Beste Macbook Air Cases å kjøpe i 2020

MacBook Air er en av de beste bærbare datamaskiner fra Apple. Denne bærbare datamaskinen har forskjellige interessante funksjoner som gjør at noen vil eie den. Det viktigste høydepunktet er 12-timers batteri som lar deg jobbe uten strøm hele dagen. Valg av prosessorer som bidrar til den raske driften er en annen bemerkelsesverdig egenskap. Et annet aspekt du ikke kan overse er at den bærbare datamaskinen er lett og veldig tynn, noe som gjør den lett bærbar. Selv om den kommer i standard sølvfarge fra Apple, kan du velge mange fargerike saker for å få MacBook Air til å skille seg ut fra resten. Du kan velge fra en rekke ermer og vesker. Her er noen av de beste MacBook Air-dekslene.

Se også: Beste tilbehør til iPhone X

Beste MacBook luftdeksler og deksler

Beste MacBook Air-etui med flere fargealternativer

TOPPFALL Bundle Deal MacBook Air-veske

TOPPEN TASKEN er ultratynn og lett akkurat som den bærbare datamaskinen. Imidlertid er saken veldig holdbar fordi den er laget av gummi. Dette gir MacBook Air langvarig og fullstendig beskyttelse som forhindrer forekomst av utilsiktet riper og harde banker. Saken har et snap av og på design som lar deg ta den på og ta den av veldig enkelt. Det er ikke nødvendig å fjerne saken for å koble til laderen. Den matte finishen har også full tilgang til alle funksjoner og knapper. Det tilbyr fullstendig ventilasjon for å gjøre den bærbare datamaskinen alltid kjølig. Tilbehøret leveres med et utskiftbart silikonstativ festet til det.

Den harde saken er tilgjengelig i 21 livlige fargealternativer. Den følger med et tastaturdeksel i samme farge og en grafisk musematte med produsenten sin logo.

Hvem skal kjøpe dette?

 • TOP CASE-tilbehøret er det riktige valget for folk som ønsker en robust koffert som forhindrer riper og bulker på den bærbare datamaskinen.
 • Saken er et godt alternativ for folk som leter etter forskjellige fargealternativer for å få MacBook Air til å skille seg fra andre i sitt slag.

Se det på Amazon

Beste MacBook Air-etui med dobbeltlag

NexCase Heavy Duty MacBook Air-etui

Denne tunge saken sikrer deg full sikkerhet for den bærbare datamaskinen. NexCase er konstruert med skrå kantene og støtdempende rygger. Disse funksjonene sikrer at saken tilbyr den bærbare datamaskinen full beskyttelse og sikker passform. Den enkle installasjonsfunksjonaliteten gjør det veldig enkelt for deg å ta på og fjerne saken etter din bekvemmelighet. Kjøleventilene tilbyr fri luftstrøm som forhindrer oppvarming av MacBook Air når den brukes i lange timer. Saken har en innebygd skjermbeskytter og 360-graders funksjonalitet som beskytter hele den bærbare datamaskinen, inkludert skjermen, mot riper. Tilbehøret gir full tilgang til alle kontrollene og portene på den bærbare datamaskinen uten å måtte fjerne det.

Saken har to lag for utvidet holdbarhet. Den kommer i fire fargealternativer i svart, grønt, blått og rosa.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den tunge funksjonen gjør at NexCase-dekselet er det beste alternativet for folk som ikke ønsker noe kompromiss i beskyttelsen av sin bærbare datamaskin.
 • Det rammelignende utseendetilbehøret er verdt å vurdere av de som vil at saken deres skal se fra andre normale tilfeller.

Se det på Amazon

Beste MacBook Air-etui med unik design

iLeadon Ultra-Thin Shell MacBook Air-etui

Dette iLeadon tilbehøret er en todelt veske med ett stykke for den øverste delen og den andre delen for den nederste delen. Den ultratynne saken har en enkel klipp-på / av-mekanisme med to klips hver på toppen og bunnen for enkel festing. Vesken er laget av slitesterk plast og har en gummi overflate. Bunnhuset er ventilert for maksimal luftsirkulasjon. Den har fire sklisikre føtter for å forhindre at MacBook Air sklir når du tar på saken. Det er ikke nødvendig å fjerne saken når du kobler til hodesettet, USB-kabelen eller laderen. Saken tilbyr slipp- og støtsikker motstand.

