Hvordan speile iPhone-skjerm til Mac med brukervennlighet

Du kan spille alle interessante spill på iPhone, men noen ganger er det morsommere å spille på større skjerm. iPhone og iPad kommer med Screen Mirroring-appen. Appen lar deg speile iOS-enheten til en datamaskin eller Apple TV, som har en større skjerm. Her skal vi vise deg hvordan du kan speile iPhone-skjermen til Mac. Etter det vil du kunne spille iPhone-spill, se videoer, gjøre en forretningspresentasjon, etc.

Se også: Slik bruker du en PS4-kontroller på Mac-en med brukervennlighet

Hvordan speile iPhone-skjerm til Mac med brukervennlighet

Metode 1: Bruke Quick Player

Trinn 1:

Dette er den enkleste metoden for å speile iPhone-skjermen til Mac, men den er ikke trådløs. Du trenger en lynkabel som følger med iPhone. Når du kobler telefonen til datamaskinen, blir Photos og iTunes automatisk startet. Du kan lukke disse appene og fortsette prosessen.

Steg 2:

Start Quick Player på din Mac. Hvis du ikke har noen anelse om hvor appen ligger, kan du bruke Spotlight for å finne den. Klikk på forstørrelsesglassikonet

på øverste venstre menylinje på Mac-en eller klikk på Kommando- og mellomromstastene for å starte Spotlight. Skriv inn "Quick Player" og dobbeltklikk på appen.

Trinn 3:

Når hurtigspilleren er startet, klikker du på Fil på øverste høyre menylinje og velger Ny filmopptak. Det åpner Mac-kameraet ditt, og en rute vises på datamaskinen din.

Trinn 4:

I ruten “New Movie Recording” vil du se en liten rød knapp og rullegardinpilen på siden. Klikk på pilen, og du skal finne iPhone-navnet ditt i rullegardinlisten. Velg iPhone-navnet ditt under Kamera og mikrofon. Så, der har du det. Nå bruker du den til å lage en presentasjon i sanntid, spille iPhone-spill eller se filmer på den større skjermen.

Trinn 5:

Den andre fordelen ved å bruke Quick Player for å speile iPhone-skjermen til Mac, er at du også kan spille inn den. For å gjøre dette, kan du bare klikke på den lille røde knappen i ruten, så begynner den å spille inn.

Metode 2: Bruke en tredjepartsapp

Trinn 1:

Last ned og installer en tredjeparts skjermspeilingsapper, for eksempel Reflector, AirServer og X-Mirage på din Mac. Dessverre kan det hende du må betale et visst beløp for å kjøpe tjenesten. Noen av appene tilbyr en prøveversjon gratis, så du kan prøve før du bestemmer deg for å kjøpe den.

Steg 2:

For å speile iPhone-skjermen til Mac, må du forsikre deg om at du har en pålitelig internettforbindelse. Nå, koble begge enhetene til det samme WiFi-nettverket.

Trinn 3:

Start tredjeparts skjermspeilings-app på Mac-en. Start deretter Control Center på din iPhone og trykk på “Screen Mirroring” -alternativet. Bytt alternativet Speiling under Mac-navnet ditt fra listen. Nå vil iPhone-skjermen din vises på Mac-en.

 

Legg Igjen Din Kommentar