De beste beste nettbrettene for notering 2020

For et par år siden var nettbrettet rasende. Mens Apple iPad og Samsungs Android-nettbrett dominerte løpet, var det mange nykommere. Antall tilgjengelige produkter akkurat nå er begrenset sammenlignet med fortiden. Imidlertid har nettbrett blitt mer brukervennlige, rimelige og enkle å bruke. De beste nettbrettene for å ta notater gjør det enklere enn å bruke en bærbar PC eller en smarttelefon til å ta raske notater på skolen, på kontoret eller mens du deltar på møter.

Notat er en av de viktigste delene av alles liv fra forretningsfolk, journalister og studenter. Men borte er dagene mens folk pleide å ta ut pennen og papirene for å ta notater. Nettbrett er de mest praktiske enhetene for å ta notater, da det bare krever å slå på nettbrettet og begynne å ta notater som igjen kan redigeres eller endres etter ditt behov.

Selv om markedet er fullt av mange nettbrett fra forskjellige selskaper, kan det være vanskelig for mange av dere å få det rette stykke, og derfor er vi her for å hjelpe deg.

Så her har vi listet ned de 8 beste beste nettbrettene for notering.

Se også: Topp beste bærbare datamaskiner under $ 200 i 2019

Beste nettbrett for notering

Billigste nettbrett for notater

Fire 7 nettbrett med Alexa Support

Dette er det billigste nettbrettet rundt, men kommer fra et anerkjent merke som Amazon og leverer pålitelig byggekvalitet. Hvis du har lurt på hvordan de gjorde det så billig, skyldes det at nettbrettet er fylt med Amazon-tilknyttede tjenester, bøker og annet sponset innhold som er slags bloatware.

Til tross for alle manglene, er nettbrettet kompakt og gjør det enkelt å ta notater uansett hvor du vil. Fire 7-nettbrettet har en 7-tommers skjerm og drives av 1, 3 GHz prosessor sammen med 8 GB lagringsplass. Det støtter micro SD-kort, og du kan utvide minnet ytterligere opp til 256 GB. Den siste versjonen støtter også Amazons stemme AI Alexa.

Nettbrettet kjører på Android, men noen apper er kanskje ikke tilgjengelige på grunn av Amazons begrensninger. Enheten på dette prispunktet er til og med ideelt å kjøpe for en gruppe mennesker eller studenter å ta notater ved å bruke den innebygde appen eller velge en fra butikken. Fire 7 føles solid å holde, har en fin matt finish og fungerer også som et flott apparat for medieforbruk.

Hvorfor skal du kjøpe denne?

 • Prisene er utrolig billige, og du kan til og med kjøpe mer enn en i gave
 • Spesifikasjonene er rikelig for notatbruk og medieforbruk, så vel som for noen tilfeldige spill

Se det på Amazon

Premium nettbrett med solid skjerm

Samsung Galaxy Tab E 9, 6-tommers nettbrett

Samsung Galaxy Tab E har en stor 9, 6-tommers skjerm som har en oppløsning på 1280 × 800 piksler. Oppløsningen hindrer kanskje ikke opplevelsen din fordi filmer, Youtube-videoer og bøker ser så skarpe ut som de kunne på denne enheten. Den drives av en 1, 2 GHz prosessor med 1, 5 GB RAM. Selv om maskinvarespesifikasjonene kanskje ikke høres for imponerende ut, skinner nettbrettet i ytelse i den virkelige verden.

En stor andel av anmeldelsene, både fra eksperter og kunder, bekrefter at dette nettbrettet har den beste batterilevetiden og at skjermen ser fantastisk ut. Hvis du lurer på hvordan det kom seg til listen over beste nettbrett til å ta notater til tross for den store skjermen, er her grunnen. 9, 6-tommers skjerm er veldig kompakt, og du kan holde den med en hånd.

