Beste grunnleggende telefoner i 2020

Grunnleggende telefoner er solide smarttelefoner som er i stand til å utføre alle grunnleggende oppgaver pålitelig og har en god samtale kvalitet. Dette er ikke telefoner som vil imponere noen, ettersom de er sans alle klokkene og fløytene som sees på flaggskipsmartphones. Imidlertid, hvis du elsker enkle telefoner som gjør jobben sin effektivt, er disse mobilene noe for deg. Det er mange produsenter som produserer telefoner for budsjettmarkedet. Det betyr ikke at avanserte telefoner ikke er solide eller pålitelige. De har også funksjoner som en gang var tilgjengelig bare i high-end flaggskip-modeller. Her er en titt på noen av de beste grunnleggende telefonene.

Se også: Beste telefoner for spill

Beste grunnleggende telefoner

Dekker alt det grunnleggende

LG Extravert 2

LG Extravert 2 kommer med en skjermvisning på 3, 2 tommer og en skjermoppløsning på 400 x 240 med et QWERTY-tastatur som glir ut. Menyikonene og widgetene er enkle og grafikken er oversiktlig og klar. Dimensjonene er 4, 12 x 2, 09 x 0, 62 tommer, og den veier 4, 3 gram. Den leveres med den vanlige 3, 5 mm hodetelefonkontakten. Telefonen leveres med et microSD-kort med en maksimal kapasitet på 32 GB. Telefonen drives av en prosessor som klokker ved 1, 9 GHz og kan håndtere alle grunnleggende oppgaver.

Når det gjelder kameraet, er det et 2 MP bakkamera med noen tilpasningsalternativer som hvitbalanse nattmodus og så videre. Fotokvaliteter er gode. Disse funksjonene er også tilgjengelige for innspilling av videoer, sammen med videojusteringer for kvalitet som spenner fra lav til middels til høy. Batteriet er en litiumpolymer, drevet med 950 mAh og kan vare i omtrent 6 timer for gjennomsnittlig bruk. For tilkobling er det en Bluetooth 3.0-versjon.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en god samtale kvalitet og jevn utførelse av grunnleggende oppgaver sammen med brukervennlighet.
 • Passer for deg som leter etter en liten og kompakt grunntelefon som passer i lommen.
 • Ideell hvis du har små hender, for å bruke QWERTY-håndsettet med avstandstaster og en god skyvemekanisme.
 • Nyttig for de som er interessert i å bruke helsefunksjoner. Økokalkulatoren måler utslipp av karbondioksid når du går eller sykler.
 • Denne telefonen er noe for deg hvis du leter etter god samtale kvalitet; sterke tilkoblinger og høy og tydelig lyd.

Se det på Amazon

Solid ultralydt flip-telefon

Kyocera DuraXE

Enheten er voluminøs på 4, 21 x 2, 22 x 0, 99 tommer som veier 6 gram. Den har en micro USB-port sammen med en hodetelefonkontakt. Den er IP68-sertifisert, OSGA-sertifisert og er også kreditert med 810G, og oppfyller militære standarder. Displayet er 2, 6 tommer med en oppløsning på 102 × 90 piksler.

Det drives av en Qualcomm Snapdragon, 210 firekjerners brikkesetning med en hastighet på 1, 1 GHz. RAM-en er på 1 GB og den interne lagringen er 8 GB utvidbar opp til 32 GB. Den har også Bluetooth 4.1 LE-versjon. Den kjører på Android Lollipop versjon 5.1 med Kyocera-tilpasning.

Kameraet bak er 5MP. Du kan spille inn videoer med 720 piksler. Batteriet varer i 15 timers taletid og er nok til en dags bruk. Det er imidlertid uegnet for de som leter etter en komplett Android-opplevelse og personer med en stor musikksamling.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en robust flip-telefon som gir en god batterilevetid og gode tilkoblingsmuligheter.
 • Passer hvis du leter etter en solid telefon som kan tåle mye misbruk. Med alle sertifiseringene får du en telefon som kan stå sjokk; vibrasjoner; regn; varme og til og med farlige omgivelser.
 • Hvis du leter etter en telefon som har en tydelig lyd selv i høye miljøer, er dette noe for deg.

Se det på Amazon

En av de beste grunnleggende telefonene med utmerket samtalekvalitet

LG Xpression 2

Denne kompakte telefonen har et fysisk tastatur og er innkapslet i en plastikkropp, og holder den lett. Dimensjonen er 4, 24 x 2, 13 x 0, 63 tommer, og den har en skjerm på 3 tommer med en skjermoppløsning på 240 x 400 piksler. Den er liten og manøvrerbar med en enkelt hånd. Den har en microUSB-port sammen med en 3, 5 mm hodetelefonkontakt.

