Slik oppdaterer du alle Android-apper samtidig

Hvis du nettopp har kjøpt en splitter ny Android-enhet, vil du legge merke til at det er noen forhåndsinstallerte apper. Men du kan installere mange andre apper du ønsker. Alle er tilgjengelige i Google Play Store. Bare åpne appen, søk etter noe du ønsker å installere, så blir du ferdig om et minutt eller to. Appen vil være klar.

Utviklere oppdaterer ofte appene sine for å tilby feilrettinger eller gir noen forbedringer eller nye funksjoner. For å se apper som fungerer feilfritt, må du holde dem oppdaterte. Hvis du er ny på dette operativsystemet og vil vite hvordan du oppdaterer alle Android-apper samtidig, fortsett å lese.

Tips: Slik oppdaterer du alle Android-apper samtidig

Android kommer med mange alternativer når det gjelder appoppdateringer. Du kan aktivere alternativet for å oppdatere appene automatisk, eller du kan gjøre det manuelt. I stedet for å trykke på hver app, er det en knapp du trenger å trykke på, og du vil oppdatere dem alle.

Når du planlegger å oppdatere alle Android-apper samtidig, må du sørge for at du er koblet til et Wi-Fi-nettverk i stedet for mobildata. La oss si at det er ti oppdateringer klare. Hvis du bruker mobilt internett, vil denne handlingen spise mye data, så det er bedre å være koblet til et Wi-Fi-nettverk.

Følg trinnene nedenfor for å oppdatere alle Android-apper på en gang:

  • Åpne Google Play Store på Android-enheten din
  • Nå, trykk på hamburgerikonet øverst til venstre for å åpne menyen
  • Når menyen åpnes, klikker du på Mine apper og spill
  • Trykk på fanen Oppdateringer
  • Du vil se listen over apper som må oppdateres
  • Bare trykk på "Oppdater alle" -knappen

  • Når du trykker på Oppdater alle-knappen, vil nedlastingsprosessen starte
  • La enheten fullføre oppdateringen

Når dette er fullført, kan du bruke den siste versjonen av appene du nettopp har oppdatert. Det kan hende du legger merke til nye funksjoner, kanskje til og med et nytt design. Hvis appen tidligere hadde noen feil, kan det hende at de løses med den siste oppdateringen.

Slik kan du oppdatere alle Android-apper samtidig. Det er ganske enkelt. I stedet for å trykke på hver app separat, er alt du trenger å gjøre å trykke på Oppdater alle, og du vil være ferdig på kort tid.

 

Legg Igjen Din Kommentar