Utgivelsesdato for iPhone XL, spesifikasjoner, funksjoner, nyheter og rykter

Det ser ut til at Apple er klar til å ta med den neste store iPhone; iPhone XL, som vil ha en større skjerm på 6, 5 tommer. Det kan kalles iPhone XL, eller iPhone 11 eller til og med iPhone X Plus. Vi er fortsatt to måneder unna å se neste generasjons iPhone for 2018, og det er ingen bevis for funksjonene, men ryktemøllene lager et overbevisende bilde, så la oss sjekke dem ut.

Tre iPhoner i 2018

Det er også mulig at Apple kunne lansere tre telefoner i år, med to OLED-skjermmodeller og en billigere LCD-modell. En rimeligere modell kan øke markedet. Den første vil være en andre genversjon av fjorårets iPhone X-modell med en OLED-skjerm på 5, 8 tommer, mens den andre vil være iPhone X Plus-modellen, med en større skjerm på 6, 5 tommer OLED-skjerm. Disse to vil sannsynligvis være priset det samme som iPhone X, men den tredje modellen på 6, 1 tommer med LCD-skjerm, vil være en rimelig. Apple forsøker å produsere rimelige telefoner med en større skjerm, ettersom de ønsker å komme inn i det kinesiske markedet.

iPhone X skal avvikles

Det ryktes også at etter lansering av disse enhetene vil iPhone X bli avviklet, i stedet for å redusere prisen og selge en gammel generasjons iPhone. Dette er forventet, ettersom Apple hadde gjort det samme med iPhone 5; iPhone 5s og 5c tidligere.

I følge Ming Chi Kuo, KGI-analytiker som ofte er nøyaktig, vil Apple slutte å produsere iPhone X fra og med i sommer. I følge ham vil varianten på 6, 1 tommer 2018 fylle rollen som iPhone X. I tillegg til dette har ikke iPhone X gjort noe særlig merke i Kina, på grunn av størrelsen på telefonen, så vel som prisen.

Forventede forbedringer

Det er sannsynlig at Apple vil avgrense designet, legge til noen nye funksjoner og få forbedringer med fargeendringer, forbedring av behandlingshastigheten, øke skjermoppløsningen og lage justeringer til batteriets levetid. Det forventes også at det vil være maskinvareoppgraderinger i form av en komplett glassdesign som har en buet skjerm, med 3D-sensorer, forbedrede kameraer og så videre.

Størrelse og skjerm

Noen bilder har blitt sett i MacOtakara, et japansk nettsted, som viser noen mulige funksjoner i den kommende iPhone XL.

Ifølge flere kilder vil Apple få inn en billigere LCD-skjerm og to andre med OLED-skjerm. I følge Wall Street Journal vil en billigere LCD-iPhone selge raskere enn en dyrere OLED-skjermtelefon fra 2017. Antallet produserte LCD-telefoner forventes også å være mer enn OLED-telefonene, i påvente av høyere salg for førstnevnte.

OLED iPhones fra 2018 kommer med en skjermstørrelse på 5, 8 tommer og 6, 5 tommer, mens LCD-skjermtelefonen kommer i 6, 1 tommer skjerm og blir priset lavere. Selv om skjermteknologien for billigere versjoner er LCD, er det sannsynlig at det er en full aktiv skjerm fra Japan, som er like bra som en OLED-skjerm, men priset lavere. Det ryktes at Japan Display øker produksjonen av LCD for å oppfylle Apples ordrer.

Farger til iPhone XL

I følge nyheter fra Ming Chi Kuo tidlig i forrige måned, kan fargen på 6, 5 tommer-versjonen være i svart, hvitt og muligens gull. Når det gjelder 6.1 LCD-versjonen, kan kabinettet komme i farger som grått, hvitt, blått, rødt og oransje.

Da Apple Watch Series 2 ble utgitt i en hvit keramisk farge, var det rykter om at iPhone XL også kommer med samme materiale. Det er sterkere enn rustfritt stål. Noen føler imidlertid at det er lite sannsynlig.

Navn på neste generasjons iPhone

Apple har holdt seg konsekvent i sitt navnemønster gjennom årene. Men ting begynte å endre seg etter 2017, da vi i stedet for en 7-er hadde iPhone 8 og etter det, iPhone X. Så blir neste iPhone for 2018; iPhone 9, iPhone X2 eller, vil det være noe annet. Det kan være mange andre muligheter, som iPhone Pro eller iPhone Mother of Dragons, avhengig av markedsføringsstrategi.

