Apple TV Remote fungerer ikke? Mulige løsninger for å løse problemet

Apple TV er en av de fineste underholdningskildene i dagens verden! Det være seg en film eller et favorittspill å spille, Apple TV har alt. Hver Apple-enhet har sine fantastiske funksjoner og få problemer festet! Og det samme gjør Apple TV-fjernkontrollen til tider når den slutter å fungere. Mange brukere klager over at Apple TV-fjernkontrollen har sluttet å fungere til tider.

For å få bukt med dette problemet og fikse Apple TV-fjernkontrollen ikke fungerer, har jeg dekket mulige løsninger som lett kan løse problemet. Det er ikke så teknisk, det er bare de grunnleggende tingene du trenger å sjekke. Så la oss begynne med de grunnleggende justeringene og deretter fortsette resten!

Hurtigkoblinger!

  • Løsninger for å fikse Apple TV Remote fungerer ikke
  • Slik løser du Apple TV Siri Remote ikke fungerer

Fem løsninger for å fikse Apple TV Remote fungerer ikke

Før du følger denne guiden, la meg fortelle deg at det er forskjellige rettelser for Apple TV-fjernkontrollen og Siri Remote (siste modell). Så la oss først starte med Apple TV-fjernkontrollen.

Løsning nr. 1. Bytt batterier

Hvis Apple TV-fjernkontrollen din er litt gammel, er det mulig at batteriene i den er død! Nå kan du krysse av for fjernkontrollen ved å bytte ut batteriene umiddelbart og se om det fungerer når det er gjort. Batteriene må byttes hvis lyset på Apple TV ikke blinker og du ser et utropstegn på TV-skjermen.

Løsning nr. 2. Banelinjen må være tydelig!

Det kan være noe som blokkerer banen mellom Apple TV og fjernkontrollen. Forsikre deg om at banen er klar og at det ikke er noe i mellom som blokkerer banen. Selvfølgelig er dette en liten løsning, men det fungerer for de fleste av brukerne. IR-sensorene mellom disse to må opprettholde visuell kontakt for bedre kommunikasjon.

Løsning nr. 3. Fjern koblingen og koble fjernkontrollen til Apple TV igjen!

Du kan prøve denne løsningen når lyset blinker ved å trykke på knappene og ingenting skjer på Apple TV. For å koble Apple TV-fjernkontrollen fra Apple TV, holder du Meny og Venstre-knappen i seks sekunder og ser etter avkoblingsikonet over ikonet til fjernkontrollen.

Når fjernkontrollen har koblet ut, må du koble den igjen . For å gjøre det, hold inne Meny og høyre-knappen i seks sekunder og se etter koblingsikonet over ikonet på fjernkontrollen. Når du trykker på Apple TV-fjernkontrollen og TV-lampen blinker tre ganger samtidig, indikerer det at fjernkontrollen allerede er paret. Det er det! Det kan løse problemet med Apple TV-fjernkontrollen har stoppet med dette! Hvis ikke, fortsett til neste trinn.

Løsning 4. Start Apple TV på nytt

Noen ganger kan du starte problemet på nytt med Apple TV. For å implementere det samme, må du holde inne Menu- og Down-knappen i noen tid til Apple TV starter på nytt. Når det er gjort, kan du sjekke om Apple TV-fjernkontrollen fungerer eller ikke.

Løsning 5. Koble strømledningen fra Apple TV

Hvis ingenting fungerer for deg, bør denne fungere de fleste gangene. Koble fra strømmen fra Apple TV og vent i minst 6 til 10 sekunder, og koble deretter strømmen til å starte den igjen. Dette bør løse problemet ettersom Apple TV starter helt fra bunnen av.

Så dette er hva du trenger å gjøre når Apple TV-fjernkontrollen ikke fungerer. La oss se hva du trenger å gjøre når Siri Remote ikke jobber med Apple TV.

Slik løser du Apple TV Siri Remote ikke fungerer

Det handler ikke bare om Apple TV-fjernkontrollen, den siste Siri-fjernkontrollen fungerer ikke til tider på grunn av noen problemer. Følg de nedenfor gitte feilsøkingstipsene for å fikse det.

Løsning nr. 1. Tilbakestill og par sammen din Siri Remote

En gang kan enkelt tilbakestille Siri-fjernkontrollen som er koblet til Apple TV. Nå, trykk på Meny og Volum opp- knappen samtidig for å tilbakestille fjernkontrollen. Dette vil tilbakestille Siri-fjernkontrollen, og den kommer tilbake til sammenkoblingsmodus. Når du er ferdig, kan du parre Siri-fjernkontrollen på nytt til Apple TV ved å trykke og holde inne Meny og Volum opp-knappene i minst 5 sekunder. Vær oppmerksom på at avstanden må være tre centimeter unna Apple TV når du prøver å parre den på nytt. Dette kan løse problemet med at Siri eksternt sluttet å fungere.

Løsning nr. 2. Hold deg innen rekkevidde og flytt alt som blokkerer banen

Akkurat som Apple TV, må også Siri Remote være innen rekkevidde for å få forbindelse med Apple TV. Siden Siri Remote jobber med Bluetooth-teknologi, anbefales det å holde deg innenfor rekkevidden. Og sørg for at det ikke er noe mellom fjernkontrollen og TV-en som blokkerer banen.

Løsning nr. 3. Lad din Siri Remote

Lad Siri-fjernkontrollen i minst 30 minutter ved å bruke en lyn-til-USB-kabel og koble den til datamaskinen din. Ellers kan du også bruke Apple USB strømadapter ved å koble den til stikkontakten. Siri-fjernkontrollen kommer bare med en kabel og kommer ikke med strømadapter, og du kan heller ikke lade den via Apple TV.

Annet enn dette kan du koble fra Apple TV, vente i minst 6 sekunder og deretter koble den til igjen! Dette bør løse problemet de fleste ganger. Hvis ingen av disse justeringene fungerer for deg, er det bedre å kontakte Apple Support for å få problemet løst. Klikk på denne lenken for å gå over Apple Support, og trykk deretter på Mer for å finne alternativet Apple TV og fortsett med ytterligere instruksjoner.

Oppsummering ...

Jeg håper at disse tipsene vil løse dine problemer angående Apple TV-fjernkontrollen ikke fungerer. Gi oss beskjed i kommentarene hvis du finner en annen måte å løse problemet. Jeg vil gjerne oppdatere det samme i guiden vår. Til da, fortsett å se på Apple TV!

Lignende innlegg å sjekke ut nå!

  • Slik stopper Apple TV Remote Keyboard fra å plukke opp på iPhone
  • Slik bruker du Apple Watch som Apple TV Remote
  • Slik bruker du tredjeparts fjernkontroll med Apple TV
  • Slik parer du Apple TV med den eksterne appen for iPhone / iPad

Ikke glem å dele denne guiden fra Facebook, Twitter og Instagram. Hold deg oppdatert med fruktbare guider for Apple TV ved å laste ned appen din på iOS-enheten din.