Hvordan fikse Samsung Galaxy Note 4 Batteriavløp

Det er bare noen uker Samsung Galaxy Note 4 kom ut i markedet, men i løpet av disse dagene begynte folk allerede å få problemer med enheten sin. Samsung Galaxy Note 4 Battery Drain Issue er et av de mest møtte problemene fra brukerne. Et stort antall brukere har rapportert dette problemet, men telefonen har et stort batteri som skal gi god batterilevetid. Men en ting de fleste av brukerne bruker telefonen sin mye de første dagene. Telefonen og batteriet trenger også litt hvile.

Samsung Galaxy Note 4 Batteriavløpsproblem

Se også - Slik blokkerer du spam-SMS- eller MMS-meldinger på Galaxy Note 4

For å redusere batteriet, kan du sjekke innlegget vårt om tips for å spare batterilevetid på smarttelefoner.

Trinn for å fikse problemet med Samsung Galaxy Note 4 Batteriavløp

Først av alt, bruk strømsparingsmodus for å spare batteribruken. Gå til Innstillinger og deretter Strømsparing.

Metode

> Forsikre deg om at du starter telefonen på nytt med jevne mellomrom.

> Naviger til Innstillinger> Batteri på Galaxy Note 4 og se på batteribruk. Se om du kan finne ut hvilken som helst problemtjeneste eller app der. Hvis du ser at en bestemt app bruker mer batteri, er den beste ideen å deaktivere eller avinstallere det samme. Du kan sjekke Greenify-appen fordi det er veldig nyttig å gjenkjenne røffe apper.

Metode 2

En annen raskere måte er å utføre en tilbakestilling fra fabrikken. Men siden denne prosessen vil slette alle telefonens data, så lag først en sikkerhetskopi. Trinnene til tilbakestilling av fabrikken er nesten de samme som Galaxy S5. Så du kan se innlegget vårt om hvordan du tilbakestiller Samsung Galaxy S5 til fabrikk. Etter at du har utført fabrikkinnstillingen, installerer du appene selektivt.

Metode 3

Hvis du har forankret Samsung Galaxy Note 4 og deretter står overfor problemet med batteriet, må du installere Wakelock Detector-appen, da du vil få mer informasjon fra denne appen. Denne appen vil også hjelpe deg med å fjerne bloat ware.