Bakkameraet har en 2 MP-sensor og ingen blits. Derfor er fotografiene ikke flotte. Batteriet får strøm på 1000 mAh, og det kan komme deg gjennom en dag uten å måtte lade det. Den har også et ekstra spor for microSD-kort som har en kapasitet på 32 GB utvidbart minne. Telefonens interne minne er 256 MB med 128 MB RAM. Et av tilkoblingsalternativene har en Bluetooth 2.1-versjon. Den har ikke Wi-Fi-evner, men den kan kjøres på 3G-nettverket til AT&T.

Anbefalt for:

 • Bevisste forbrukere som leter etter en enkel, kompakt telefon med god samtalekvalitet. Tilfredsstillende for grunnleggende mobilbehov.
 • Størrelsen er liten og passer bare hvis du har små hender.

Se det på Amazon

The Bare Bones Experience

Samsung Galaxy J7 Prime

LCD-skjermstørrelsen er 5, 5 tommer med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler med full HD-skjerm. Den drives av en Exynos 7870, octa core chipset-klokke med en hastighet på 1, 6 GHz. RAM-en er 3 GB og den interne lagringsplassen er 16 GB, utvidbar opp til maksimalt 256 GB. Dimensjonene til denne telefonen er 5, 97 x 2, 95 x 0, 31 tommer, og den veier 5, 9 gram. Den kjører på Android Nougat, 7.0-versjon med et overlegg av Samsungs TouchWiz-brukergrensesnitt 8.1-versjon. Dette betyr at brukere kan ha tilgang til Google Assistant, surfing på delt skjerm på Chrome etc., men ikke vil ha funksjoner som Bixby.

Telefonen har et bakkamera på 13 MP og et frontkamera på 8 MP. Batteriet drives på 3300 mAh og tilbyr en batterilevetid på rundt 8 timer. Den har en fingeravtrykkssensor, men ingen skjerm til kant. Det sportser heller ikke USB-type C-porten, og har bare en mikro-USB. Imidlertid er det ganske konkurransedyktig hva hastighet og kraft angår, på grunn av Exynos 7870-prosessoren. Telefonen er fin til å spille lette spill, men er ikke i stand til å spille grafikkintensive spill. Det støtter ikke Verizon eller Sprint og fungerer heller ikke på CDMA-nettverk. Denne telefonen er ikke noe for deg hvis du ønsker å se videoer på en stor skjerm, eller hvis du er en selfie-fan, da linsekvaliteten er ganske lav. Det er heller ikke den beste telefonen for spill, med andre telefoner i dette området som er mer dyktige.

Anbefalt for:

 • Du hvis du bare leter etter det grunnleggende, siden det ikke er noen nyeste eller beste funksjoner i Samsung på denne telefonen.
 • Passer for deg som ikke har noe imot en klassisk eller datert Samsung-design.
 • De som er fornøyde med Samsung klassiske eller old school design.
 • Kort sagt, egnet for deg hvis du bare vil ha en grunnleggende telefon for å surfe på internett, ta vanlige bilder og spille noen grunnleggende spill.

Se det på Amazon

Kompakt og praktisk med mindre internt minne

ZTE Z432, AT&T

Den kommer i en kompakt form og har alle bekvemmelighetsfunksjonene. For eksempel er det en firveisnøkkel for navigering, slik at brukere raskt kan få tilgang til snarveier. En annen funksjon er QWERTY-tastaturet som kan hjelpe deg å skrive enkelt og raskt. Det tilbys i en farge: svart. Den er slank på 0, 44 tommer, med høyde og bredde på henholdsvis 4, 48 x 2, 38 tommer. Vekten av telefonen er 3, 24 gram. Den har en diagonal størrelse på 2, 4 tommer med en skjermoppløsning på 320 x 240 piksler.

Det er en 3G-telefon drevet av en Qualcomm-prosessor, QSC6270. Når det gjelder kameraet, er det et 2 MP bakkamera sammen med QVGA for å ta opp bilder på telefonen din og dele raskt med andre. Denne telefonen har ikke for mange funksjoner, men det er en egen liste for kontaktene dine. Skjermdisplayet er LCD med TFT-teknologi. Den har et internt minne på 256 MB og støtter et internt minne opptil 32 GB ved bruk av et microSDHC-kort. RAM-en er 128 MB. ZTE Z432 drives av et avtakbart litiumionbatteri som drives med 900 mAh. Telefonen har et bakkamera på 2MP med en maksimal videooppløsning på 320 x 240 piksler. Den har også en Bluetooth 2.1-versjon.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en rask erstatning eller bare for en grunnleggende telefon.
 • Denne telefonen er ikke noe for deg hvis du leter etter en lang batterilevetid. Det varer bare i 4, 5 timer taletid.