Samsungs byggkvalitet og deres produktstøtte søter avtalen ytterligere. Selv om det kanskje ikke er det billigste nettbrettet rundt, må du bruke litt for å få en slik opplevelse. Samsung Galaxy Tab E har også en barnemodus som lar deg gi den til små barn å spille spill uten å få tilgang til andre apper eller filer. 7 300 mAh-batteriet vil vare nesten 12 timer og sikre underholdning hele dagen eller å ta notater.

Hvorfor skal du kjøpe denne?

 • Det store displayet lar deg se alle notatene dine med et øyeblikk og gjør det enkelt å skrive lange notater
 • Byggekvaliteten er førsteklasses og skal vare lenger

Se det på Amazon

Tidens beste allrounder

Google Nexus 7

Google Nexus 7 er et gammelt produkt nå, men nettbrettet lever fremdeles og sparker med en solid finish som vil tilfredsstille selv den mest krevende brukeren. 7-tommers skjerm kombinert med en myk gummilignende finish på baksiden lar deg holde den komfortabelt og bruke den i flere timer. IPS-skjermen har en oppløsning på 1200 × 1920 piksler, som var langt foran sin tid da den ble lansert for et par år siden.

Nexus 7 laget av Asus og solgt av Google er fremdeles en fantastisk allrounder på alle måter. Enheten drives av Qualcomm Snapdragon S4 Pro 8064 Firekjerneprosessor med 2 GB RAM, og batteriet skal lett vare i omtrent 10 timer. Med tusenvis av positive anmeldelser og lang levetid, har du knapt noe å klage på dette produktet.

Når du kjøper Nexus 7, må du være forberedt på at den ikke kjører de nyeste Android-appene i all sin grafiske prakt. Nettbrettet kjører best på Android Kit Kat 4.4, mens det å oppgradere det til den nyeste versjonen kan gjøre det litt mer. Den opprinnelige lanseringen var for snart fire år siden, men hvis du tar notater, surfer på nettet og ser på film er ditt primære formål, er dette et flott nettbrett å kjøpe.

Hvorfor skal du kjøpe denne?

 • Den gummierte ryggen gir bedre grep, og det skal være lettere å ta notater ved bruk av dette nettbrettet
 • Støttet av Google får den tilgang til de fleste apper og kjører også på Android 7.0 med en nylig oppdatering

Se det på Amazon

Beste nettbrett for notater med iOS og kompakt størrelse

Apple iPad Mini 4

Med dusinvis av Android-nettbrett rundt, er det lett for de fleste kjøpere å glemme det faktum at Apple var den som gjorde nettbrett så populært i utgangspunktet. IPad med sin 9, 7-tommers skjerm imponerte og inspirerte alle. Apple iPad Mini 4 er 4. generasjons minimodell som er kompakt og har en mindre 7, 9-tommers skjerm.

Skjermen har en oppløsning på 2048 × 1536 piksler, den beste i sin klasse. Retina Display er en teknologi som du bare kan oppleve med Apple-produkter, og de blir billigere, spesielt iPad-er de siste årene. IPad Mini 4 drives av dual-core A8-brikke, og den har et 8-megapiksel iSight-kamera.

Mini-nettbrettet har 128 GB lagringskapasitet, noe som er mer enn nok for alle filene, bildene og videoene dine. IOS-opplevelsen er komplett i denne om enn med et mindre display og Apple lover 10 timers batterilevetid. Hvis du er fan av iOS og trenger en av de beste nettbrettene for notering sammen med en førsteklasses byggekvalitet, er Apple iPad Mini 4 veien å gå.

Hvorfor skal du kjøpe denne?

 • Apple lager de mest premium nettbrettene, og de er mye billigere i den nyere generasjonen
 • IPad Mini 4 har en strålende netthinnevisning og er rask og responsiv til enhver tid

Se det på Amazon

Kraftige spesifikasjoner og elegant metallramme

Samsung Galaxy Tab A 8 ”tavle

Samsung Galaxy Tab A har en 8-tommers skjerm med en oppløsning på 1024 × 768 piksler. Enheten drives av en firekjerneprosessor på 1, 2 GHz og har 1, 5 GB RAM med 16 GB lagringsplass. I likhet med de fleste andre Android-nettbrett har den et Micro SD-kortspor som du kan benytte deg av for å utvide lagringen ytterligere.

