Beste bærbare datamaskiner under $ 300 i 2020

Laptopmarkedet står faktisk overfor hard konkurranse. Du vil finne nye og forbedrede versjoner av bærbare datamaskiner som lanseres nesten hver dag. På grunn av denne økende konkurransen synker prisene på de eldre versjonene raskt, da markedet må gjøre plass for de nyere modellene.

Du kan gripe denne fantastiske muligheten til å legge hender på bærbare datamaskiner som virkelig ikke er for gamle og som er tilgjengelige for en fantastisk pris som passer dine lommer. Nedenfor er bærbare datamaskiner som passer perfekt i kategorien budsjett-bærbare datamaskiner.

Leter du etter en av de beste bærbare datamaskiner under $ 300 med de grunnleggende funksjonene? Da er du på rett sted. Mange av oss har veldig begrensede krav fra våre bærbare datamaskiner, så det gir ofte ikke mye mening å kjøpe en maskin som leverer mye ildkraft bare for å sitte hjemme der den vil brukes til å få tilgang til internett og se på film.

Disse bærbare datamaskinene er veldig nyttige for de som trenger en bærbar datamaskin hjemme for enkel surfing og se på videoer, studenter som kanskje ikke har råd til avanserte bærbare datamaskiner eller fagpersoner som har et budsjett. Når bærbare datamaskiner blir stadig viktigere og allsidige, er vi glade for å finne ut at bransjen ikke har mangel på rimelige bærbare datamaskiner. Her er listen over de beste bærbare datamaskiner under $ 300.

Se: Topp beste lette bærbare datamaskiner

Beste bærbare datamaskiner under $ 300

Høy ytelse bærbar datamaskin

Lenovo Ideapad 320

Denne er ideell for dine daglige gjøremål, og den ser fantastisk ut. 15, 6 ”-skjermen er HD og har også anti-blending-egenskaper. Displayet (1366 × 768) har LED-bakgrunnsbelysning og leveres med Intel HD-grafikk 500.

Intel Celeron N3350 dual-core prosessor muliggjør robust ytelse med en hastighet på 1, 10 GHz. RAM på 4 GB kan utvides til 8 GB, og den bærbare datamaskinen har en innebygd lagring på 1 TB. Den bærbare datamaskinen leveres med Windows 10 og har et elegant design for å imponere brukerne.

Du finner gode tilkoblingsalternativer med denne enheten, da den kommer med HDMI-porter, USB 2.0, USB 3.0 og Ethernet. I et nøtteskall er det et godt kjøp i kategorien for bærbare datamaskiner.

Hva gjør det best?

 • Den bærbare datamaskinen fra Lenovos hus veier bare 4, 8 pund, noe som er en fantastisk ting å merke seg.
 • Den bærbare datamaskinen scorer også når det gjelder ytelse; takket være den sterke prosessoren.

Se det på Amazon

Stilig bærbar PC til en rimelig pris

Acer Chromebook R11

Stag deg selv for 360-graders moro, da denne bærbare datamaskinen gir deg det og mye mer. Det elegante designet er uimotståelig, og det kan også skilte med dobbeltmomentteknologi. Den bærbare datamaskinen er et eksempel på styrke og fleksibilitet, som er en av de beste kombinasjonene å finne. Enheten har Intel Celeron N3150 Quad Core-prosessor for sterk og problemfri ytelse sammen med 1, 6 GHz med Intel Burst Technology opp til 2, 08 GHz.

Chromebook har en 10-punkts multi-berøringsskjerm som er 11, 6 ”i størrelse med høy lysstyrke og 1366 × 768 piksler HD-oppløsninger. Enheten leveres forhåndsinstallert med Google Chrome operativsystem. Det er tilfeldigvis 4 GB DDRL-minne ombord og 32 GB intern lagring. De to innebygde høyttalerne tilbyr fantastisk lydkvalitet. Batteriets levetid er god, da det kan vare i opptil 10 timer. Den har gode tilkoblingsalternativer som USB 3.0, USB 2.0, Bluetooth 4.0 og HDMI-port med HDCP-støtte.

Hva gjør det best?

 • Det langvarige batteriet er et stort pluss poeng. Det er ideelt for vanlige reisende og studenter.
 • Den smarte og livlige bærbare datamaskinen er også den sterke drakten.