Den neste telefonen kan være en iPhone 9 Plus eller en iPhone 9 SE. Det er også mulig at Apple kan skifte til S-serien og navngi den en iPhone XS og iPhone XS Plus.

Utgivelsesdato for iPhone XL

I det siste har iPhones typisk blitt utgitt rundt spesielle hendelser den første tirsdag / onsdag i september hvert år. Fortidens mønstre er flott for å indikere fremtiden, men det kan ikke alltid være nøyaktig, ettersom Apple alltid kan kaste en kurveball med et skifte i markedsstrategi.

Designendringer

Når det gjelder designen, vil iPhones 2018, i henhold til forskjellige lekkasjer, komme i tre størrelser på skjermbilder: 5, 8 tommer; 6, 1 tommer og 6, 5 tommer. Designet på 6, 1 tommer vil være det rimelige alternativet med LCD-skjerm. Alle kameraene forventes også å komme med fullskjermdesign ved bruk av skjerm til kant.

2018 iPhone Dummy + Vesker + Skjermbeskyttere! ????

Hands On: //t.co/LVBMrULL22 pic.twitter.com/b0IGCFhShd

- Ben Geskin (@BenGeskin) 18. juli 2018

Flere dummier er blitt sett og kan gi en god ide om forventet design. Det ser ut som det vil være en enkelt bakkamera-sensor for en 6, 1 tommer LCD iPhone, uten andre større designendringer. Ben Geskin har delt dummy-modellene til årets kommende iPhones på Twitter, med fargealternativer fra Black, så vel som White. Designet for alle de tre iPhonene ser ut til å være likt, med forskjeller bare i størrelsen. Alle de tre iPhonene ser ut til å ha et hakk som ligner på iPhone X, men rammestørrelsen er ikke tydelig. Det har gått rykter om at den 6, 1 tommers LCD-modellen vil ha større rammer. Premiumvariantene vil også komme med dobbeltkameraoppsett, på lik linje med iPhone X.

Death of Touch ID

Basert på spekulasjoner vil alle de tre variantene komme med Face ID, så det forventes at Touch ID ved bruk av fingeravtrykksskanning blir faset ut og ansiktsgjenkjenning blir brukt i stedet, lik den man ser i iPhone X. I følge rapporter, iOS 12 vil også komme med en oppdatering for Face ID som hjelper telefonen å låse opp selv i horisontal stilling, ettersom iOS 11 bare tillater å låse opp i stående stilling.

Det ryktes også at Apple har startet produksjonen av 3D-ansiktssensorer i løpet av dette kvartalet. Apple virker sikker på at Face ID representerer fremtidens sikkerhet og vil inkludere den i hele lineupen i år. Noen hevder at Apple opprinnelig hadde planlagt å inkludere både Face ID og Touch ID for selve iPhone X, men teknologien var ikke klar den gangen. I følge Ming Chi Kuo, en KGI Securities Analyst, har Apple tatt en beslutning om at Face ID vil erstatte Touch ID totalt, så alle iPhones fra 2018 kommer med TrueDepth kamera for ansiktsgjenkjenning.

Apples Face ID-teknologi er veldig avansert, sammenlignet med den som brukes av Samsung. Det er sikrere og pålitelig. I følge Apple er det bare én i en million sjanse for en annen person til å låse opp telefonen din ved å bruke ansiktet deres når det gjelder iPhone X, men sjansene for å låse opp en iPhone med et fingeravtrykk er en av 50 000.

iPhone XL spesifikasjoner

Etter at den første merkevaren SoC ble introdusert av Apple i 2010, har Apple alltid introdusert nye iPhones med den nyeste prosessoren i A-serien. Basert på dette mønsteret forventes det at iPhone XL også kommer med den nyeste prosessoren, A11-brikkesettet, ettersom de er de raskeste, kraftigste og også gir større energieffektivitet.

Det forventes at OLED-iPhonene i år vil fortsette med de bakerste kameraene med doble linser og kommer med en RAM på 4 GB. Når det gjelder den større modellen, vil den ha et større batteri. Det forventes også at minst en modell vil tilby en dual SIM-funksjon. En artikkel publisert i 9to5Mac uttaler at iOS 12 beta 5 tilbyr noen ledetråder i koden, noe som indikerer at dual SIM vil bli støttet. En dobbel SIM-støtte er imidlertid ikke mulig nå i USA, siden det ikke er noen transportører som støtter den, men det kan være nyttig i de utenlandske markedene.

