Hvordan ta skjermbilde på Samsung Galaxy S6 og S6 Edge?

Skjermdumpen kreves av de fleste av oss, da det er en av de nyttige måtene å dele innhold med andre. Skjermbilde lagrer skjermen, og vi kan bruke den senere til mange formål. Hvis du er en avansert bruker av Android Smartphone eller Samsung Smartphone, kan skjermdumpen Android prosessen være kjent for deg. Imidlertid kan de som er nye på smarttelefonen og kjøpte en ny Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge, kanskje ha et spørsmål om hvordan du gjør et skjermbilde på Samsung Galaxy S6. Vi vil her forklare prosessen med hvordan du gjør et skjermbilde i detaljer.

Skjermbilde på android er en veldig enkel og enkel prosess, og du vil virkelig synes det er morsomt etter å ha lært det. Skjermbilde på Android kreves av mange grunner, for eksempel når du vil dele noe interessant nettstedinnhold med vennen din som ikke har Internett-tilkobling i løpet av den tiden. Skjermbilde er til god hjelp der. Det vil la vennen din glede seg over innholdet på en gang. Du kan dele innholdet med vennen din bare ved å klikke på delingsknappen også i stedet for å dele skjermdumpen, men i så fall burde han eller hun ha nettforbindelsen for å åpne nettleseren. Når du trenger teknisk hjelp til telefonen din, vil et skjermbilde hjelpe den tekniske supporten til å forstå problemet først, og basert på at de kan veilede deg til å ta de nødvendige skritt. Prosessen med å skjermdumpe blir imidlertid forklart nedenfor.

Hvis du vil root din nye Galaxy S6 uten å snuble på knox, klikker du på lenken, alt er beskrevet der i detaljer.

Se også - Slik fikser du berøringsskjerm som ikke fungerer på Galaxy S6

Prosess for å ha skjermdump i Samsung Galaxy S6 og S6 Edge:

Den samme metoden fungerer for både settet, Galaxy S6 og S6 Edge. Du kan ha skjermdump i Galaxy S6 hovedsakelig på to måter. Den første metoden som er den fysiske knappen prosessen er stort sett den samme for alle Android-enheter. Så hvis du vet hvordan du skjermbilder på Android, kan du enkelt gjøre den første prosessen. Den andre metoden er en palme-sveipemetode. Denne prosessen kan være ukjent for deg. Begge prosessene blir forklart her i detalj.

Fysisk knappeprosess

I både settet, Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, trenger du bare å trykke på strømknappen og Hjem-knappen helt for å ha et skjermbilde av skjermen. Denne prosessen er så enkel at du kan gjøre det på et sekund. Så du har allerede lært hvordan du skjermbilder på Android nå. Forsikre deg imidlertid om at du trykker begge knappene sammen. I tilfelle du trykker dem sammen og får strømalternativene, må du ha trykket på strømknappen for tidlig. På samme måte, hvis du merker at skjermen blir omdirigert til startskjermen, er det bare fordi du har trykket på Hjem-knappen tidligere. Hjem-knappen er plassert rett under skjermen mens du får strømknappen på høyre side av telefonen.

En skjermdumplyd bekrefter at du har tatt skjermdumpen, og det vil også være et ansikts animasjon for å bekrefte prosessen.

Bildekilde - analogindex.com

Håndflate-sveipeprosess

Den andre metoden er kjent som palm swipe-prosessen der du bare trenger å sveipe håndflaten over skjermen, enten fra høyre eller fra venstre. Her er den fulle detaljene om hvordan du tar et skjermbilde ved hjelp av håndveissmetoden.

Vipp først håndflaten over skjermen på en slik måte at tommelen forblir borte fra skjermen. Nå sveiper du håndflaten fra høyre til venstre eller fra venstre til høyre. Igjen vil en skjermdumpelyd bekrefte prosessen. For noen av dere fungerer kanskje ikke denne palm swipe-prosessen, men ikke bekymre deg, siden noen funksjoner må aktiveres først for å kunne brukes.

Så hvis du er ivrig etter å vite hvordan du tar et skjermbilde ved å aktivere den nødvendige funksjonen, er den her:

> Gå til innstillingsmenyen

> Bla nedover for å finne alternativet 'Bevegelse' og neste søk etter 'Bevegelse og gester'

> Trykk på alternativet 'palm swipe to capture'

> Slå på ved å slå på den.

Så hvordan du tar et skjermbilde i Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, bør ikke være et spørsmål for deg, da alle mulige måter ble diskutert her. Hvordan tar du et skjermbilde, og hvilken metode du vil velge, avhenger helt av deg. Begge prosessene er enkle, raske og gir samme resultat. Du vil finne ut skjermdumpen i galleri-appen, skjermdumpermappen for telefonens lagring og som et varsel.

 

Legg Igjen Din Kommentar