Se det på Amazon

Den lette bærbare datamaskinen

Asus Vivobook E403NA

Hvis du tilfeldigvis er tilhenger av lette bærbare datamaskiner, er dette den for deg. Denne veier bare 3, 3 pund og kommer med en super elegant design som er 0, 7 ”. Den bærbare datamaskinen er utstyrt med Intel HD Graphics 500 sammen med Intel Celeron Dual Core N3350-prosessor for robust ytelse. 14-tommers HD-skjerm har stor klarhet, og det kommer forhåndsinstallert med Windows 10.

Batteri-sikkerhetskopien til den bærbare datamaskinen er verdt å vurdere da 57WHr Li-ion-batteriet forlenger en batterilevetid på ikke mindre enn 12 timer på strekk. Det ergonomiske chiclet-tastaturet er også et godt poeng med enheten. Enheten er innstallert med 64 GB eMMC flashlagring pluss 4 GB DDR3 RAM som muliggjør rask oppstart.

Hva gjør det best?

 • Den dual-core prosessoren utvider sterk ytelse, noe som betyr at du kan spille spill og også fullføre daglige gjøremål uten problemer.
 • Lyden og skjermen er tydelig og HD, noe som gjør det ideelt for å lytte til musikk og se på film.

Se det på Amazon

En av de beste bærbare datamaskinene under $ 300 fra Dell

Dell Inspiron i3552-4042BLK

Denne er faktisk et av de beste alternativene for bærbare datamaskiner under $ 300. Den bærbare datamaskinen kan tas opp som en bærbar datamaskin til alle formål, da den vil passe folk som liker å bruke bærbare datamaskiner til både jobb og fritid. 15, 6-tommers skjerm er LED-bakgrunnsbelyst og utvider oppløsningen på 1366 × 768 piksler. Tilkoblingsalternativene på enheten er flotte, og den har også en optisk stasjon slik at du kan brenne og lese DVDer og CDer.

Intel Celeron N3050-prosessoren sammen med 4 GB RAM utvider sterk ytelse. Den bærbare datamaskinen er også utstyrt med Intel HD Graphics som gir en fantastisk spillopplevelse. Den har en batterilevetid på nesten 7, 5 timer.

Hva gjør det best?

 • Det at den er like kapabel til å håndtere arbeids- og fritidsaktiviteter.
 • Dette er en varmebestandig bærbar datamaskin som betyr at den holder den kjølige, uansett hva.

Se det på Amazon

Kompakt design som er budsjettvennlig

Acer Aspire 1

Den kompakte notatboken fra huset til Acer er ideell for både studenter og forretningsfolk. Enheten lar dem fullføre sine daglige gjøremål med letthet. Den er utstyrt med firkjerne Intel Celeron N350-prosessor og 4 GB RAM. 14-tommers skjerm kommer med full HD-oppløsning på 1920 × 1080 piksler.

Den bærbare datamaskinen leveres med Windows 10 og har intern lagring på 32 GB. Vekten av enheten er mindre enn 4 kilo, noe som er en flott ting å vurdere. Denne bærbare datamaskinen er en av de beste på listen over bærbare datamaskiner under $ 300.

Hva gjør det best?

 • Den sterke ytelsen som er problemfri.
 • Den lette bærbare datamaskinen er nyttig for en og alle.

Se det på Amazon

Budsjett bærbar datamaskin med kraftig ytelse

Acer Chromebook 14

Denne er nok en fantastisk oppføring på listen over bærbare datamaskiner under $ 300. Den bærbare datamaskinen kan skryte av et vakkert design og tilbyr sterk ytelse for brukerne. Det ytre aluminiumskroppen utvider et førsteklasses preg på produktet. Skjermen er i full HD og skjermstørrelsen er 14 tommer. Synsvinklene er beundringsverdige; alt takket være IPS-panelet.

Den bærbare datamaskinen leveres forhåndsinstallert med Google Chrome operativsystem som tar veldig mindre starttid. Intel Celeron N3160-firkjerneprosessoren og 4 GB RAM gir god ytelse. Enheten leveres med 32 GB innebygd lagringsplass og også 100 GB lagringsplass på Google Drive.

