Hvordan fikse feil med en feil i anropet

Sliter du med å fikse feilmelding av iPhone-samtalen akkurat nå? Dette problemet kan være veldig irriterende, spesielt når du må ringe med en viktig person. Uansett hva iPhone-versjonen din er, vil du kvitte deg med den så snart som mulig når det gjelder noen problemer. Vi har diskutert så mange iPhone-problemer som kan oppstå, og denne gangen kommer vi til å liste opp løsningene som vil hjelpe deg med å fikse feilmelding.

Se også: iPhone-mikrofon fungerer ikke - Slik løser du det

Hva betyr samtale mislykket?

Denne feilen oppstår når du prøver å ringe, men iPhone-enheten viser "samtale mislyktes", ettersom det har blitt rapportert om mange brukere. Noen av dem sa at de fant feilen i midten av å ha en samtale. Når iPhone slipper samtaler, skyldes det vanligvis at signalet i det aktuelle området er svakt. Selv om det dårlige signalet er den vanligste årsaken til at problemet oppstår, er det noen ganger SIM-kortet som er skadet eller ikke er plassert på riktig måte, eller noen programvarefeil er skylden.

Måter å fikse iPhone-samtale mislyktes Feil

Bytt flymodus

La oss starte med den enkleste løsningen. Slå på flymodus ved å sveipe opp fra hvilken som helst skjerm på iPhone for å få tilgang til kontrollsenteret. Trykk deretter på Flyikonet øverst til venstre i Kontrollsenteret. Vent noen sekunder, og slå deretter av flymodus.

Dato tid

Sjekk om dato og tid på telefonen er riktig angitt, spesielt hvis du nettopp har reist fra en annen tidssone. Det kan endre noen relaterte innstillinger. Å aktivere “Sett automatisk” er den beste måten å justere dette. Først må du forsikre deg om at iPhone-en din er koblet til WiFi. Gå deretter til Innstillinger >> Generelt >> Dato og tid. Deretter kan du slå på "Angi automatisk".

Ring * # 31 #

Dette er en av skjulte koder fra iPhone som brukes til å deaktivere utgående anonymitetsstatus. Kanskje har du tilfeldigvis angitt at iPhone-nummeret ditt skal være skjult i alle utgående anrop, og dette forårsaker anropssvikt hver gang du ringer eller mottar et anrop. Å ringe * # 31 # er den raskeste måten å gjøre dette på. Ellers kan du også sjekke ved å åpne Innstillinger >> Telefon >> Vis Min anrops-ID, og ​​sørge for at knappefargen ved siden av er grønn.

Start iPhone på nytt

Dette er en av de enkle løsningene, men likevel kraftige. Mange problemer kan enkelt løses etter omstart av iPhone. For å gjøre det, kan du bare trykke og holde nede Sleep / Wake-knappen på enheten i noen sekunder til den røde glidebryteren vises. Flytt glidebryteren fra venstre til høyre og la den være helt av. Vent minst 20 sekunder eller mer. Deretter kan du slå den på igjen ved å trykke på den samme knappen til du ser Apple-logoen vises på skjermen.

support.apple.com

Carrier Settings-oppdatering

Carrier-innstillinger på iPhone er alle innstillingene relatert til transportører og Apple, som inkluderer nettverks-, samtale-, mobildata-, meldings-, hotspot- og telefonsvarerinnstillinger. Oppdatering av iPhone Carrier-innstillingene kan løse problemer med å slippe samtale fra iPhone. Slik gjør du det:

 • Forsikre deg om at iPhone-en din er koblet til en stabil Internett-tilkobling.
 • Gå til Innstillinger >> Generelt >> Om.

 • Hvis oppdateringen er tilgjengelig, vil du se varselet om den.

Deaktiver LTE

Hvis du vil ha raskere Internett-tilkobling på iPhone, kan du slå på LTE. Det kan imidlertid også påvirke batteriets levetid, samtaler, tekstmeldinger, telefonsvarer og mobildata. For å sjekke om denne funksjonen er ansvarlig for at feilen på iPhone-feilen mislyktes, prøver du å deaktivere den en stund. Du kan åpne Innstillinger >> Cellular >> Cellular Data Alternativ >> trykke på Voice & Data. Velg 3G.

