Hvordan fikse Galaxy S6-skjermen vil ikke slå på problemet

Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge ble lansert for noen måneder tilbake. Så snart de var ute i markedet, begynte de å selge som alle andre tidligere generasjons Galaxy-telefoner. Nå har brukerne brukt Galaxy-smarttelefonene sine en god stund og med tiden har de innsett at det er noen mindre problemer med telefonen. Disse problemene er ikke noen store problemer, og de kan fikses ved hjelp av noen mindre rettelser. Nå et slikt problem som brukerne av Galaxy S6-telefonene har blitt lagt merke til, er at skjermen ikke vil slå på problemet. I dette problemet lyser knappene på Galaxy S6 som de gjør normalt, men skjermen slås ikke på og forblir svart.

Noe av det første du trenger å gjøre når du vender mot Galaxy S6-skjermen ikke vil slå på problemet, er å sjekke om Galaxy S6-skjermen ikke gir problemer på grunn av et dødt batteri. Så i dette tilfellet anbefales det at brukeren kobler telefonen til en strømkilde. Selv om skjermen fremdeles ikke vises etter at Galaxy S6 er koblet til strømkilden, kan det være noe annet problem, og derfor foreslår vi noen måter å fikse denne Galaxy S6-skjermen på.

Hvis du står overfor andre problemer med Galaxy S6 som langsom wifi, problemer med batteriavløp osv., Kan du besøke Technobezz, alle løsningene er gitt der.

Se også - Slik løser du problemet med overoppheting av Galaxy S6

Trinn for å fikse Galaxy S6-skjermen vil ikke slå på problemet

Trykk og hold på / av-knappen

Den første løsningen du kan prøve hvis du vender mot Galaxy S6-skjermen, vil ikke slå på problemet, er å koble telefonen til en strømkilde, og trykk deretter på strømknappen etter å ha ventet i 15-20 minutter. Dette fordi det kan være tilfelle at Galaxy S6 ikke dukker opp fordi den ikke får tilstrekkelig lading for skjermen. Det kan være en god idé å koble den til en strømkilde og deretter prøve å slå den på. Etter at du har koblet telefonen til strømkilden, er det bare å holde inne strømknappen i minst 20-30 sekunder. Etter å ha gjort dette, kan telefonen din slå seg på om noen sekunder. Hvis det ikke gjør det, fortsett bare med instruksjonene nedenfor.

Start i sikkermodus

Bildekilde - androidcentral.com

Hvis prosedyren ovenfor ikke har hjulpet, kan du prøve å starte Galaxy S6-telefonen i sikker modus. Dette fordi det kan være mulig at problemet skyldes en eller annen tredjepartsapp. Så når du starter opp telefonen i sikker modus, vil ingen tredjeparts-app være aktiv, og bare de mest nødvendige appene ville være i gang. På denne måten kan du forsikre deg om at problemet ikke blir forårsaket av noen tredjepartsapp. Dette kan være i stand til å fikse Galaxy S6-skjermen vil ikke slå på problemet i tilfelle problemet skyldes noen tredjepartsapp. Og hvis problemet har forårsaket etter installasjon av en bestemt app, kan du bare avinstallere den.

Nå for å starte Galaxy S6 i sikkermodus, trykk bare på og hold på / av-knappen til Samsung-skjermbildet vises. Når Samsung-logo-skjermen vises, kan du slippe av / på-knappen og deretter trykke og holde Volum ned-tasten. Når du har fullført de foreskrevne trinnene, vil telefonen starte opp i sikker modus, og du kan bekrefte deg selv ved å se en liten logo som sier Safe Mode nederst i venstre hjørne av telefonen. Etter dette bare avinstallere problemet forårsaker app, og du kan også prøve å gjøre en hard tilbakestilling av telefonen.

Start i gjenopprettingsmodus og Tørk cache-partisjon

Bildekilde - gottabemobile.com

Hvis de to trinnene ovenfor ikke har vist seg vellykket, må du starte opp telefonen i gjenopprettingsmodus og deretter tørke av cache-partisjonen. For dette må du trykke og holde inne Power, Volume Up og Home knappene samtidig. Når Samsung-logoen dukker opp, kan du se Gjenopprettingsmodus skrevet øverst i blå farge.

Nå er det bare å bruke volum opp- og nedtastene for å navigere til alternativet Tørk hurtigbuffer og velg det med strømknappen. Etter dette er det bare å avslutte prosessen ved å starte systemet på nytt.

Disse prosedyrene kan være i stand til å hjelpe deg med å fikse Galaxy S6-skjermen vil ikke slå på problemet.