Beste gratis Android-app for eksternt skrivebord

I denne artikkelen vil jeg dele en liste over min beste Android-app for eksternt skrivebord. Jeg snublet over noen virkelig fine apper for eksternt skrivebord som var i stand til å gjøre fantastiske ting i henhold til deres respektive funksjoner. Eksternt skrivebord har vært tilbøyelig til å være populært blant stasjonære og Mac-infrastrukturer, men det kan være vanskelig å finne den beste gratis Android-appen for eksternt skrivebord til tider. Derfor lager jeg denne artikkelen for de som leter etter den beste appen for ekstern desktop for Android å få arbeidet enkelt.

Se også: TOPP 5 BESTE SAMSUNG GALAXY S5-APPS FOR CLOUD LAGRING

Beste gratis Android-app for eksternt skrivebord

For å begynne listen over beste gratis Android-app for eksternt skrivebord, begynner jeg med det beste deretter.

Microsoft Remote Desktop-app for Android

play.google.com

Microsoft Remote Desktop er en avrundet og uavhengig app. Som navnet antydet, er det et Microsoft-operativsystem som er bygget. Hvis du bruker en Windows Pc, er dette den beste appen du noensinne vil få til den. Videre er det opprettet av Microsoft Corporation.

Med Microsoft Remote desktop vil du kunne koble til hjemmebordbordet uansett hvor du er, oppleve kraften til RemoteFX i en Remote Desktop-klient designet

Funksjoner

Tilgang til eksterne eiendeler via Remote Desktop Gateway

+ Rik multi-touch-opplevelse med RDP (Remote Desktop Convention) og Remotefx som støtter Windows-signaler

+ Sikker tilknytning til informasjonen og bestemmelsene dine med oppnåelse av innovasjonsnettverk (Layer Authentication) NLA

+ Enkel administrasjon av alle eksterne foreninger fra foreningsfokuset

Chrome eksternt skrivebord

play.google.com

Chrome er en av de beste og mest brukte nettleserne. Denne appen er veldig brukervennlig. Bare konfigurer tilkoblingen for ekstern tilgang på PC-en ved å bruke Chrome Remote Desktop-appen: //chrome.google.com/remotedesktop

Teamviewer For eksternt skrivebord android

play.google.com

Denne fjernkontrollen er min personlige favoritt-gratis Android-app for fjernskrivebord. Det er mye brukt av store selskaper og arbeidskontorer. Den har alle premiumfunksjonene gratis. Det er enkelt som 1, 2, 3 å bruke. Du trenger ikke å være en teknisk kunnskapsrik person for å bruke denne appen. Ekstern tilgang til Windows, Mac og Linux-systemer.

Hvordan denne appen for eksternt skrivebord på Android fungerer?

Hurtiginnføring:

1. Installer denne appen

2. Installer eller start TeamViewer på din PC fra vår hjemmeside

3. Angi datamaskinens TeamViewer-ID og passord

Funksjoner ved Teamviewer for Android-fjernskrivebord

sømløst tilgang til datamaskiner langt utenfor brannmurer og proxy-serverforbindelser

- Intuitive berørings- og kontrollbevegelser som er mest kompatible med berøringsstøtte for Windows 8

- Full tastaturintegrasjon

- Overfør filer mellom klienter. Overfør store filer, sanger, musikk og spill på kort tid

- Støttefunksjon for flere skjermer

- Lyd- og videooverføring i sanntid

- Sikkerhetsstandarder med høy prioritet: Omfang fra 256 Bit AES sesjonskoding, 2048 bit RSA Key Exchange

Splashtop 2 Remote Desktop for Android

www.xyzupdate.com

En annen beste gratis Android-app for eksternt skrivebord er Splashtop. Splashtop gir deg enkel tilgang til Mac eller Windows ved å bruke Android-telefoner og nettbrett. Den støtter en nettleser med Flash og Java-støtte og spill. Du får tilgang til applikasjonen som dokumenter, Gmail, Yahoo og ditt komplette mediebibliotek.

VNC Viewer

Bildekilde - www.addictivetips.com

VNC, forkortelse for Virtual Network Computing, er en plattform som du kan koble til en ekstern datamaskin. Den bruker protokoller for å sende forskjellige tastatur- og museaksjoner til en ekstern datamaskin, og til gjengjeld viser den skjermen fra det aktuelle systemet til betrakteren. Det er en god app å bruke på Android-enheten din, men hvis du skal bruke den på en datamaskin, må du konfigurere appen på datamaskinen din ved å laste den ned fra RealVNC-websiden.

Hvis appen skal brukes over internett, må du gå til RealVNC-websiden for å sikre at ruterinnstillingene dine er på sitt optimale for å sikre at Viewer fungerer effektivt. Hvis du ser etter riktige trinn på Real VNC-siden, kan du også unngå å bli sittende fast når du prøver å sette den opp.

Unified Remote

Bildekilde -spille.google.com

Denne appen har ikke for mange kompleksiteter. Det er ganske grunnleggende. Installer serverappen på datamaskinen din og installer mobilappen på Android-enheten din. Det er det. Du har nå bekvemmeligheten med å få tilgang til datamaskinen din hvor enn du måtte ønske det. Med Unified Remote har du muligheten til å fjernstyre skrivebordet ditt, og det gir også et virtuelt tastatur og musfunksjon sammen med raske og enkle kontroller for multimedieprogramvaren.

Swift Remote

Bildekilde - play.google.com

En annen app som gir deg muligheten til å fjernstyre datamaskinen din fra ganske mye hvor som helst, er Swift Remote. Når du installerer serveren på Windows-PCen din og har appen på Android-enheten din, kan du overføre filer, kontrollere apper som Windows Media Player og også kontrollere musepekeren med denne appen.

Fjernmus

Bildekilde -www.igeeksblog.com

Det var hovedsakelig ment for å kontrollere datamaskinens mus eksternt, men appen gir også funksjonaliteten til et tastatur. Du vil også kunne bruke denne appen som en fjernkontroll for Spotify, og du kan ta hjelp av Fjernmus for å få tilgang til multimediekontrollene på datamaskinen din.

 

Legg Igjen Din Kommentar