Topp beste trådløse ladere for Samsung Galaxy S8 2020

Har du nettopp kjøpt Samsung Galaxy S8 eller S8 Plus og planlegger å skaffe tilbehør? Vel, da kan du gå for den trådløse laderen som gjør ladingen enklere, rask og praktisk også. Selvfølgelig er trådløse ladere et av de viktigste tilbehørene som er veldig viktige for noen telefoneiere på grunn av deres travle timeplan, mens noen andre ser etter det bare for å forbedre skjønnheten på skrivebordet sammen med telefonen.

Så hvis du er ute etter den beste trådløse laderen til din Samsung Galaxy S8 eller S8 Plus, kan du lese denne artikkelen grundig, som vi her har nevnt de 8 beste trådløse ladere for Galaxy S8.

Se også: De beste appene for Samsung Galaxy S8

8 beste trådløse ladere for Galaxy S8 og S8 Plus

Beste trådløse lader med konvertible stativ

Samsung Fast Charge Wireless Charging Convertible stativ

En av de beste trådløse ladningene står for Samsung Galaxy S8 og S8 Plus som gjør ladingen virkelig rask og praktisk. Det beste er at dette ladestativet er designet på en slik måte at det enkelt kan konverteres til en pute. Stativet lar deg sette telefonen i oppreist retning, slik at det blir lettere å håndtere telefonen selv om den lader. Du kan også se om et varsel kommer inn på enheten. Det er en LED-indikasjon i dette ladestativet som vil varsle deg hvis du ikke justerte telefonen i stativet ordentlig. Riktig justering er virkelig nødvendig. Det er også en innebygd vifte i ladestativet som sikrer at den nye telefonen din ikke blir overopphetet mens du lader hurtig.

Se det på Amazon

Beste Galaxy S8 lader for å reise i kjøretøy

Samsung trådløs ladekjøretøy

Samsung Wireless Charging Vehicle Dock er nesten must for alle de som reiser mye med sitt eget kjøretøy. Bare fest Samsung Galaxy S8 i denne ladedokken, så lader telefonen fullstendig når du kommer til destinasjonen. Du kan håndtere gratis telefonsamtaler, GPS-navigasjon og musikkontroll mens du kjører. For å aktivere Qi i denne ladedokken, må du ha det trådløse ladedekselet eller Wireless Charging S-view dekselet.

Se det på Amazon

En av de beste laderne for Galaxy S8

Samsung Fast Charge Wireless Charging Pad for Galaxy S8

Leter du etter den beste trådløse laderen til din Samsung Galaxy S8 fra samme selskap? Vel, da bør dette være et godt valg for deg som kan lade telefonen mye raskere og tar nesten 50 minutter kortere tid enn andre trådløse ladere. Den medfølgende hurtigladede veggladeren gjør at puten kan overføre hurtiglading til enheten. Den har også en LED-indikator som varsler deg i tilfelle enheten ikke er riktig justert i denne puten for lading, mens du også blir varslet når full lading er oppnådd. Denne hurtigladen trådløse ladeplaten er tilgjengelig på Amazon til en veldig rimelig pris.

Se det på Amazon

En av de billigste trådløse lader for Galaxy S8

Pasonomi Tilt Wireless Ladestativ

Dette er en av de beste Galaxy S8-ladere som kommer fra Pasonomi, et velrenommert selskap. Dette ladestativet er nesten 1, 4 ganger raskere enn standard trådløs ladepute eller stativ. Hurtigladermodus sikrer at dette trådløse QI 2.0-ladestativet vil lade opp Samsung Galaxy S8 fra tom til full på bare 2 timer, så du trenger ikke å holde telefonen i laderen i flere ganger, heller vent i to timer og gå bort med telefonen. Det er en LED-indikator som varsler i tilfelle smarttelefonen ikke er riktig justert. Den lar deg også justere telefonen i liggende modus eller portrettmodus hva som er praktisk for deg. Men den inkluderer ikke QC 2.0-adapteren, så du må skaffe en.

Se det på Amazon

Beste billigste hurtigladning Trådløs ladepute under 15 dollar

ROOROO Rask trådløs ladepute

En annen i gruppen av de beste trådløse ladere for Galaxy S8. Denne RooRoo-hurtigladningsladingen for trådløs lading er i stand til å lade enheten fullstendig på 2, 5-3 timer, siden denne er rundt 1, 4 ganger raskere enn standard trådløse ladere. Den har inkludert et LED-indikatorlysområde som lar deg se ladingen på telefonen. Den nederste delen av hurtigladeren har et anti-glatt gummibånd som sier at den kan plasseres på alle slags overflater. Men QC 2.0 / 3.0-adapteren er ikke inkludert i pakken som kreves for denne laderen, så du må kjøpe en.

Se det på Amazon

En av de beste trådløse laderne for Samsung Galaxy S8 med elegant design

Yootech Fast Wireless Charger

En annen hurtigladet trådløs lader tilgjengelig med samme hastighet som ROOROO, som bare er 12, 99 dollar. Så hvis budsjettet ditt er stramt for øyeblikket, men du vil gjøre ladingen mer praktisk og rask, er dette uten tvil et godt valg å lete etter. Denne laderen er utstyrt med en liten LED-indikator, mens den ekstra sensoren lar deg dimme lyset i tilfelle du bruker det om natten og ikke vil bli forstyrret av sterkt lys.

Se det på Amazon

En av de beste laderne for Galaxy S8 under 20 dollar

GooDee 2 Coils QI trådløs ladestativ

Selv om denne trådløse laderen til Galaxy S8 ikke er laget av Samsung, kommer den med 1 års garanti som ikke er levert av de fleste tredjepartsbedrifter. Denne laderen er 1, 4 ganger raskere, og den kan lade opp Galaxy S8 på bare 2 timer fra tom til full. Selskapet har inkludert en smart kontrollbrikke i denne laderen som sikrer konverteringsfrekvens på 80%. Batteriet er aldri overladet, eller ladningen er bortkastet på grunn av overlading av batteriet eller over temperaturkretsbeskyttelse. Designet er veldig enkelt, og det ser veldig elegant ut.

Se det på Amazon

Beste ladeunderlag for Galaxy S8 med fantastisk design

Pleson Sleep Friendly Ladepute for Galaxy S8

Som navnet antyder, er denne trådløse ladeputen virkelig nyttig når du sover. Det inkluderer ikke irriterende lys eller pipelyd, bare LED-indikator er der som slås av automatisk like etter 10 sekunder, og hjelper deg med å sove. En annen interessant egenskap er sikkerhetsfunksjonen. Den ekstra overspenningen, under spenningen og kortslutningsbeskyttelsen sikrer den beste sikkerheten. Dermed er trådløs lader nesten 1, 4 ganger rask for å lade telefonen på bare 2 timer. Med alle disse ser denne ladeplaten fantastisk ut der den gjennomsiktige sirkelen rundt selve ladeputen gjør den ser fantastisk ut.

Se det på Amazon

Dette er de beste trådløse ladere for Galaxy S8. Alle disse laderne som er nevnt her, er tilgjengelige i et rimelig utvalg, så bare gå videre og få den som vil være mest praktisk for deg.

Se også: Topp beste brettspill for Android og iOS

 

Legg Igjen Din Kommentar