Slik slår du av nylig Google-søkehistorikk

Google registrerer alt du søker gjennom søkemotoren. Det spiller ingen rolle hvilken enhet du bruker, før du er logget inn på en Google-tjeneste på enheten, blir søkehistorikken din registrert og vil bli brukt til å forbedre søket ditt på Google og fortelle deg om de siste søkene dine. Dette er en god funksjon som hjelper deg med å gjøre søkene dine raskere og gi deg en generell ide om hva søkevanene dine er.

Hvis du ikke liker Googles funksjon av å fortelle deg hva du har søkt etter, eller holde oversikt over hva du gjør på Google, vil du foretrekke å slå av Google Search History. Dette betyr at Google og dets tjenester ikke vil spørre deg om søkevanene dine. Alle som har tilgang til datamaskinen din og Google-påloggingen din, vil ikke kunne se søkehistorikken din og finne ut hva søkevanene dine er.

Les også - Hvordan finne en sang etter lyd ved hjelp av Google Nå

Følg disse trinnene for å lære hvordan du slår av nyere Google-søkelogg i Google Chrome:

> Logg deg på Googles historikkside. Du kan følge dette - www.google.com/history. Du blir bedt om å oppgi Google-påloggings-ID og passord. Når du har logget deg på, vil du finne en skjerm som sier "Web- og appaktivitet".

www.eff.org

> På denne siden vil du kunne se Googles søkehistorikk, og du kan slette alle søk du ønsker.

> For å slå av Google-historikksporing, klikker du på 'Oppdater innstilling' under delen 'Få mer ut av Google'.

> Du finner deg selv på en side som gir deg muligheten til å sette søke- og surfeaktiviteten på pause.

> Når du slår den av, kan du begynne å bruke Google uten å se de siste søkene dine komme opp i søkemotoren.

Du må forstå at å slå av Google Search History ikke betyr at Google ikke registrerer aktivitetene dine. Søkegiganten fortsetter å logge hvert eneste søk og kobler spørringen til IP-adressen din. Dette gjøres slik at Google kan forbedre sine egne tjenester.

Du kan også deaktivere Google-loggen ved å gå til følgende lenke - //www.google.com/settings/accounthistory/search.

Når du har logget deg på siden ovenfor, må du bare klikke på Pause og deretter klikke på Pausehistorie i vinduet som dukker opp.

Ved å slå av Google-sporing kan du sikre at andre ikke kan se hva du har søkt på på Google hvis de får tilgang til datamaskinen din mens du er logget inn på Google. For de som er bekymret for personvernet til internettbruken deres, er dette et flott alternativ å holde søket konfidensielt.

Selv om dette ikke garanterer at Google ikke vil fortsette å spore hva du gjør på nettet, hjelper det deg å kappe søket ditt i det minste fra publikum. En annen måte å sikre anonymitet med søkene dine er ved å gå inkognito på Google Chrome. Ved å bruke inkognitovinduet kan du søke på Google uten å etterlate fotavtrykkene dine om det du har søkt.

www.pcadvisor.co.uk

Den kan brukes til å få tilgang til nettsteder og også bruke søkemotoren uten at nettleseren registrerer aktivitetene dine. Dette er nyttig for de som ikke liker å bli sporet.

Neste gang du ser Google be om de siste søkene dine, trenger du ikke å bekymre deg for personvernhensyn. Alt du trenger å gjøre er å bare følge trinnene for å sette søke- og surfeaktiviteten på pause og bruke Google uten at søkemotoren forteller deg hva søkevanene dine er.

Du kan også lese- Hvordan synkronisere Google-kalender med Outlook

 

Legg Igjen Din Kommentar