For å sette saken på, skyver du den bærbare datamaskinen i bunnvesken og trykker på tappene til de sitter godt på plass. Hold deretter den bærbare datamaskinen halvt åpen med Apple-logoen vendt mot deg. Plasser toppdekselet over den bærbare datamaskinen og fest alle fanene til de gir en god passform. Hvis du vil fjerne bunndekselet, må du la den bærbare datamaskinen ligge halvt åpen med luftviftene i din retning. Trekk snapene fra hjørnene med fokus på den ene siden av gangen. Saken kommer i åtte forskjellige design med et matchende tastaturdeksel.

Hvem skal kjøpe dette?

 • ILeadon-saken er ideell for folk som vil ha en tynn koffert for å unngå at MacBook Air får et voluminøst utseende.
 • De forskjellige fargealternativene er et godt valg for deg som ønsker deksler med forskjellige temaer som blomster, veggmaleri og verdenskart.

Se det på Amazon

Beste MacBook Air-etui med en blank finish

iCasso Precise Cutout MacBook Air veske

Dette lette tilbehøret har et todelt design med to separate stykker for topp og bunn. Det luftede bunnskallet sikrer maksimal varmeavledning og forhindrer at den bærbare datamaskinen blir oppvarmet når den er i bruk. Clip-on / off-mekanismen til iCasso-saken gjør det enkelt å feste og fjerne saken når du vil. Vesken inneholder presise utskjæringer for å sette inn headsettet, laderen og kabelen uten å måtte fjerne det samme. Den har fire gummiføtter for å hindre at den bærbare datamaskinen glir når du plasserer MacBook Air på en hvilken som helst overflate. Apple-logoen lyser svakt gjennom saken når du slår på enheten og skjermen er lys.

Vesken er laget av hardplastpolykarbonat og har et gummiert belegg med en blank overflate. Det er tilgjengelig i syv forskjellige temaer for den øverste saken med matchende saker for den nederste motparten.

Hvem skal kjøpe dette?

 • ICasso-saken er verdt å tenke på folk som vil at MacBook Air skal være holdbar, samt se stilig ut på samme tid.
 • Tilbehøret er ideelt for de som ønsker å gjøre et valg fra et bredt spekter av mønstre i både lyse og mørke farger.

Se det på Amazon

Beste MacBook Air-etui med silikonhudtastaturdeksel

Unik-sak gummiert hard shell MacBook Air-veske

Unik Case Macbook Air-saken kommer med et sterkt polykarbonatlegeme med et gummiert belegg. Dette sikrer at den bærbare datamaskinen er svært holdbar og gir den ultimative beskyttelsen mot flere faktorer som søl, skitt, skraper og riper. Vesken har en stilig trekantet massevis av Ombre-design på topppanelet. Apple-logoen er tydelig synlig gjennom designen. Det lette ultratynne tilbehøret gir tilgang til alle portene i MacBook Air.

Hard-shell-saken kommer i tre fargevalg av lilla og lyseblå, grønn & rosa og rød og hvit. Det kommer med et matchende Fade Ombre silikonhuddeksel.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Unik Case-harde saken er et godt alternativ for folk som ønsker at Apple-logoen skal være synlig gjennom mønsteret på topppanelet.
 • Tilbehøret er ideelt for de som liker geometriske mønstre bedre enn vanlige etui eller etuier med design på dem.

Se det på Amazon

Beste MacBook Air-etui med fire gummiføtter

KEC Lett MacBook Air-etui

KEC bærbare saken har en utklippsdesign for portene og separate topp- og bunnpaneler. Hard-shell-saken inneholder et belegg av gummiolje. Dette gir den ytre overflaten på den bærbare datamaskinen en glatt utvendig gummiert struktur og holder den fri for flekker, skitt, fingeravtrykk og riper. Den beskytter også den bærbare datamaskinen mot fall og andre slike riper. De to stykkene er veldig enkle å ta av og ta på når du vil. Gummiføttene forsikrer deg om at den bærbare datamaskinen holder seg jevn på alle monteringsflater.

Bunnpanelet har flere ventiler for å tillate luftsirkulasjon og holde MacBook Air så kjølig som mulig ved å tillate maksimal utbetaling og varmeavledning. Den lette designen gjør det enkelt å ta saken hvor som helst med deg i vesken. Apple-logoen vises opplyst gjennom designen på topppanelet. Den kommer i 14 forskjellige mønstre.