Galaxy Tab A 8-tommer har opprinnelig blitt lansert for et par år siden, men den har blitt mye billigere og skjermstørrelsen er ideell for kontorarbeid. Selv om noen kanskje foretrekker de 7-tommers modellene, er dette en av de beste nettbrettene for notater hvis du trenger mer skjermgods og litt plass til å holde hendene når du skriver.

Bortsett fra å være et pålitelig Android-nettbrett, tilbyr det også god batterilevetid som muligens skal levere 15 timers kombinert bruk, inkludert surfing, filmvisning og bruk av apper. Den kan til og med håndtere noen spill som ikke er grafisk intensive.

Hvorfor skal du kjøpe denne?

 • Displayet er bemerkelsesverdig og gjør det ideelt for å se på film, ta notater eller lese e-bøker
 • Tilbyr forbedret batterilevetid slik at du kan bruke Galaxy Tab A 8-tommer i mer enn et døgn før du trenger å lade den

Se det på Amazon

Rimelig, kompakt og støtter tale AI Alexa

Fire HD8 Tablet

Verden beveger seg mot et håndfritt miljø der stemme AI tar over og Amazons Alexa er et av de mest populære valgene rundt. Fire HD 8 er ekstremt billig sammenlignet med hva merker som Samsung eller Apple tilbyr. Amazon gjorde det mulig ved å implementere mange av deres populære tjenester på nettbrettet inkludert Alexa.

Du kan sende kommandoer og faktisk ta notater ved å lese den til stemmen AI. Det er et praktisk alternativ som ingen av de andre nettbrettene kan tilby. Fire HD 8 er større enn en tomme enn HD 7, men det gjør en forskjell. Det fargerike nettbrettet er tilgjengelig i et bredt spekter av fargevalg. Nettbrettet drives av en 1, 3 GHz prosessor med 1, 5 GB RAM og støtter Dolby Audio som gjør det kjempebra å konsumere medier på denne enheten.

Hvorfor skal du kjøpe denne?

 • 8-tommers skjerm er kompakt og lett å ta notater
 • Det er rimelig, støtter Amazon-butikk, noe som gjør det til et godt valg for bokelskere

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste nettbrett for notater fra Apple

iPad Pro 9, 7-tommers nettbrett (2016-modell)

iPad Pro 9, 7 tommers nettbrett er det perfekte stykke for notater som ikke er stor nok til å bære mens du enkelt kan glede deg over alt på skjermen. Med Stylus-pennen kan du ta notatet veldig komfortabelt. Dette gir et veldig personlig preg. Inkludering av kraftige apper som Microsoft Word gjør det også mye lettere å ta notater mens iMovie lar brukere redigere alle slags 4K-videoer. Den kjører på iOS 10 og drives av den kraftigste A9X-brikken med 64-biters arkitektur og M9-prosessor. 128 GB lagringsplass sikrer at du knapt kommer til å mangle minne.

Se det på Amazon

En av de beste nettbrettene for notering med enormt minne

Samsung Galaxy Note 10.1 ″

Dette er en av de beste nettbrettene for notering, som drives av Samsung Exynos 5420 Quad-Core-prosessor med 1, 9 GHz, 3 GB RAM og 32 GB flashminne, slik at du kan glede deg over en forsinkelsesfri ytelse. Skjermen er stor nok med 10, 1-tommers skjerm på 2560 × 1600 WQXGA med 4 millioner piksler. Årsaken til at dette nettbrettet kalles som et av de beste notatbrett-nettbrettene er at brukerne lar opptak av tale, forelesninger osv. Sammen med notater med S-pennen på samme tid. Fotoredigering er også mulig på grunn av tilstedeværelsen av Adobe Photoshop Touch. Så forbedrer du notisopplevelsen din gjennom riktig bruk av dette nettbrettet.