Sett inn SIM-kortet på nytt

SIM-kortet ditt kan være en av årsakene til at problemer med iPhone har mistet anrop. Sjekk SIM-kortet ditt hvis det er skader eller riper, først og fremst hvis du har brukt det i lang tid.

 • Åpne magasinet ved hjelp av et binders eller SIM-utløsningsverktøyet.
 • Ta ut SIM-kortet.
 • Prøv å sette inn SIM-kortet i en annen smarttelefon og se om det fungerer bra.
 • Det andre alternativet, prøv å sette inn et nytt fungerende SIM-kort på iPhone-enheten din og se om du fremdeles får feilmeldingen av iPhone-anropet.

Ring transportøren din

Hvis du har prøvd metoden “Sett inn SIM-kortet igjen” og funnet skader på SIM-kortet, eller hvis det ikke fungerer på smarttelefonen også, kan du ringe transportøren. Spør dem om det er noe problem i transportnettet slik at du ikke er den eneste som får denne feilen. Ellers, be dem om å bytte ut et SIM-kort.

Oppdater iOS

Noen ganger kan en feil gjøre noen feil på enheten din, inkludert problemer med iPhone-anrop som mislyktes. Det er viktig å oppdatere iOS-en din, fordi det alltid kommer med feilrettinger og forbedringer. Mange iPhone-problemer kan løses ved hjelp av denne metoden.

 • For klargjøring, må du forsikre deg om at iPhone-en din har koblet til en stabil internettforbindelse og at den er ladet (minst 50%).
 • Åpne Innstillinger >> Generelt >> Programvareoppdatering.
 • Hvis det er en oppdatering, laster iPhone-enheten din raskt for å laste den ned først.
 • Når oppdateringen er klar, trykk på “Installer nå”.

Tilbakestill alle innstillinger

Den ene innstillingen kan påvirke de andre. Forsøk å utføre tilbakestilling av alle innstillinger, fordi den bringer iPhone til standardinnstillingene. Dette sletter ikke dataene dine. Gå til Innstillinger >> Generelt >> Tilbakestill >> Nullstill alle innstillinger. Når du har tastet passordet, velger du Tilbakestill alle innstillinger for å bekrefte.

Slett iPhone

Hvis den forrige løsningen ikke løste feilen, kan du prøve å slette iPhone-en din. Denne teknikken vil ikke bare tilbakestille alle innstillingene, men den vil også slette innholdet og appene på enheten. Derfor bør du sikkerhetskopiere dataene dine på forhånd. Her er trinnene for å slette iPhone:

 • Åpne Innstillinger >> Generelt >> Tilbakestill >> Tilbakestill alt innhold og innstillinger.
 • Skriv inn passordet.
 • Trykk på Slett iPhone for å bekrefte.

Gjenopprette Iphone

Gjenopprettingsprosessen på iPhone vil tørke alle tingene på iPhone-en din fullstendig og bringe iPhone-en din som ny. Ikke glem å sikkerhetskopiere dataene dine før du følger trinnene.

 • Forsikre deg om at iPhonen din er fullladet.
 • Forsikre deg om at iPhone-en din er koblet til en stabil WiFi. Dette er viktig, ellers kan du sitte fast i iPhone i gjenopprettingsmodus.
 • Koble iPhone til Mac / PC med den nyeste iTunes-versjonen installert inne ved hjelp av en lynkabel.
 • Klikk på Gjenopprett på fanen Sammendrag.
 • Før prosessen starter, vil iTunes laste ned firmware først.
 • Vent til gjenopprettingsprosessen er fullført.

Alle løsningene over er funnet effektive for å fikse feil på iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Hvis du prøvde løsningene ovenfor, og ingenting fungerer, kan du kontakte Genius Bar eller nærmeste Apple-autoriserte tjenesteleverandør.

Se også: iPhone og Apple feil og fikser

 

Legg Igjen Din Kommentar