Hva gjør det best?

 • Batteriets levetid på den bærbare datamaskinen er fantastisk, da den kan vare i opptil 12 timer.
 • Det gir rask ytelse til brukerne.

Se det på Amazon

Vannbestandig bærbar datamaskin

Asus Chromebook C202SA-YS02

Nesten alle står overfor spørsmålet om å søle drikke på tastaturet mens du jobber på en bærbar datamaskin. Men du trenger ikke å bekymre deg lenger, siden denne bærbare datamaskinen med budsjett kommer med et søppelresistent tastatur. Huset til Asus har laget en sjarmerende bærbar PC som er utstyrt med kraftig Intel Celeron-prosessor og 4 GB RAM.

Den bærbare datamaskinen har også en vannavstøtende kropp og 13, 3-tommers skjerm. Full HD-skjerm har blendingsegenskaper som er ideelle for folk som bruker bærbare datamaskiner til sitt primære arbeid. Den bærbare datamaskinen leveres forhåndsinstallert med Google Chrome operativsystem. Det er et flott alternativ for hverdagens gjøremål og veier under 4 kilo.

Hva gjør det best?

 • Den vannavstøtende kroppen og søppelresistente tastaturet er riktignok sterke funksjoner å passe på.
 • Den lette bærbare datamaskinen gjør det til et bærbart alternativ.

Se det på Amazon

Budsjett bærbar datamaskin med fjærlys kropp

Asus Vivobook E203NA-YS03

Dette alternativet fra huset til Asus kommer med en superlett kropp som gjør det til et av de mest etterspurte enhetene i markedet. Den bærbare datamaskinen har en skjerm på 11, 6 tommer og en full HD-skjerm. Den er utstyrt med den avanserte Intel Celeron-prosessoren for robust ytelse og leveres med 4 GB RAM.

Denne bærbare datamaskinen er ideell for folk som ønsker å fullføre sine daglige gjøremål. Studentene kan vurdere dette som et godt alternativ, da det har en batterilevetid på opptil 10 timer. Den bærbare datamaskinen veier 2, 2 pund og har 64 GB innebygd lagringsplass.

Hva gjør det best?

 • Det faktum at den har en lett kropp gjør den perfekt for mange deler av brukerne.
 • Batterilevetiden er også prisverdig og tiltrekker brukere.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste bærbare datamaskin under 300 med veldig lett vekt

Lenovo Ideapad 100 11, 6 tommer

Thi11, 6-tommers bærbar PC fungerer veldig bra. Den drives av en Intel Atom-prosessor med 2 GB RAM som sikrer at den bærbare datamaskinen kan behandle ting raskt og gi deg en jevn opplevelse. 32 GB eMMC-flashminne er også bra for en gjennomsnittlig bruker. Det kan utvides ved hjelp av eksterne lagringsenheter. Den har en god batterilevetid og den bærbare datamaskinen leveres med Windows 10, slik at du ikke trenger å installere den separat. Hvis du har bærbarhet i tankene, er denne bærbare datamaskinen som veier 2, 2 pund akkurat riktig for deg.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin under 300 med god ytelse

HP 15-af131dx

Denne bærbare datamaskinen, som drives av en AMD A6-5200-akselerert prosessor sammen med 4 GB RAM, går ikke på akkord med ytelsen for pengene. Det fungerer jevnt og brukerne vil synes det er flott for lett bruk. Den har en 500 GB harddisk som er en anstendig mengde lagringskapasitet. 15, 6-tommers skjerm gir en bedre seeropplevelse når du ser videoer på den.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin under $ 300 med hyggelig skjerm

Asus Vivobook E200HA

Vivobook E200HA har en kompakt design som ser stilig og pålitelig ut. Den bærbare datamaskinen har forhåndsinstallert Windows 10 og et år med gratis Microsoft Office-abonnement. Den drives av en Intel Quad Core Atom TM-prosessor med 4 GB RAM. Det gir deg en jevn ytelse uten å legge merke til for mye etterslep når du jobber med flere applikasjoner. 32 GB flashminne er også bra for lette brukere. 11, 6-tommers skjerm er levende og sikrer en god seeropplevelse også. Totalt sett er dette absolutt en bærbar datamaskin verdt prisen.