Se det på Amazon

En av de beste nettbrettene for notering med en kraftig prosessor

Microsoft Surface Pro 4

Hvis du er en fan av Windows i stedet for iOS, så se etter dette nettbrettet som er et flott alternativ fra Microsoft. Microsoft Surface Pro 4 er et flott tilskudd til bordet ditt som gjør at notater virkelig blir morsomme med den medfølgende Stylus-pennen. Den er tilgjengelig på flere alternativer fra Intel Core i5 til i7, mens RAM-en kan være fra 4 GB til 16 GB. Men for å få den kraftige, bør du være klar til å betale litt ekstra.

Se det på Amazon

En av de beste merknadene å ta nettbrettet med lengre batterilevetid

Apple iPad Air MD785LL / A

Dette er et annet navn å nevne som kommer med kraftige funksjoner for å gjøre det til det beste for sikkert. Spesifikasjonen inkluderer Apple A6 1, 4 GHz, A7-brikke med 64-biters arkitektur, M7 bevegelseskoprocessor, 1 GB RAM, 16 GB Flash-minne, 9, 7-tommers skjerm og et batteri med høy kapasitet for å gjøre nettbrettet levende opp til 10 timer nesten. Enheten veier bare 1 kilo, og gjør den derfor veldig bærbar. Notat er virkelig morsomt med dette nettbrettet. Og det beste er at selv om dette nettbrettet har et stort merkenavn, er prisen veldig rimelig og gjør det derfor overkommelig for alle.

Se det på Amazon

En av de beste nettbrettene for notering med utvidbart minne

Samsung Galaxy Tab En 10, 1 tommer

Dette er et flott nettbrett å eie, som er en flott kombinasjon av produktivitet og underholdningspakke. Så uansett om du leter etter et nettbrett for å gjøre det lettere å notere, ellers er det å glede seg over fritiden, har Samsung kommet for å tilby dette nettbrettet til alle formål. Du vil også få en penn inkludert med den ut av esken, så bare ta ut pennen og begynn å ta notater når det er nødvendig. Exynos 7870 octa-core prosessor 1, 6 GHz prosessor, 3 GB RAM, 16 GB intern lagring, 10, 1 tommer 1080 skjerm er virkelig en godbit for en slik pris under $ 400. Minnet kan utvides ytterligere opp til 200 GB ved bruk av microSD-kortet.

Se det på Amazon

Beste nettbrett for notering med utmerket skjerm

Samsung Tab Pro S 12 ″

Ser du etter et større nettbrett for notattak? Vel, da er denne Samsung Tab Pro S et godt alternativ å se etter som kommer til rimelige serier. Priset til litt over 500 dollar. Denne fanen lar deg ta notater med letthet på grunn av de fantastiske funksjonene. Spesifikasjonene inkluderer Intel core m3-prosessor, 4 GB RAM, 128 GB SSD, hurtiglading, Windows 10 Home, og den pulserende Super AMOLED 12-tommers skjermen. Det leveres med et avtakbart tastatur for å gjøre ting enda enklere.

Se det på Amazon

Beste merknad å ta nettbrett med en høy prislapp fra Dell

Dell Venue 8 Pro

Det dyreste nettbrettet å ta med i denne listen som har alle nødvendige funksjoner for å utføre alle slags oppgaver. Den medfølgende lagring på 64 GB sammen med 2 GB RAM gjør at notatet blir perfekt, mens andre funksjoner sikrer at dette stykket fra Dell kan være den beste dingsen til å bruke fritiden på. Dette nettbrettet går bra med Dell Active Stylus og den andre typen tastatur, og gjør det derfor allsidig. Intel Atom Z3740D-prosessor, Windows 8.1 OS og 8-tommers skjerm hjelper deg med å fullføre alle slags oppgaver problemfritt.

Se det på Amazon

Dette er de beste tablettene for å ta notater. De fleste tablettene som er nevnt her, er virkelig gode å ta notater mens de også er tilgjengelige i rimelige serier. Mange flere alternativer er også tilgjengelige i markedet. Så du kan alltid se etter dem også hvis de ovennevnte tablettene ikke passer deg.

Se også: Topp beste bærbare datamaskiner for programmering av 2019