Siste GTA 6 rykter - her er alt vi vet

Hvis du lurer på muligheten for at GTA 6 skal skje, kan du være trygg på at den kommer. Vi må bare vente fordi Rockstar Games legger siste hånd på Red Dead Redemption 2 før den slippes. La oss imidlertid fortelle deg hva vi vet om det sjette Grand Theft Auto-avdraget.

Når kommer den ut?

Selvfølgelig er det første spørsmålet som dukker opp i alles sinn "når vil GTA 6 komme til oss". Vi håper du ikke blir skuffet, men du må vente minst tre eller fire år før du får tak i dette spillet. Det er det 'The Know' sier, i det minste. Det er bare en kilde, så vi anbefaler at du ikke satser pengene dine på denne spådommen.

En gang i løpet av 2021/2022 vil Rockstar Games kunne gi ut Project Americas, som GTA 6 ble referert til med det første. Med en utgivelsesdato ganske langt inn i fremtiden, må du ta alt du hører om det med et saltkorn.

GTA Vice City vil være en del av det?

Den samme rapporten fra 'The Know' uttaler at GTA 6 vil skje i Vice City, Rockstar-versjonen av Sør-Florida som gjorde franchisen til et av de mest populære spillene som noen gang er spilt. Vi vet ikke om det er helt sant, og vi vet ikke engang om det vil skje i samme tidsepoke som det forrige spillet delte. Så kanskje vi ikke får et nytt søtt 80-talls lydspor.

Tegn

Med GTA 5 introduserte Rockstar for første gang muligheten til å leke med flere karakterer i denne franchisen. Det representerte en mest interessant måte å spille et enkeltspelerspill gjennom flere synspunkter.

'The Know' sier ikke at vi får se det samme med GTA 6, men vi kan se en kvinnelig hovedperson.