Slik løser du Facebook App Session Expired Error

Noen ganger kan du få feil som "Facebook App Session Expired" når du er på Facebook-siden din, og det sier også at du må logge deg på igjen. Økter brukes vanligvis for å holde deg logget inn på dine foretrukne nettsteder og tjenester. Økter ble utviklet for å stoppe tiden, slik at noen andre ikke kan få tilgang til sensitive data. Facebook bruker også økter på samme måte, men reserverer normalt øktene for tredjeparts tjenester og apper for å holde Facebook-kontoen din trygg. Det sparer også batteriets levetid.

Se også 8 måter å fikse en hacket Facebook-side

Facebook bruker økter for å bekrefte at kontoen din er innenfor tjenesten, det kan være når du spiller noen spill eller bruker Facebook-appen. Øktene er avhengige av den hurtigbufrede informasjonen på smarttelefonen eller PC-en, og når hurtigbufferen er tømt, avsluttes økten. Det er flere årsaker som cachen kan tømmes, for eksempel ved å lukke noen apper, hvis noen app er åpen i lang tid og ved å logge ut av Facebook.

Her er noen trinn hvis du møter feil på Facebook App Session Expired:

Metode 1

Gå først til innstillinger på telefonen din, bla deretter ned til Facebook og klikk på den. Du blir bedt om å logge på igjen. Gjør dette og se om problemet er løst.

Metode 2

De fleste mennesker møter Facebook App Session Expired error når de bruker tredjeparts tjenester som Candy Crush. Så den beste løsningen er å logge inn på kontoen din.

Men hvis dette trinnet ikke løser problemet, kan du se om noen oppdatert versjon av appen er tilgjengelig på internett. Avinstaller deretter denne og installer den oppdaterte versjonen på telefonen din på nytt.