Hvem skal kjøpe dette?

 • MacBook Air-saken er ideell for folk som ønsker en lett veske som ikke gjør den bærbare datamaskinen etter å ha lagt den på.
 • KEC-saken kan bli gitt en tanke av elskere av astronomi da de fleste av mønstrene er relatert til verdensrommet.

Se det på Amazon

Beste MacBook Airveske med mykt interiør

Lerrets levetid Støtdemping MacBook Air veske

MacBook Air-ermet på lerretet har en enkel design med glidelås med topp lomme og en mindre lomme med glidelås. Den myke og komfortable hylsen er laget av Oxford-klut av høy kvalitet som gjør den lett vaskbar. Den vanntette posen har et anti-trykk 210D polyesterfor som har støtdempingsfunksjonalitet for å forhindre skade på MacBook Air.

Den øverste glidelåsen åpnes bredt for å passe til den bærbare datamaskinen uten problemer. Sideklippen hjelper deg å holde mus, telefon, lader og omtrent hvilket som helst bærbart tilbehør. Ermet har 12 alternativer for lerretstrykk som du kan velge.

Hvem skal kjøpe den?

 • Tilbehør til Canvas Life er et flott alternativ for folk som ikke vil ha MacBook Air i den vanlige bærbare vesken.
 • Ermet er et godt alternativ for de som ønsker å være trendy som tenåringer, studenter, forretningsfolk og mer.

Se det på Amazon

Beste MacBook Air-saken med ett års garanti

Lention støvfri MacBook Air-sak

Den vanlige MacBook Air-saken har forskjellige nivåer av gjennomsiktighet, avhengig av fargen du velger. Apple-logoen skinner gjennom saken når du slår på den bærbare datamaskinen. Det solide plastmaterialet i saken sikrer at den bærbare datamaskinen er fri for riper og streik. Den er utstyrt med mikroklips for å feste Lention-enheten på plass med en enkel snap-on-mekanisme. Saken har også fire gummiføtter som har samme farge for å forhindre at den bærbare datamaskinen glir av overflaten der du plasserer den. Det gir deg full tilgang til de forskjellige portene uten å blokkere dem.

Vesken er tilgjengelig i fem forskjellige fargealternativer av frostsvart, frostklart, frostgrønt, frostrosa og vinrødt. Det inkluderer et tastaturdeksel og pluggporter i samme farge for å forhindre støvansamling og har ett års garanti.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Lention-tilbehøret er et godt valg for folk som ønsker å velge mellom forskjellige farger for MacBook Air.
 • Saken er verdt å tenke på de som er bekymret for at den bærbare datamaskinen deres ikke fungerer som den skal på grunn av støvansamling.

Se det på Amazon

Beste MacBook Airveske med brettestativ

BRAECNstock Full beskyttelse MacBook Air-etui

BRAECNstock-saken for MacBook Air har en profesjonell snap-on-design som lar deg bruke og fjerne den veldig enkelt. De presise utskjæringene sikrer at du kan bruke alle portene uten å fjerne saken. Den har to harde tunge støtfangere som beskytter den bærbare datamaskinen mot omtrent uhell som å bøye, slippe og støte. Vesken har en sammenleggbar kickstand i samme farge som er montert på den, slik at du kan holde tastaturet og skjermen i bedre synsvinkler uten nakkeforstuing. Stativet unngår også overoppheting som ofte skjer når du holder den bærbare datamaskinen på et flatt underlag.

Det ultratynne harde etui er laget av en kombinasjon av fleksibel termoplastisk polyuretan og hybrid hardt polykarbonat. Saken er tilgjengelig i seks fargevarianter av grå, kaki, lilla, rød, lyseblå og roserød. Den leveres med en bruksanvisning og en rengjøringsduk.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Det sammenleggbare stativet gjør BRAENstock MacBook air etui til et must-ha tilbehør for film- og spillelskere på grunn av de bedre seevinklene.
 • Saken er et godt alternativ for de som ikke ønsker noe kompromiss i beskyttelsen av sin bærbare datamaskin.

Se det på Amazon

Beste MacBook Airveske med glidelås

Inateck koffertstil MacBook Air-etui

Denne stilige MacBook Air-saken har en glidelås på siden for å forhindre at den bærbare datamaskinen faller tilfeldigvis. Det er en sidelomme som er stor nok til å ta med tilbehør til bærbare datamaskiner og andre ting som strømlader, mus, telefon og mer. Det oransje fargede håndtaket kompletterer fargen på saken og gir det robust utseende. Glidelåsen har samme farge som det ytre materialet. De to glidelåsfunksjonene lar deg lade den bærbare datamaskinen når den er inne i saken.

