Hvordan se film på IPad gratis

Hvis du har bestemt deg for å tilbringe en kveld hjemme, kan du lene deg tilbake, slappe av og se filmer på iPad . Selv om dette høres bra ut, høres alternativet å se gratis filmer ut på iPad enda bedre ut, ikke sant? Det er det vi skal snakke om her.

Når det gjelder hjemmeunderholdning, er filmer og TV-serier på toppen av listen. Hvis du ikke er i humør til å gå ut, og bare vil være hjemme og se en film på iPad, er det flere enkle måter å gjøre det på, uten å bruke penger eller overføre filer fra datamaskinen til iPad-en. Lat vinterhelg blir mer interessant med gratis filmer for iPad .

Se også: Hvordan laste ned filmer på iPad-en uten iTunes

appadvice.com

De beste måtene å se filmer på iPad gratis på

Det er flere flotte apper som er tilgjengelige i App Store gratis, med et stort utvalg av filmer å velge mellom. Selv om du sannsynligvis ikke vil finne de siste filmtreffene, er valget stort, og det er absolutt mange gode filmer som du ikke har sett enda. La oss se hvilke apper som lar deg se filmer på iPad uten kostnader.

Popcornflix

www.luxurystnd.com

Popcornflix er appen designet for både iPhone og iPad, noe som betyr at du også kan se gratis filmer på iPhone . Alle populære sjangre er der: familie, komedie, romantikk, action, thriller og redsel. Du kan enkelt bla gjennom filmene etter sjanger, tittel og skuespillere. Det er ingen grense, og du kan se så mange filmer du ønsker, ved å bruke 3G eller Wi-Fi. Du kan også dele filmene med dine venner og familiemedlemmer på Twitter og Facebook. Du kan også gå til nettstedet Popcornflix, og spille av filmen du ønsker.

Last ned Popcornflix

OVGuide

itunes.apple.com

En annen flott alt som lar deg se filmer på iPad uten kostnader. Samme som for Popcornflix vi nevnte før, kan du besøke OVGuide offisielle hjemmeside og ta en titt. Når det gjelder appen, kan du få den gratis i App Store. Den er designet ikke bare for iPad, men også for iPhone. Når du har installert den, kan du se gratis film i full lengde. Valget er stort, med hundrevis av filmer med filmstjernene dine. Du kan bla gjennom sjangre, inkludert sport, drama, skrekk, action, romantikk og komedie. Det er ingen grense, og du kan se så mange filmer du vil. Dessuten kan du sjekke filmtrailerne og få oppdateringene om hva som er nytt i filmens verden fordi nye og mest populære trailere deles hver dag. Det er også bak kulissene opptak, og intervjuer med skuespillere. Med denne appen vil du se gratis filmer på iPad, men du vil også vite hva som er nytt og varmt.

Last ned OVGuide

Netflix

www.paulinegrant.com

Før du begynner å skrike “Netflix is ​​not free”, har det fremdeles gratis prøveversjonen, som er ganske fantastisk. Folk fortsetter å snakke hvor fantastisk Netflix er, og dette er din sjanse til å prøve det. I løpet av denne prøveperioden som varer i en hel måned, kan du se gratis filmer på iPad og iPhone. Hvis du foretrekker å se på TV-serier, ikke fortvil, Netflix har et fantastisk tilbud som inkluderer de mest populære TV-programmene. Netflix kan være et utmerket valg hvis du leter etter et bestemt TV-show, eller flere filmer du ikke kunne finne på Popcornflix eller OVGuide. Det er tusenvis av titler. Du kan rangere favorittfilmene og TV-programmene dine. Som nevnt kan du bruke Netflix i en måned, gratis hvis du ikke er medlem. Hvis du bestemmer deg for å bruke Netflix etter at prøveperioden er over, er prisen 8, 99 dollar per måned.

Last ned Netflix

Dette er noen av de beste måtene å se filmer på iPad gratis på, og disse appene er alle lovlige, noe som også er veldig viktig. I likhet med Netflix, kan du også prøve Amazon Prime Instant-video. Prøveperioden varer i en måned. Hvis du bruker en annen app for å se filmer gratis på iPad-en, gi oss beskjed! Hvis du bestemmer deg for å prøve appene vi foreslo, kan du dele inntrykkene dine!

Du kan også lese: Slik laster du ned YouTube-videoer til IPhone