De beste beste appene for Pebble Smartwatch

Pebble eies av Fitbit nå. Mange mennesker er opprørte over at appene og tjenestene bare er garantert for året 2017. Imidlertid må det innses at Pebble, Pebble Time Round, Pebble 2, Pebble Time - disse vil ikke slutte å fungere plutselig. Alle elementene inkludert Pebble app store, SDK og utviklerportalen er fremdeles i gang uten noen hindringer som nå. I tillegg til dette har noen apper forsvunnet fra app store, og forskjellige andre enheter eller oppdaterte versjoner av Pebble støtter ikke noen apper for nå.

Hvis du har en stor forkjærlighet for disse smartklokkene, er det et utall av de beste appene for Pebble Smartwatch.

Se også: Beste Podcast-apper for Android

8 beste apper for Pebble Smartwatch

Pixel Miner

Denne appen har vært en hit på Pebble Smartwatch da den holder brukeren engasjert med de morsomme svingene i spillet. Du kan bli den største gruvearbeideren ved hjelp av Pixel Miner på Pebble smartwatch. Pixel Miner er oppdatert og redesignet med full støtte for farger og spennende grafikk som skal kjøres på Pebble Time Steel og Pebble Time. Alt du trenger å gjøre er å hjelpe mannen din til å gjøre grave godt for å tjene poeng. Det kan til tider være ganske vanedannende, men kan være et godt valg for deg som liker moro på fritiden.

Tripadvisor

En annen flott app for deg som er reisefreak. Hvis du ønsker å holde deg oppdatert om de hotteste og mest populære tilbudene om hotell og reiseplaner, må du ha denne appen på Pebble smartwatch. Dette er en av de beste appene for Pebble, ettersom den gjør akkurat det du kan forvente av den: den vil bruke din nåværende beliggenhet for å anbefale de berømte restaurantene, barene og andre turistattraksjonene hvis du reiser til et nytt sted . I tillegg til de slående funksjonene som tilbys av denne appen, kan du også bla gjennom brukeromtalene som kan hjelpe deg med å velge det rette spisestedet eller reisedestinasjonen til høyre. Den fantastiske navigasjonsmodusen fungerer godt med Pebble smartklokke som kan lette dine anstrengelser for å ta telefonen ut fra lommene mens du søker etter de ønskede stedene.

uber

Dette er en annen app fra listen over de beste appene for Pebble Smartwatch. Selv om Uber ikke har vært den første i drosjetjenestene som var tilgjengelig for Pebble Smartwatch, har den likevel fått ry for å være en av de ledende appene for Pebble. Med bruk av skjermfargen på Pebble Time tilbyr Uber store og dristige varsler til brukerne om å holde deg oppdatert på hyttetjenestene. For å fremskynde arbeidet ditt med Uber-appen på Pebble Smartwatch, kan du åpne appen og deretter holde midtknappen på Pebble smartwatch for å bestille en drosje til det nåværende stedet. Du kan også velge fra listen over favorittstedene som tilbys av appen. Når du har bestilt med appen, kan du til og med spore sjåføren din på Pebble smartklokken for å kjenne hyttens ankomst. Du trenger ikke å ta ut telefonen i det hele tatt!

Evernote

Dette kan bokstavelig talt være de beste Pebble smartwatch-appene du kan ha på farten. Neste gang du er redd for å glemme en viktig oppgave eller en tidsfrist, kan Evernote-appen på Pebble smartwatch hjelpe deg med å spare fra de katastrofale resultatene. Selv om du kan forvente færre funksjoner på smartwatchet ditt enn det på skrivebordet eller smarttelefonen, kan du fremdeles følge med på oppgavelistene og viktige påminnelser. Alle notatbøker er gjort tilgjengelige, og du kan også søke gjennom de lagrede kodene. Derfor er det ingenting å gå glipp av denne flotte appen til Pebble Smartwatch som kan hjelpe deg med å regulere ditt daglige regime på en ryddig måte.

RunKeeper

Hvis du tilfeldigvis er en fitness-freak, kan dette være en av must-have og de beste appene for Pebble smartwatch. RunKeeper er designet for å brukes med GPS-en til smarttelefonen din og kan sjekke helsen din ved å gi deg beskjed om statistikk som avstand og tempo på løpingen din - alt på håndleddet. For å laste ned denne appen på Pebble smartwatch, må du også ha RunKeeper-appen installert på smarttelefonen din. Når du skulle starte et kjør på mobilappen din, vil den automatisk starte appen på Pebble smartwatch. Hvis du ønsker å stoppe løpeturen din, er det så enkelt som å trykke på den midterste knappen på klokken på RunKeeper-appskjermen. Når du faktisk vil stoppe kjøringen, kan du avslutte den på telefonappen. Dette er en flott app du kan installere på Pebble Smartwatch for å hjelpe deg med å kontrollere helsen din.

Battery +

En av de beste funksjonene som tilbys av appene til Pebble Time smartwatch er at de kan integreres direkte i Pebble Timeline UI. Ved hjelp av Battery + -appen på Pebble smartklokken, kan du sikre deg hvor mye batteri som er igjen når det gjelder tid og prosentvis beregning. I tillegg til dette gir appen også varsler på Pebble-tidslinjen om faktorene som når var sist gang batteriet ble ladet, en gjennomsnittlig bruk per dag og et estimat for når det måtte trenge plugging igjen. Battery + -appen på Pebble smartwatch tilbyr også en grafisk modus som lar deg vite om tiden du bruker batterilevetiden mest.

Utilpass

Ønsker du å få Misfit-opplevelsen uten å ha behov for å bruke overdådig på Flash smartwatches? Du kan synkronisere iOS- og Android Misfit-appene dine med Pebble smartklokke. Nå er du klar til å spore de forskjellige parametrene som tid sov, antall forbrenne kalorier og tilbakelagt avstand med hvilken hastighet. Dette kan betraktes som en av de beste Pebble smartwatch-appene for Misfit-elskere.

Awear

Ønsker du å fremskynde meldingsopplevelsen din med bruk av Pebble Smartwatch? Du kan laste ned denne flotte meldingsappen med navnet Awear som kan hjelpe deg i det samme. Du kan til og med svare på innkommende tekster som kan tilpasses. I tillegg til dette kan du merke e-postene dine som lest, stjerne eller arkivert - alt på håndleddet selv! Ved hjelp av Google Kalender-integrasjon kan brukerne også sende malmeldinger som "Jeg er sen" med bare noen klikk på to knapper. Med funksjonen smart vibrasjon i denne meldingsappen for Pebble smartwatch, kan du også bli oppmerksom på de innkommende tekstene eller e-postene.

Ønsker du å forsterke opplevelsen din av å bruke Pebble Smartwatch? Du kan laste ned og bruke noen av de beste appene for Pebble Smartwatch og ha det veldig moro!

Se også: Topp beste værapper for iOS