Inateck-saken er laget av fem lag miljøvennlige materialer som gjør den i stand til å motstå støt og støt. Det ytre, bærbare, vevde grove stoffet sammen med det indre, myke flanellets slitesterke polyester stoffforet, gir den bærbare 360-graders beskyttelsen og beskyttelsen mot utilsiktet søl. Skumvatteringen sikrer at saken ikke virker klumpete mens den gir den nødvendige beskyttelsen. Den kommer i to fargevalg av mørkegrå og svart.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Dette Inateck-tilbehøret er ideelt for folk som vil snakke med en uttalelse om stil med en utøvende veskelignende veske for MacBook Air.
 • Saken er et godt alternativ for de som har et budsjett og ikke vil bruke mye på fancy saker.

Se det på Amazon

Beste MacBook Airveske med ventilert bunnskjellveske

Ymix miljøvennlig MacBook Air-etui

Ymix MacBook Air-saken er et sett med to deler med gummioljebelegg. Den glatte gummistrukturen gjør saken fri for støv, fingeravtrykk og riper. Det sikrer også at den bærbare datamaskinen ikke sklir av overflaten du holder den på. Bunndekselet er sterkt ventilert, slik at det er så mye luftsirkulasjon som mulig for å tillate maksimal varmeutslipp og spredning. De fire gummiføttene som er montert på bunnpanelet forhindrer også at den bærbare datamaskinen glir.

Vesken er laget av miljøvennlig, slitesterk, høy kvalitet og lett hardplast som er uten riper og slitasje. Det er veldig enkelt å ta på saken og fjerne den fra MacBook Air når det er nødvendig. Det er ikke nødvendig å fjerne saken for å koble laderen, headsettet og kabelen til den bærbare datamaskinen. Bildene av høy kvalitet som er skrevet ut på saken, beholder det nye utseendet selv etter lang tid. Du kan velge mellom 44 forskjellige bilder eller mønstre for topppanelet i saken.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Ymix-tilbehøret passer for folk som vil at bildene på den bærbare saken skal se ut som bra som nye når som helst.
 • Saken er verdt å vurdere av de som foretrekker å bruke MacBook Air-saker laget av miljøvennlige materialer.

Se det på Amazon

Beste MacBook Air-veske med 3D kreativt sprengningsmønster

Dongke Frosted Plastic MacBook Air Case

Dongke MacBook Air hard beskyttelsesetui kommer sammen med et svart silikon deksel. Apple-logoen er synlig gjennom 3D-designet når den bærbare datamaskinen er slått på. I løpet av dagen vises logoen mørkegrå i fargen og rosa om natten. Den grå 3D-kreative designen gjør at den bærbare datamaskinen ser vakker ut og skiller seg ut fra sine kolleger. Den unike designen er trykt med høykvalitets UV-trykkteknologi. Den utluftede saken sørger for at enheten ikke blir varme på grunn av lange timer med bruk. Med snap-on-funksjonen kan du enkelt feste og fjerne både topp- og bunnpanelene i den todelte saken. Du kan bruke lader, kabel og headset når saken er montert på MacBook Air-saken.

Det superlette ultratynne krystalldekselet er laget av frostet plast som forhindrer at riper og skrap dannes på saken.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Dongke-saken er utvilsomt det riktige valget for folk som elsker 3D-effekter.
 • Saken er ideell for de som ønsker en sak som er enkel å ta på og ta av.

Se det på Amazon

Beste MacBook Airveske med polstret diamantskum

Evecase Glatt glidelås MacBook Air-etui

Det slanke MacBook Air-tilbehøret tilbyr full 360-graders beskyttelse til den bærbare datamaskinen med sine to lag og støtdempende materialer som forhindrer mindre støt, riper, støt og dråper. Evecase-ermet har en lett design som lar deg enkelt legge den i en koffert eller ryggsekk. Den øverste glidelåsen på den støt- og sprutsikre hylsen åpner seg bredt og har en jevn glidefunksjon som lar deg ta ut og sette den bærbare datamaskinen komfortabelt inn igjen.

