Hvordan fikser jeg hurtiglading som ikke fungerer på Samsung Galaxy S6 Edge Plus?

Rask lading er en av kronefunksjonene til Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge. Det betyr at selv når batteriet i Galaxy S6 eller S6 Edge er ekstremt lite, kobler du det til og bratsj. På ganske kort tid belaster det et betydelig beløp.

Det er imidlertid visse ting du må huske på når du lader S6 eller S6 Edge, som også er til fordel for Samsung Galaxy s6 Edge batterilevetid. Hvis det ikke følges, kan problemet med hurtiglading ikke fungere på s6 eller hurtiglading ikke fungere på s6 edge plus utvikle seg i telefonen din.

Det anbefales vanligvis at telefonen lades ved bruk av lagerladeren (lader som leveres av selskapet) og lager-USB-kabelen. Hvis lagerladeren går tapt eller ikke er tilgjengelig, bruk en batterilader som støtter 'Adaptive Fast Charging'. Hurtigladefunksjonen fungerer ikke hvis du bruker en annen standardlader. Les videre hvis du står overfor problemene med hurtiglading og ikke fungerer på s6 edge plus og vite hvordan du generelt forlenger Samsung Galaxy s6 Edge-batterilevetiden.

Les her: Slik løser du Samsung Galaxy S6 edge pluss batterilevetid

Vet også: Hvordan bruke Smart stay, S voice og Edge-skjermalternativ og funksjon på Galaxy S6 edge plus

Nedenfor er noen trinn for å fikse hurtiglading som ikke fungerer på s6 og s6 edge plus og for å sikre at funksjonen fungerer på telefonen din:

For å nyte det meste ut av Fast Charge-funksjonen her er hva du kan gjøre:

  1. Gå til 'Innstillinger'> Batteriinnstillinger og slå på hurtiglading.
  2. Forsikre deg om at du slår av telefonens skjerm. Det er viktig å merke seg at funksjonen "hurtig lading" ikke kan brukes når skjermen er slått på. Når du slår av skjermen, øker du også ladehastigheten betydelig. Så sørg for at skjermen er slått av.
  3. Det er enda bedre og mer effektivt hvis du slår av enheten helt mens du lader. Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg for ladeindikasjonen. Et ikon vises på skjermen for å indikere at ladingen foregår.
  4. Hvis du ikke har slått av telefonen helt, bytter du til flymodus. Det vil forhindre etablering av alle trådløse tilkoblinger, og ladingen vil bli raskere.

thedroidguy.com

  1. Hvis du venter på samtaler eller meldinger og foretrekker å ikke bytte til flymodus, kan du slå av funksjoner som Wi-Fi, Bluetooth, telefondata og GPS på telefonen din for å få det beste ut av ladingen.
  2. Samsung Galaxy s6 og s6 Edge gir deg muligheten til å slå på Smart Manager-funksjonen for å optimalisere batteribruken. Gå til Apps> Smart Manager> Batteri for å optimalisere bruken.

thedroidguy.com

Ved å trykke på strømknappen blir telefonen satt i hvilemodus, noe som er en god batterisparingsteknikk når telefonen ikke er i bruk.

  1. La alltid batteriet renne ut før du våger å lade det igjen. Ikke lad telefonen hvis batteristatusen viser 40% eller over bare fordi du beleilig har funnet en lader på kafeen der du sitter. Vent til batteriet tappes ut for å sikre levetiden på batteriets levetid.
  2. Hvis batteriet er gammelt, vil det vanligvis ta mer tid å lade enheten din sammenlignet med et nyere batteri. Å sammenligne ladeevnen til en år gammel telefon / batteri til når du kjøpte telefonen er en meningsløs øvelse.

Samsung galaxy s6 edge batterilevetid er vanligvis god og er en forbedring i forhold til forgjengeren S5. Hvis det brukes med forsiktighet, varer det i 2-3 år før det oppstår behov for å erstatte det. Imidlertid er batteriet ikke avtakbart, og kunden må derfor besøke et Samsung servicesenter for å bytte batteri om nødvendig.

Hvis problemet vedvarer utover dette slik at hurtiglading ikke fungerer på s6 edge plus, kan du besøke nærmeste Samsung servicesenter tidligst. Du kan finne nærmeste Samsung servicesenter her. Benytt garantien hvis den fremdeles er aktuelt.