Hvordan fikse Samsung Galaxy S5 som er veldig treg

Det er bare noen måneder Samsung Galaxy S5 kom i markedet, men allerede mange Galaxy S5-eiere har klaget over ytelsen til denne smarttelefonen. Det kan være flere årsaker til dette problemet. Her vil vi diskutere årsakene til dette problemet og trinn for å fikse Samsung Galaxy S5 som er veldig treg.

Galaxy S5 er treg på grunn av feil

Fix Samsung Galaxy S5

Den langsomme ytelsen til Galaxy S5 kan være forårsaket av enhver feilmelding. Og hvis feilmeldingen er forårsaket av en tredjepartsapp, må du oppdatere appen. Også c lear cache og klare data kan hjelpe deg. Hvis disse prosedyrene ikke løser problemet, må du avinstallere appen og installere den på nytt. Hvis problemet fortsatt vedvarer, må du avinstallere det og aldri installere det på nytt.

Se også - Slik løser du Samsung Galaxy S5-problemer etter Kitkat-oppdatering

Galaxy S5 ble treg etter en oppdatering

Hvis du ser at din Samsung Galaxy S5 ble treg etter en oppdatering, ble noen data ødelagt etter oppdateringen under prosessoren Android bruker de forrige app-hurtigbufrene.

I så fall må du starte telefonen minst tre ganger etter oppdateringen for å sikre at alle appene er optimalisert for å fungere med den nye firmwaren. Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du prøve å tørke cache-partisjonen. Hvis du kan ta sikkerhetskopi av alle viktige data, utfører du tilbakestilling av fabrikk .

Galaxy S5 bremser etter flere timers spill

Hvis du spiller spill i Galaxy S5 timer etter timer, er det normalt at telefonen blir oppvarmet. Tenk deg at batteriet, skjermen, RAM og prosessoren til telefonen er plassert nær hverandre og alle produserer varme over tid. Hvis du spiller spill i flere timer, blir varmen doblet. For å løse dette problemet, må du kjøle ned telefonen. For å gjøre kjøleprosessen raskere, slå av telefonen og ta ut batteriet.

For å løse dette problemet, kan du lese denne artikkelen - Slik løser du Samsung Galaxy Lagging Issue

Etter disse prosessene ovenfor kan du fikse Samsung Galaxy S5 som er veldig treg.