Slik viser du batteriprosent på iPhone 6 for å indikere gjenværende batterilevetid

Dårlig batterilevetid er et av hovedproblemene hos alle smarttelefonbrukere, og hvis du er en iPhone-bruker, har du sannsynligvis også møtt dette problemet. Hvor stort batteriet til din iPhone eller iPad er, vil du alltid mangle det du trenger. Men det er et triks å administrere batterilevetiden ved å lage batteriprosentindikatoren på som vil vise deg hvor mye batteri som er igjen, mens det også vil vise prosentvis batterilading.

Denne batteriprosentindikatoren forblir av i iOS som standard, og brukerne er pålagt å slå den på ved å gå til innstillingene. Det er også alltid bra å ha en ide om hvor mye batteri som er igjen med deg, slik at du kan administrere bruken i henhold til dette for å gjøre det levende i lang tid. Hvorfor la batteriikonet være i fred når du kan gjøre noe mer for å gjøre det mer informativt? For å vise batteriprosent iPhone 6 for å indikere gjenværende batteritid, må du følge de enkle trinnene nedenfor.

Hvis Bluetooth i iPhone 6S ikke fungerer, kan du lære fikseringen her.

Les også: Slik finner du ut iPhone 6 Telefon, SIM-kort og serienummer

Steps

  • Gå først mot innstillingene i iPhone 6 og trykk på alternativet Generelt.
  • Neste klikk på bruk og trykk deretter på alternativet "batteriprosent" under det.
  • Vipp bryteren for å gjøre alternativet 'ON'. Det er det, og du kan deretter avslutte innstillingene.

www.youtube.com

Når du legger til alternativet, vises øyeblikkelig en prosentandel på venstre side av batteriikonet, og dette vil oppdateres når du lader batteriet og når batteriet tappes. Batteriprosentindikator er veldig nyttig som lar deg oppdage gjenværende batterilevetid bare ved å se på batteriikonet og uten det kan ikke brukerne forstå endringen i batteritid så raskt. iPhone-batteriprosent hopper noen ganger til et lavt nivå, men hvis batteriprosenten er satt på, kan du visualisere alle endringer i batteriets levetid.

Jeg skulle ønske at Apple vil sette denne funksjonen på som standard på alle iOS-enhetene. Et annet flott alternativ å legge til er indikatoren for gjenværende tid som vil gjøre hele saken mye enklere. Hvis apple kunne komme ut med en slik funksjon som vil indikere gjenværende batteritidstid avhengig av hvordan du bruker enheten, vil det virkelig være et interessant tillegg i iOS-enhetene. Batterilevetid er hovedspørsmålet for alle smarttelefonbrukere, og folk sliter mye med å utvide levetiden til enhetens batteri på noen måte. Å aktivere batteriprosentindikatoren er uten tvil et flott alternativ, men du kan også se på alle appene for å få et innblikk i hva alle appene tapper batteriet mest, slik at du kan slette dem for å bli kvitt dårlig batterilevetid. .

Den siste OS-versjonen av Apple som er iOS 8 og iOS 9 er fullpakket med en viktig funksjon som lar brukerne se hva all applikasjon spiser hvor mye batteri. Du finner ut denne funksjonen i innstillingsmenyen. Følg stiinnstillingene> generelt> bruk, og trykk deretter på Batteribruk som ligger rett over alternativet for batteriprosent. Det vil vise deg veldig tydelig at det alle apper har brukt hvor mye batteri det siste døgnet.

9to5mac.com

Sammen med å ha et mer nøyaktig bilde av batteriets levetid på iPhone 6, hjelper denne batteriprosentindikatoren deg også med å identifisere om det er noe maskinvare- eller programvarerelatert problem på iPhone 6. Et dramatisk fall i batteriprosenten på grunn av maskinvare- eller programvareproblemer er lett synlig på batteriikonet, mens det også hjelper deg med å identifisere årsaken til problemet.

Selv om batteriet fungerer veldig bra, og du ikke møtte noen problemer før dato i iPhone 6, anbefales du fortsatt å gjøre dette alternativet 'PÅ' for bedre styring av batteriet.