Det ytre laget av tilbehøret er laget av høy tetthet neopren skum som tilbyr MacBook Air allværsbeskyttelse og har støtdempingsegenskaper. Det indre laget er designet med ekstra tykk plysj mikrofiber med skumfor for myk berøring og forhindring av utilsiktet riper. Dette laget forhindrer også støvansamling på den bærbare datamaskinen og holder det rent. Ermet er svart i fargen med et diamantmønster.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Evecase-ermet er det rette alternativet for folk som ønsker å holde MacBook Air-dekselet inne i andre vesker.
 • Tilbehøret er et godt valg for deg som vil ha en enkel og brukervennlig veske med et stilig utseende til sin bærbare datamaskin.

Se det på Amazon

Beste MacBook Air-sak med vannresistens

Plemo konvolutt stil MacBook Air veske

Den slanke og lette Plemo MacBook Air-saken har et holdbart vanntett PU-lærdeksel av høy kvalitet som har vannsikringsegenskaper. Dette forhindrer at den bærbare datamaskinen og dets tilbehør blir våt på grunn av utilsiktet sprut og regn. Det indre fôret er laget av mykt stoff som har støtdempingsegenskaper for å beskytte MacBook Air mot utilsiktet støt og / eller riper, samt reduserer skaden på den bærbare datamaskinen på grunn av støt.

Den brune ermet kommer med en konvolutt-stil som lar deg ta den bærbare datamaskinen og sette den inn igjen uten problemer. Denne designen gjør at den bærbare datamaskinen ser klumpete ut og glir enkelt inn i hvilken som helst bag og koffert. Saken kommer med borrelås for å sikre at den bærbare datamaskinen forblir trygt inne uten å skli av.

Hvem skal kjøpe dette?

 • MacBook Air-saken er et godt alternativ for folk som leter etter en enkel og elegant sak for å ta med seg den bærbare datamaskinen når de er på farten.
 • Borrelåsfestet gjør det ideelt for de som ikke liker glidelåsmekanismen på grunn av at de er opptatt av at den setter seg fast når du åpner eller lukker.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste MacBook Air-veske tilgjengelig i mange fargealternativer

Mosiso plast hard veske med tastaturdeksel (solide farger)

Det er 37 forskjellige farger tilgjengelig i dette harde etui for MacBook Air. Du får også et matchende tastaturdeksel og en skjermbeskyttelse for å beskytte det mot smuss, støv eller søl. Etterbehandlingen av produktet er feilfri og passer huden på den bærbare datamaskinen. Hver farge har sin egen gjennomsiktighet. Det er to rader med spor som hjelper deg med å bli kvitt varmen raskt. Fabrikken av saken er polykarbonat som er ganske fleksibel, men likevel veldig sterk og langvarig.

Se det på Amazon

Beste slanke MacBook Air-etui

iBenzer Basic Soft-Touch Series Hard Hard Case

Det elegante utseendet til MacBook Air blir ikke ødelagt hvis du legger saken fra iBenzer. Den har et tynt utseende og komplimenterer designet til den bærbare datamaskinen. Den er veldig lett og laget av slitesterk plast som beskytter MacBook Air mot riper eller skrubber. Den er kuttet nøyaktig i henhold til ventilasjonsåpningene og portene på enheten. Bunnen av saken bærer også utklipp som er ment for riktig ventilasjon av den bærbare datamaskinen. Du får et alternativ på 27 farger for dette dekselet.

Se det på Amazon

Beste vanntette MacBook Air-etui

Lacdo 13 tommers vanntett stoff bærbar ermet veske

Denne stilige bærbare ermet er laget av vanntett lerret som holder vann og damp unna enheten din. Du kan nå ta ut MacBook uten å måtte bekymre deg for at den blir våt. Foret på saken er designet for å ta alle støt, riper og plutselige støt. Saken har en ekstra plass der du kan oppbevare noen dokumenter eller en fil. MacBook Air forblir trygg i etuiet da glidelåsen sikrer den perfekt. Dette er en av de vakreste MacBook Air-dekslene og deksler å eie.

Se det på Amazon

Beste MacBook Air-etui med et unikt design

Mosiso plastmønster Hard Case Shell (design)

Det er 40 forskjellige mønstre som er tilgjengelige i denne bærbare saken. Hver og en er attraktiv og unik. Saken inneholder også en skjermbeskytter og et tastatur som beskytter den bærbare datamaskinen mot eksterne skader. Den er laget av høykvalitets plastgummi. Det er riktige åpninger for porter, inkludert en for Apple-logoen til MacBook Air. Ventilasjon i bunnen av ermet blir kvitt varmen. Det er sklisikre silikonføtter også festet til dette dekselet som holder den bærbare datamaskinen på plass.

