inn (* # 9900 #)
 3. Velg “Low Battery Dump” nederst på siden.
 4. Velg “Slå på”.

Nullstille master

Å kvitte seg med hurtigbufrede data er en perfekt løsning for treg lading. Du kan gjøre dette ved å utføre en master tilbakestilling. Forsikre deg om at du lagrer viktig data og informasjon du trenger før du utfører dette trinnet.

 1. Klikk på Setting-appen
 2. Velg kontoer
 3. Klikk på “Sikkerhetskopiere og tilbakestille”
 4. Du må kanskje låse opp skjermen for denne, men velg "Tilbakestill enhet"
 5. Når du er der, klikker du på "Slett alle"

Innpakking

Ovennevnte løsninger er nyttige hvis din Samsung Galaxy S8 lader sakte. Forhåpentligvis gjenopprettet alle løsningene ovenfor enheten. Hvis ikke, kan du legge igjen en kommentar nedenfor og ytterligere instruksjoner vil bli gitt til deg.

 

Legg Igjen Din Kommentar