Slik løser du Samsung Galaxy S8 Bluetooth-problemer

Samsung Galaxy S8 og S8 Plus er de nyeste flaggskipene fra Samsung som er anskaffet av mange så langt. Smarttelefonen kom inn i smarttelefonmarkedet ganske nylig og har vært i stand til å tilfredsstille brukerne med sine fantastiske nye og kule funksjoner. Imidlertid er mangler alltid ledsaget av hver nye gadget, og også Samsung Galaxy S8 opprettholdt den samme tradisjonen.

Mens brukere av det siste flaggskipet begynte å klage på en rekke problemer på deres splitter nye Galaxy S8 og S8 Plus, er Samsung Galaxy S8 Bluetooth-problemer en veldig vanlig av dem, og her i denne artikkelen vil vi diskutere alle mulige rettelser for å bli kvitt dette utgave.

Se Aso: Hvordan fjerne bloatware i Samsung Galaxy S8

Potensielle rettelser for Samsung Galaxy S8 Bluetooth-problemer

Løsning 1: Start enheten på nytt

Å starte enheten på nytt er det første rådet, siden denne lille og raske prosessen kan fungere som magi for å løse mange problemer, inkludert Bluetooth-problemene på Samsung Galaxy S8. En omstart vil tilbakestille enheten, og i tilfelle problemet ikke er med Bluetooth, i stedet for at det skjer på grunn av noe problem på enheten, kan det hende at omstart kan løse problemet noen ganger. Denne prosessen er veldig rask, mens den kan spare mye tid og krefter. Imidlertid, hvis dette trinnet ikke fungerer for deg, kan du gå til de andre forklarte metodene.

Løsning 2: Slå flymodus av og på

Den neste løsningen for dette Bluetooth-problemet på din nye Galaxy-enhet er å slå på flymodusbryteren. Når enheten er innstilt på flymodus, kutter den alle tilkoblinger midlertidig, og deretter når enheten veksler på flymodus, får enheten tilbake hele tilkoblingen. Dette trinnet kan fungere for deg. Du kan også prøve med flymodus å se om det fungerer og løse Bluetooth-problemet.

Løsning 3: Sjekk Bluetooth-bryteren

Dette er det viktigste trinnet i å løse Galaxy S8 Bluetooth-problemene. Det kan være forskjellige årsaker til dette problemet, og det kan løses på forskjellige måter. Men først bør du sjekke om Bluetooth-alternativet er aktivert eller ikke. Hvis den allerede er aktivert, slå den av én gang og slå den på igjen. Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du gå til de neste metodene.

Løsning 4: Tøm cache for Bluetooth

En annen løsning er å tømme hurtigbufferen til Bluetooth-appen på enheten din. Når hurtigbufferen er mer, kan det føre til flere problemer, inkludert å bremse ytelsen til appen. Så du bør tømme hurtigbufferen veldig ofte. Slik tømmer du hurtigbufferen til Bluetooth.

  • Gå til innstillinger> applikasjonsbehandling og sveip til høyre for å vise fanen Alle.
  • Trykk på den fanen og velg Bluetooth-appen.
  • Nå trykker du på ønsket knapp for å stoppe appen kraftig.
  • Neste trykk på tøm hurtigbuffer og deretter for å tømme dataene.

Det er det, og det kan løse Bluetooth-problemet lett.

Løsning 5: Tørk cache-partisjon

Det forrige trinnet vil bare tømme cachen til Bluetooth-appen, mens du også kan velge å tørke cache-partisjon i tilfelle trinnet ovenfor ikke lykkes med å løse Bluetooth-problemet for deg.

For å tørke cache-partisjon, flytt til innstillinger> lagring og trykk på tøm dataknappen som fjerner hurtigbuffer for alle appene på enheten.

Løsning 6: Fjern og gjenopprett alle Bluetooth-tilkoblingene

Dette er et annet nyttig triks som foreslås å prøve om alle de andre forklarte metodene ikke fungerer for deg. Fjern først alle Bluetooth-tilkoblingene én etter én, og koble dem deretter til igjen. Hvis problemet skjer på grunn av sammenkobling av en bestemt enhet, vil det hjelpe deg å forstå problemet, og du kan enkelt gå for å løse det.

Løsning 7: Tilbakestill fabrikk

Har du prøvd alt annet og fortsatt satt igjen med den samme saken? Da er den ultimate ideen å utføre en tilbakestilling fra fabrikken som vil slette alt fra enheten og overlate den til en helt ny. Så må du stille det fra bunnen av igjen. Men det vil definitivt løse alle slags problemer med enheten.

For å utføre fabrikkinnstilt hode mot innstillinger> sikkerhetskopiering og tilbakestilling> tilbakestilling av fabrikkdata> tilbakestilling av alle.

Så dette er løsningene på Samsung Galaxy S8 Bluetooth-problemer. Fortsett å prøve dem en etter en, så vil du absolutt bli kvitt den.

Se også: Slik fikser du automatisk rotering og fungerer ikke på Samsung Galaxy S8