Kan du ikke tømme søppel på Mac-en din? Her er Fix for å løse det og fjerne papirkurven

Når du sletter filer eller mapper på Mac-en din, blir de ikke fjernet permanent. De finner sin plass i papirkurven, som trenger flere klikk for å slette dem permanent. Noen ganger hvis noen fil er låst eller brukt av en annen app, blir den ikke slettet. Derfor kan du ikke slette noen filer på Mac-en.

Vi har listet opp noen av fikser som skal hjelpe deg med å tømme papirkurven på Mac-en. Den siste løsningen er den ultimate løsningen, og jeg vil anbefale deg å gå trinnvis, slik at du ikke sletter noe viktig og deretter sitter igjen med en funksjonsfeil app. La meg gå sammen med deg gjennom guiden!

Kan ikke tømme papirkurven på Mac

Sjekk om filen er i bruk av noen app

Hvis du får en feil om “File in Use”, kan du prøve å lukke appen som bruker filen (i tilfelle du kjenner appen). Alternativt kan du også lukke alle de kjørende appene for å sikre at filen ikke brukes mer av noen av appene. Prøv nå å tømme søppel, hvis det fremdeles ikke fjerner søpla, fortsett å lese.

Tving tomt søppel i Mac OS X når filen er låst eller er i bruk

I tilfelle du får en feil med låst fil, trykk og hold nede Alternativ- tasten, gå til Finder → Tøm søppel . Dette burde sikkert hjulpet deg med å fjerne søppel. Alternativtasten signaliserer macOS for å omgå de låste filene. Uansett, selv om dette ikke fungerte for deg, fortsett å lese for flere rettelser.

Bruk tredjepartsverktøy

Det er mange verktøy fra tredjeparter som tømmer papirkurven. Hvis du har dem installert, kan du prøve. Jeg vil personlig ikke anbefale å laste ned og bruke dem. Det er fordi de til slutt blinker Terminal-kommandoer for å slette papirkurvfiler, som vi har gitt nedenfor, så ta en titt.

Tøm søppel på Mac ved hjelp av terminal

Dette er det ultimate trinnet du bør ta, bare hvis alt dette har mislyktes. Da disse kommandoene vil slette låste filer uten å varsle deg noe. Forsikre deg om at du gjør akkurat som det er skrevet nedenfor.

Trinn 1. Åpne terminal på din Mac.

Steg 2. Skriv nå sudo rm –R etterfulgt av mellomrom . Det er obligatorisk å forlate et sted, så ikke gå glipp av det trinnet. Og ja, ikke slå tilbake etter at du kom inn i kommandoen .

Trinn 4. Det er nå på tide å åpne papirkurven- mappen fra Dock .

Trinn 5. Velg alle filene og mappene fra papirkurven, dra og slipp dem i terminalvinduet . Hvis du gjør dette, vil du legge banen til hver fil og mappe til "Fjern" -kommandoen vi la inn på trinn # 3.

Trinn 6. Nå kan du trykke på Retur og deretter oppgi administratorpassordet for å fortsette operasjonen.

Slettingsprosessen vil begynne og kan ta et par minutter, avhengig av størrelsen på filer og mapper du sletter.

Prøv også ut dette trikset, hvis ingenting ser ut til å fungere for deg.

Trinn 1. Først slår du av Mac-en. Deretter må du holde nede kommando + R når du starter datamaskinen. Hold nede tastene til Apple-logoen vises på skjermen.

Mac-en går inn i gjenopprettingsmodus.

Steg 2. I den øverste menylinjen må du klikke på verktøy. I rullegardinmenyen må du klikke på terminal . Neste, vil det åpne opp en terminal for å kjøre en kommando.

Trinn 3. Deretter må du skrive inn kommandoen cs0util deaktivere og trykke på retur.

Deretter må du klikke på Apple øverst til venstre og klikke på nytt.

Trinn 4. Neste opp, tøm søppelet som vanlig.

Pakk sammen

Forutsatt at du har vært i stand til å tømme papirkurven på Mac-en. Siden disse løsningene har fungert for mange brukere, forventer jeg at de også har klikket for deg. Det ville være veldig fint hvis du deler tilbakemeldingene dine og gir oss beskjed om du har funnet suksess med å bruke disse rettelsene.

Det kan være lurt å få tak i disse feilsøkingsveiledningene:

  • Hvordan få fart på macOS Sierra
  • Wi-Fi fungerer ikke i macOS Sierra
  • Apper som mangler fra Launchpad i macOS Sierra

For å lese flere slike nyttige feilsøkingsguider, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar