5 måter å fikse IPod Touch kommer ikke på

Vi er sikre på at iPod touch er en av favoritt enhetene dine. Den kan brukes som videospiller, musikkspiller, digitalt kamera, du kan spille spill og koble til Internett. Hva er ikke å elske? Det er en fenomenal enhet, men noen mennesker opplevde problemet når iPod touch ganske enkelt ikke vil slå på. Vi er her for å hjelpe deg med fem måter å fikse iPod touch ikke på. Vi prøver alltid å samle effektive løsninger, og vi håper du vil løse problemet med letthet.

Se også: 5 måter å fikse IPhone 6-kameraet som ikke fokuserer

5 måter å fikse iPod touch vil ikke slå på

Løsning 1: Kontroller holdebryteren

Det første du bør gjøre er å sjekke om holdebryteren er på, og hvis det er tilfelle, vil du merke en oransje lapp. For å slå av bryteren, er alt du trenger å gjøre å skyve, og når en oransje lapp ikke lenger er synlig, er det ferdig. For å slå på iPod touch, trykk på hvilken som helst knapp.

Løsning nr. 2: Er batteriet ladet?

Hvis iPod-batteriet ikke er ladet, kan du ikke slå på enheten. Koble den til datamaskinen din via USB-kabel, eller bruk strømadapteren.

Løsning nr. 3: La batteriet renne av

Noen ganger må du la batteriet renne helt av, og for å gjøre det, koble enheten fra alle strømkilder og la det være slik i et døgn.

Løsning nr. 4: Start iPod på nytt

For å gjøre dette, hold bare på strøm- og hjemmeknappene til eple-logoen dukker opp. Omstart tømmer ofte alle feilene.

Løsning nr. 5: Oppdater programvaren

For å gjøre dette, kobler du iPod til datamaskinen din via USB-kabel, og hvis det er en ny versjon av programvare tilgjengelig for iPod-en, viser iTunes den.

Mest sannsynlig vil problemet løses med en av fem måter å fikse iPod touch ikke vil slå på, og hvis ikke, sørg for å besøke en av Apple-butikkene i nærheten.