Se det på Amazon

Robust, men elegant utseende for MacBook Air

GMYLE Macbook Air 13 tommers etui

Få dette unike tilpassede MacBook Air-dekselet i 15 forskjellige utskrifter. Hvert trykk er pent og attraktivt. Den har en enkel utklippsdesign som lar deg enkelt installere dekselet på den bærbare datamaskinen. Denne harde saken har et blankt trykk og gjør at den bærbare datamaskinen din ser ganske fasjonabel ut. Designet er av høy kvalitet og utseendet er elegant og elegant. Den er laget av polykarbonat som er ganske solid og beskytter den bærbare datamaskinen mot utilsiktet støt eller skader.

Se det på Amazon

Holdbart Macbook Air-etui med innebygd Kickstand

Airfive plastdeksel for harde skall til Apple MacBook Air

Denne MacBook Air-saken kommer i solide farger, og du har 8 fargevalg å velge mellom. Vesken er laget av TPU og PC som gir den fleksibilitet sammen med holdbarhet. Det er en innebygd koffert med et bærestativ som du kan bruke til å justere den bærbare datamaskinen for bedre visning.

Se det på Amazon

Et av de beste MacBook Air Cases med et gjennomsiktig design

iDonzon MacBook Air 13 Veske

iDonzon tilbyr denne unike saken der du har 5 blomstertrykk og 2 solide farger å velge mellom. Dens gjennomsiktighet lar deg se Apple-logoen på den bærbare datamaskinen. Den har en matt finish og sitter på den bærbare datamaskinen som den neste huden. Utklippene er nøyaktig laget for ventilasjonsåpningene og portene på den bærbare datamaskinen. Dette er en av de beste MacBook Air-dekslene.

Se det på Amazon

Beste MacBook Air-etui med utmerket beskyttelsesfunksjon

Keyrun plast Hardshell sakspakke med følte ermet

Det er 24 fargevarianter i dette tilfellet hvor du kan velge ditt valg av farge. Du får et hardt skall med matt finish for den bærbare datamaskinen og et tastaturdeksel med den matchende fargen. Sammen med denne beskyttelsen får du også en erme for å lagre MacBook Air.

Se det på Amazon

En av de beste beskyttelses sakene for MacBook Air med fasjonabel design

YMIX ​​Hard PC Protective Case Glatt gummiert deksel

Denne saken er utelukkende utformet for MacBook Air. Saken er laget av to plastbiter. Dekselet har et gummioljebelegg som sparer enheten din mot riper, olje, støv og fingeravtrykk. Det er fire små gummiføtter som holder den bærbare datamaskinen på plass mens du jobber med den.

Se det på Amazon

Beste glittery MacBook Air-etui

BELK-MacBook Air 13 ″ Case Bling

Neste i listen over de beste MacBook Air-dekslene og dekslene er denne vakre saken fra BELK. Dette er en fasjonabel sak med glitter som gjør at MacBook din ser ganske attraktiv ut. Å installere det på den bærbare datamaskinen er ganske enkelt, og det gir deg tilgang til alle portene. Den er laget av premiumplastikk som gir full beskyttelse til enheten din. Det er 35 forskjellige design og farger å velge mellom.

Se det på Amazon

Beste MacBook Air-sak som tilbyr den ultimate beskyttelsen

Mosiso Water Repellent Lycra Sleeve Bag Cover

Denne lycra-vesken fra Mosiso kommer med en indre polstring og mykt fôr av fleece som beskytter den bærbare datamaskinen din i tilfelle den møter uhell eller støt. Saken kommer også med en ekstra veske som du kan bruke som oppbevaring for den bærbare lader, øretelefoner eller noe du vil ha i den.

Se det på Amazon

Stilig MacBook Air-veske

iCasso 2 i 1 MacBook Air holdbart gummibelagt plastdeksel

Dette er en todelt snap-on veske for MacBook Air. Det kommer med forskjellige stilige design. Det er fire gummiføtter i bunnen av saken for grep og støtte. Alle de 8 alternativene du får er unike og ser pene ut. Du trenger ikke ta av lokket for å lade den bærbare datamaskinen. Det er skikkelige avskjæringer som portene kan nås fra.