Alle de tre variantene kommer med A12-brikkesettet med forbedrede LTE-brikker hentet fra Qualcomm og Intel, for raskere LTE.

Når det gjelder batterispesifikasjonene, er det forventet at Apple vil bruke den samme 2-cellers L-formede designen for sine batterier, i det minste for 5.8-modellen og 6.5-modellen i 2018. Batterilevetiden for 5.8 tommer-versjonen vil være lik iPhone X, mens batterikapasiteten til 6, 5-tommers-varianten økes, ettersom den har mer plass.

Alternativer for smart kontakt og tilkobling

Dette er en port som bare sees på iPad Pro 2015 nå, og den tilbyr strøm så vel som datatilkoblinger til tastaturer og annet tilbehør. Det er sannsynlig at Smart Connector nå kan sees i iPhones fra 2018. I følge The Verifier, en israelsk teknologiblogg, vil Apple ha med seg Smart Connector for iPhone XL. Brukere vil kunne lade telefonene sine med Lightning Port, og det vil også hjelpe med å koble til AR-tilbehør.

Apple hadde allerede planer om å få inn Smart Connector selv for iPhone 7, men den gang var ikke teknologiene for AR og VR så modne. Det er rykter om AR som vises på iPhonene i år, og det vil benytte seg av Smart Connector. Detaljer om AR- og VR-teknologi som skal brukes er ikke klare, men i følge ryktene vil den bruke AirPlay for å se simulert informasjon på Apple TV.

Det ryktes også at Apple kan gi fra seg gratisadapteren for hodetelefonkontakt i år. Det må kanskje kjøpes som et separat tilbehør. I følge en rapport fra Barclays for MacRumors, vil ikke Lightning til 3, 5 mm adapter for hodetelefonkontakt være med i år. Den var gratis tilgjengelig da Apple fjernet hodetelefonkontakten i iPhone 7 og 7 Plus-enhetene.

Skjerm med ProMotion

ProMotion viser oppdateringsfrekvensen er 120 ganger i løpet av et sekund, sammenlignet med den forrige oppdateringsfrekvensen på 60 ganger på et sekund. Dette betyr at brukeropplevelsen blir jevnere og overlegen.

Det er en sjanse for at de nye iPhones fra 2018, i det minste high-end-modellen, kommer med ProMotion-teknologi. I følge Ming Chi Kuo-analytiker vil Apple måtte forberede sin ProMotion OLED-skjerm for neste generasjons iPad Pros, som skal lanseres før iPhonene i 2018. I et slikt scenario er det grunn til at Apple vil kunne bruke teknologi for neste generasjons iPhones i år. Et av de viktigste salgsargumentene for iPhonene 2018 kan være den buede ProMotion-skjermen.

Vanntett eller bare vannbestandig

IPhone X kommer med IP67-klassifiseringen, noe som betyr at den er vannavstøtende og kan være nedsenket i vann opp til en meters dybde, i en halv time. Det ser ut til at de nye kommende iPhonene fra 2018, iPhones XL, kan få ytterligere vannmotstand eller til og med være vanntette. Det er sannsynlig at rangeringen kan økes til IP68, noe som betyr at iPhone 2018 kan settes i 1, 5 meter vann i 40 minutter.

Telefoner kan bli tregere

Ifølge økonomisjefen i Qualcomm planlegger Apple å bruke konkurrentens prosessor, nemlig Intel. Tester har vist at Qualcomm-prosessorer er raskere enn Intel-prosessorer når du laster ned data. Dette kan bety at neste generasjons iPhone X2 kan være tregere enn Android-smarttelefoner.

Pris på iPhone XL og andre modeller

I følge analytiker Ming Chi Kuo er det forventet at 5, 8 tommer vil bli tilbudt til $ 700 til $ 800, mens varianten på 6, 1 tommer vil bli priset til $ 600 til $ 700 og 6, 5 inches til $ 999.

Når alt kommer til alt, vil fansen måtte vente og se til september i år, for å se hvilke av ryktene som ryker ut.

 

Legg Igjen Din Kommentar