Se det på Amazon

Hyggelig utseende med strålende kamera

Asus Zenfone 3

Denne er Full HD IPS 5, 2 tommer variant med en skjermoppløsning på 1920 x 1080 piksler. Den har en RAM på 3 GB og et internt minne på 32 GB som kan utvides til 128 GB ved bruk av microSD-kortet. Det er beskyttet med buet Corning Gorilla Glass foran og en metallramme bak, noe som gjør det stilig, men solid. Den er slank på 7, 69 mm med avrundede kanter og veier 145g. Asus Zenfone 3 kjører på Android Marshmallow, 6.0.1 og er lagt på selskapets proprietære ZenUI 3.0-grensesnitt.

Utformingen av telefonen som kombinerer glass med metall ser stilig og imponerende ut. Denne enheten drives av Qualcomm Snapdragon 625, 64-biters okta-kjerne og et mellomste brikkesett, klokker med en hastighet på 2 GHz. Dette er kombinert med et Adreno 506-grafikkort. Batteriet kombinert med programvaren og prosessoren resulterer i at du enkelt kommer deg gjennom en hel dag selv med mye bruk. Kameraet er et av høydepunktene på telefonen. Asus PixelMaster 3.0-programvaren behandler sensordataene og skaper magien. Bakkameraet er 16 MP med en blenderåpning på f / 2.0, med fokus på bare 0, 03 sekunder i alle forhold. Andre funksjoner inkluderer OIS og EIS som gjør det enkelt å ta bilder i lite lys også. På fronten er kameraet en 8MP som tilbyr skarpe, detaljerte selfies til tross for lite lysforhold.

Anbefalt for:

 • De som er villige til å betale litt mer for et stilig, solid kamera som kan ta noen slag.
 • Passer også for spill- og grafikkintensive spill og de som vil bruke Game Genie til å spille inn spill, da det ikke er noen problemer knyttet til nedlagte bilder eller overoppheting av enheten.
 • De som er på farten. Passer for de som leter etter et godt kamera. Ideell for vanlige brukere og strømbrukere.

Se det på Amazon

Stilig flip-telefon med stor skjerm

LG Exalt 2 VN370

Den har et bemerkelsesverdig design med en stor 3-tommers skjerm med en oppløsning på 240 x 400 piksler. Tastaturet er sjenerøst og behagelig for å skrive med stilige knapper. Selv om funksjonene er enkle, er utseendet stilfullt med sin glatte, blanke design. Dimensjonene er 4, 37 inches i høyden; 2, 06 inches i bredde og 0, 62 inches i tykkelse. Vekten er 3, 88 unse. Den leveres med en 3, 5 mm hodetelefonkontakt og en micro USB-port for lading.

Bakkameraet er 5 MP uten blits. Det har et avtakbart batteri på 900 mAh med en taletid på omtrent 5 timer. Telefonens interne minne er 260 MB. MicroSD-kortet kan utvides til maksimalt 32 GB.

Anbefalt for:

 • De som er interessert i en rask, enkel og elegant flip-telefon som ikke har klokkene og fløytene til de nyeste telefonene.
 • De som leter etter en mobiltelefon med stor skjerm og høy oppløsning med stor batterilevetid.

Se det på Amazon

Krystallklar lyd

Samsung Galaxy J5 Prime

Denne telefonen ble lansert i 2016 og kommer med en skjermvisning på 5 tommer med en oppløsning på 720 x 1280 piksler. Den drives av en firkjerneprosessor som klokker med en hastighet på 1, 4 GHz og har en RAM på 2 GB. Den leveres med en hodetelefonkontakt på 3, 5 mm og er en dobbel SIM-telefon. Det interne minnet er 16 GB, og det kan utvides til maksimalt 256 GB ved bruk av microSD-kortet. Når det gjelder kameraet, har telefonen et bakkamera eller et primært kamera på 13MP og et frontkamera på 5 MP for å klikke på selfies.

Den kjører på Android 6.0-versjonen og har et ikke-avtakbart batteri drevet med 2400 mAh. Dimensjonene til Samsung Galaxy J5 Prime er 142, 8 x 69, 5 x 8, 1 tommer og veier 143 gram. Den er tilgjengelig i to farger: svart og gull. Det er en slank telefon med en fingeravtrykssensor og er i en metallisk kropp med aluminiumsdel kombinert med en frontglassfinish. Det ser bra ut og har et godt håndgrep. Lyden er tydelig, og mediaspilleren har også en god lydutjevner.

Anbefalt for:

 • De som bare vil ha en grunnleggende telefon for å ringe og for å spille noen grunnleggende spill uten etterslep eller krasjer.
 • Folk som elsker å høre på musikk, fordi det er en av budsjetttelefonene som tilbyr god lyd og klarhet.