Se det på Amazon

Lett veske til MacBook Air

UESWILL Glatt Soft-Touch Matte Hard Shell Veske

Det er 39 nyanser og utskrifter tilgjengelig i denne skalletui. Apple-logoen skinner gjennom saken når den bærbare datamaskinen er på. Den er vakker og veldig lett. Den legger til et lag beskyttelse på den bærbare datamaskinen uten å legge til noe ekstra bulk.

Se det på Amazon

Flott ultra tynn ermet veske for MacBook Air

OMOTON lommebokveskeveske til MacBook Air

Dette er en ultra-tynn ermet veske som kommer med stativ. Den unike designen lar deg spille spill eller se videoer fra din komfortvinkel. Plassen som skapes mellom den bærbare datamaskinen når den er på stativet, lar varmen slippe raskt. Det er laget av syntetisk skinn og kommer i sort og marineblått.

Se det på Amazon

Billig AirBook Air-veske med polstret erme

CCPK 13 tommers bærbar erme 13, 3 tommers for MacBook Air

Denne polstrede saken fra CCPK kommer i tre farger og er laget spesielt for MacBook Air. Glidelåsen kommer med en lukket søm og holder den bærbare datamaskinen trygg i ermet. Dette er en av de kuleste MacBook Air-dekslene.

Se det på Amazon

Stor sak for MacBook Air med gummibelegg for å gi ekstra beskyttelse

GMYLE 3 in 1 Bundle Felt Storage Pouch Bag

Du får et bærbar PC-deksel av gummibelegg, et tastaturdeksel og en veskeveske å bære den bærbare vesken i. Vesken er laget av filt og veldig myk å ta på. Den bærbare datamaskinens gummikasse gir full beskyttelse mot alle typer slitasje, støv og skitt.

Se det på Amazon

Vintage ser MacBook Air veske

PU-lær glidelåsveske Kun for MacBook

Dette er en av de beste MacBook Air-dekslene og dekslene som beskytter den bærbare datamaskinen mot riper, slitasje og lignende. Dette er et vakkert deksel av PU-skinn som har utmerkede støtdempende funksjoner. Den har et vintage utseende og forbedrer skjønnheten på enheten din.

Se det på Amazon

Fantastisk Macbook Air Case med belegg av høy kvalitet

Ruban - White Marble Rubberized Hard Back Case

Denne stilige marmor lookvesken kommer i seks unike farger. Det høykvalitetsbelegget gir beskyttelse til den bærbare datamaskinen. Det er fire sklisikre pupper på saken som hindrer den bærbare datamaskinen i å gli. Dette er den beste måten å beskytte den bærbare datamaskinen og få den til å se vakker ut.

Se det på Amazon

Et av de beste MMacBookAir-tilfellene med utmerkede funksjoner

iDonzon Forest Starry MacBook Air

Denne vakre matt finish saken får ingen riper. Den har en gjennomsiktig design som Apple-logoen kan sees fra. Klemmene på saken når den først er festet, holder den bærbare datamaskinen din trygg mot søl, oljeflekker, fingeravtrykk, skrap osv. Utklippene i bunnen gir den riktig ventilasjon slik at varmen kan spre seg.

Se det på Amazon

Konklusjon

Med forskjellige typer MacBook Air-saker som finnes i markedet, kan det være lurt å vurdere noen ting før du velger dette tilbehøret. Hvis du vil ha en virkelig robust og hard sak, kan du se nærmere på de forskjellige todelte sakene som er tilgjengelige. Velg en som enkelt kan monteres og fjernes, så vel som ikke sklir av overflaten du vil plassere den bærbare datamaskinen på. Du kan bestemme mellom en vanlig sak som kommer i farger eller en sak med et trykt topppanel. Forsikre deg imidlertid om at det er plass til luftsirkulasjon slik at MacBook Air ikke blir oppvarmet. Alternativt, hvis du ikke vil passe noe til den bærbare datamaskinen din, kan en ermet være det beste alternativet. Velg fra en som følger med bare en stor veske eller en med to eller flere vesker, slik at du kan beholde den bærbare datamaskinen og det tilhørende tilbehøret hver for seg. Det anbefales å se etter et erme som passer inn i ryggsekken, vesken eller kofferten uten å få det til å se klumpete ut.

Se også: Topp beste Mac-tilbehør

 

Legg Igjen Din Kommentar