Se det på Amazon

Beste billige bærbare datamaskin fra Toshiba

Toshiba CB35-BB340

Drevet av en Intel Celeron-prosessor N2840 med 4 GB RAM og 16 GB SSD, er dette en god bærbar PC med anstendig ytelse. Den har en 13, 3-tommers skjerm som er i full HD, slik at du får en flott seeropplevelse når du ser på videoer eller bilder. Lyden er enestående, og den har en elegant bærbar design. Totalt sett er denne bærbare datamaskinen under $ 300 bra for enkel bruk. En ting som kan ha deg bekymret er 16 GB SSD-lagring som kan høres for lavt ut.

Se det på Amazon

En av de beste billige bærbare datamaskiner fra HP med utmerket ytelse

HP Stream 13

Den forfriskende livlige blåfargen, det stilige designet, den jevne finishen og den gode ytelsen sikrer at Stream 13 gjør det til listen over de beste bærbare datamaskiner under $ 300. Den bruker en Intel Celeron N3050 106 GHz-prosessor sammen med 2 GB RAM. Den bærbare datamaskinen har Windows 10 og et års gratis abonnement på Office 365, noe som er en ekstra fordel for noen på budsjettet. 32 GB SSD er anstendig nok for den gjennomsnittlige brukeren, og den 13, 3 tommer viser farger ganske anstendig, slik at du vil glede deg over å bruke denne bærbare datamaskinen. Det gjør seg selv verdt prislappen sin.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin under 300 dollar med nok lagringsplass

Lenovo Thinkpad 11e

Den 11, 6-tommers Thinkpad 11e er et flott apparat for profesjonelle som trenger en bærbar datamaskin for lett arbeid. Det fungerer bra med sin Intel N3150 Quad Core-prosessor sammenkoblet med 8 GB DDR3-minne. Lagringskapasiteten er 128 GB SSD, noe som er mer enn andre bærbare datamaskiner som er oppført her. Dette sikrer at du har nok lagringsplass og god ytelse uten å måtte overskride budsjettet. Den kommer med Windows 10 og HD-skjermen gjør det til en hyggelig opplevelse å se filmer eller spille spill på denne bærbare datamaskinen.

Se det på Amazon

Beste billige bærbare datamaskin fra Samsung med rask ytelse

Samsung Chromebook 3

Samsung har bygget noen flotte bærbare datamaskiner. Chromebook 3 er en god bærbar PC for lette brukere. Den har en Intel Celeron N3050-prosessor med 4 GB RAM og 16 GB SSD. 111.6-tommers skjerm har en anstendig skjerm. Den bærbare datamaskinen er bygget for holdbarhet, og sikrer at tastaturet er søppelbestandig, noe som gjør det bra for barnefamilier. Den er brukervennlig og har en rask ytelse. Gjør det til en flott bærbar datamaskin under 300.

Se det på Amazon

Konklusjon

For å oppsummere det, kan du si at det er mange gode alternativer tilgjengelig når det kommer til bærbare datamaskiner under $ 300. Disse bærbare datamaskinene har unike egenskaper som gjør dem egnet for forskjellige typer mennesker som har forskjellige bruksområder og forventninger fra bærbare datamaskiner. Alle bærbare datamaskiner er gode når det gjelder ytelse og design, og den endelige beslutningen er utelukkende etter dine preferanser.

Bærbare datamaskiner i dag gjør livet enklere og raskere for brukerne. Ovennevnte bærbare datamaskiner har en ekstra fordel å være økonomiske også.

Bærbare datamaskiner som vi har oppført her, er noen av de beste bærbare datamaskinene under $ 300 som du kan få. Vi har hatt ytelse, holdbarhet og batterilevetid i tankene mens vi oppretter denne listen, siden dette er de tingene som betyr mest. Andre hensyn som skjermstørrelse og tilleggsprogramvare ble også gjort, slik at du kan få det beste for prisen. Selv om disse bærbare datamaskinene kanskje ikke kan konkurrere med avanserte modeller, tilbyr de absolutt pålitelighet og god ytelse for en lett bruker.

Se også: Topp 10 beste bærbare datamaskiner for skribenter i 2019