Se det på Amazon

GoPhone med grunnleggende spesifikasjoner

AT&T ZTE Z222

Skjermstørrelsen på denne grunnleggende telefonen er bare 2 tommer, og den tilbys i svart farge. Det er en ganske tykk telefon på 0, 54 tommer .. Skjermoppløsningen er 220 x 176, 2 piksler, og en piksletetthet på 141, noe som gir den rimelig god grafikkvalitet. Dimensjonene er 2, 94 inches i lengde og 1, 44 inches i bredden, veier 3, 24 gram. Den interne lagringen er bare 51, 2 MB og dette er nok for grunnleggende brukere. Det er imidlertid et eksternt minnekortspor hvor du kan lagre videoer og fotografier, inkludert noen applikasjoner som muliggjør installasjon av eksternt minne.

Kameraet bak er 0, 3MP og batteriet er 900 mAh og tilbyr en taletid på bare 4 timer. Det er Wi-Fi-mulighet, men du kan ikke bruke den som et hotspot. 3G-tilkobling støttes ved bruk av EDGE så vel som UMTS-teknologi. Den er utstyrt med Bluetooth 2.0.

Anbefalt for:

 • De som ikke er ute etter en kraftig telefon, men bare en grunnleggende.

Se det på Amazon

Holdbar og sertifisert for militære spesifikasjoner

Samsung Convoy 3 Verizon Wireless

Det fungerer med tjenesteleverandøren Verizon Wireless. Telefonen har en diagonal størrelse på 2, 4 tommer, og den veier 4, 4 oz. Den bruker CDMA2000 1X-teknologien. Ytterligere funksjoner inkluderer doble mikrofoner og støyreduseringsteknologi, sammen med tekst til talegjenkjenning og en lommelykt. Skjermdisplayet måler 2, 2 tommer med en oppløsning på 220 x 176 piksler. Grensesnittet gir brukervennlighet med flere redigeringsalternativer. Den leveres med et microSD-kortspor samt en hodetelefonkontakt på 2, 5 mm.

Det er en robust telefon med sterk plastisk hud og gummi til sidene. Batteridekslet er ordentlig pakket på sin plass. Andre toppfunksjoner inkluderer USB-masselagringsalternativer; PC-synkronisering; en stereo Bluetooth og den støtter også POP3 e-post. GPS-en er integrert, og dette gjør det enkelt å koble til VA Navigator of Verizon.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en holdbar telefon som er enkel å bruke.
 • De som ønsker en telefon som har god kamerakvalitet og samtale kvalitet.
 • Passer hvis du leter etter en telefon som tåler temperatur, støv og fuktighet samt salt tåke.

Se det på Amazon

Tilbyr spesifikasjoner for mellomtoner

Samsung Galaxy C5

Denne telefonen har en 5, 2 tommer skjerm ved bruk av Super AMOLED-teknologi med en ppi på 424, og en skjermoppløsning på 1080 x 1920 piksler. Den drives av en okta-kjerneprosessor, Qualcomm Snapdragon 617, klokker med en hastighet på 1, 2 GHz. Dette er kombinert med et Adreno 405 grafikkort.

RAM-en er på 4 GB og den interne lagringen på Samsung Galaxy C5 er 32 GB. Denne lagringen kan utvides til maksimalt 128 GB ved hjelp av et microSD-kort. Når det gjelder kameraene, er det et primær- eller bakkamera på 16 MP og et front- eller selfie-kamera på 8 MP. Bakkameraet har en sensor på 1080 piksler med en hastighet på 30 bilder per sekund for videoopptak og kommer med en dobbel LED-blitsfunksjon.

Telefonen kjører på Android 6.0.1 Marshmallow-programvaren og har et batteridrevet på 2600 mAh, som ikke kan tas av. Dimensjonene til telefonen er 145, 9 x 72 x 6, 7 tommer, og den veier 143 gram. Den er slank på 6, 7 mm og kommer med en 3, 5 mm hodetelefonkontakt.

Samsung Galaxy C5 er en dual SIM-telefon med flere tilkoblingsalternativer, for eksempel Wi-Fi: GPS; og Bluetooth 4.2 versjon, samt 3G, 4G. Det er tilgjengelig i forskjellige farger som gull og rosegull.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en slank, dual SIM-grunntelefon.
 • De som leter etter en solid telefon med god byggekvalitet og finish.

Se det på Amazon

Konklusjon

Denne listen over enkle smarttelefoner beviser at du kan ha en flott opplevelse med smarttelefonen din til rimelige priser. Det er ikke umulig. Disse mobiltelefonene er absolutt ikke de beste telefonene som er tilgjengelige i landet, men de tilbyr gode funksjoner for prisen. Du kan kjøpe disse telefonene uten å bryte banken. Ikke alle er klare til å bruke 500 dollar og mer for en smarttelefon. Mange mennesker trenger ikke en gang en slik telefon. Dette er telefoner som kombinerer god maskinvare og en fornuftig pris og er verdt å vurdere.

 

Legg Igjen Din Kommentar