Hvordan ta et skjermbilde på LG G4

LG G4, den nyeste smarttelefonen fra LG, ble lansert i april i år, og den har vunnet en varm velkomst av de fleste av alle. Dette settet med LG er noe annet enn andre sett, med tanke på kamerakvalitet, forbedret ytelse og mer. Skinnryggdekselet i LG G4 er et annet tillegg som ble elsket av de fleste av LG Smartphone-brukere. Dette settet er utstyrt med så mange overlegne teknologier og funksjoner, akkurat som en mini-datamaskin der du kan få alt arbeidet gjort. Laser autofokus på baksiden er et utmerket trekk ved kameraet. Totalt sett gjorde 16 megapiksler kamera, høypresterende 6-kjerne prosessor, den nyeste android 5.1 Lollipop denne LG G4 til en må ha telefon.

Du kan gjøre hva som helst og alt med denne telefonen. Helt siden telefonen kom til markedet, har mange av brukerne blitt sett og spør hvordan de skal ta et skjermbilde på LG G4. Denne skjermbildeprosessen for Android er veldig enkel og er akkurat som andre LG-sett. Hvis du vet hvordan du tar et skjermbilde på LG Optimus 3d, vil prosessen være veldig enkel for deg. Hvis du er nybegynner og bruker en smarttelefon for første gang, kan du bli forvirret med hva dette skjermbildet faktisk gjør. Skjermbilde er prosessen med å fange skjermen for fremtidig bruk. Du kan lagre det som er der på skjermen, og det vil være tilgjengelig i galleriet senere. Lær her prosessen med å ta et skjermbilde på LG G4.

Les også - Fordeler og ulemper med LG G4

Måter å ta skjermdump i LG G4

Å ta et Android-skjermbilde er den enkleste og enkleste måten av alt. LG er også Android-enheten, så skjermbilder i LG refererer faktisk til skjermdump android. Uansett blir de mulige måtene for skjermbilde på LG G4 forklart her. Hovedsakelig kan du ha dette skjermbildet på to måter, først ved å bruke den fysiske knappen på enheten og for det andre ved å bruke QuickMemo + -funksjonen i LG.

Metode 1: Fysisk knappeprosess

Denne skjermdumpen Android- prosessen er kjent av de fleste av LG-telefonbrukere, siden dette er en vanlig prosess som brukes i all Android-smarttelefon. Du trenger bare å trykke på Volum ned og på / av-knappene sammen, og det er det. Skjermbildet du vil ta, blir lagret i skjermbilde-mappen i galleri-appen. LG har gjort noen endringer i LG G4 i plasseringen av knappen. Strøm- og volumknappene er plassert på baksiden, noe som kan føre til noe problem å trykke dem helt på. Men prøv 2-3 ganger, det blir mye enklere. Bare sørg for at du treffer begge knappene på samme tid.

Når skjermbildet er tatt, kan du dele det direkte fra galleriet, ellers redigere og beskjære det for å gjøre skjermdumpen mer presentabel. Så de som er klar over hvordan du skjermbilder på Android, vil kjenne til prosessen.

Bildekilde - mobilesyrup.com

Metode 2: QuickMemo +

En annen måte å ta et skjermbilde på LG G4 er ved å bruke QuickMemo + -funksjonen. Noen vil kanskje finne ut den forrige prosessen litt vanskelig på grunn av plasseringen av knappen. Imidlertid vil denne prosessen være enklere for dem. QuickMemo + -appen er en flott måte å ha raske skjermbilder, notater og påminnelser om. Så du kan bruke denne funksjonen til mange formål. Vel, du må vente på å vite at hvordan du skjermbilder med denne appen. Denne prosessen krever at du trekker ned varslingslinjen først. I hurtiginnstillingene vil du legge merke til dette QuickMemo + -ikonet, og med et enkelt klikk på det ikonet vil du ta skjermdumpen. Så hvis du vet hvordan du skjermbilder på Android, vil du absolutt vite den første prosedyren, men denne QuickMemo + er bare LG-funksjonen som LG-brukerne bare kan bruke. Etter å ha tatt skjermdumpen med quickMemo +, kan du trekke på det eller redigere det, beskjære eller dele alt du vil. Alle skjermdumpene du tar blir lagret i skjermdumpermappen i galleri-appen på telefonen din.

Så du kan nå enkelt ta et skjermbilde på din LG G4 ved å følge en av metodene ovenfor. Begge prosessene er enkle og raske, og du kan bruke den du finner enklere. Så vi antar at spørsmålet ditt om hvordan du tar et skjermbilde på LG G4 nå er løst, og du kan bruke smarttelefonen til fulle.