Hva gjør du hvis bildene ikke lastes inn i Mozilla Firefox

Mozilla Firefox har alltid noen problemer, og det vanlige problemet er at nettleseren ikke laster inn bildene. Det skal bemerkes at dette problemet bare gjelder JPG, PNG, GIF-format, og at det ikke er relatert til videoformatene MPG, WMV og AVI. Denne guiden viser deg hva du skal gjøre hvis bildene ikke lastes inn i Mozilla Firefox.

Du kan også lese: Hva du skal gjøre hvis bokmerkene forsvant fra Mozilla Firefox

Hva gjør du hvis bildene ikke lastes inn i Mozilla Firefox

Informasjonskapsler og hurtigbuffer

Først bør du prøve å tømme alle “cache” og “cookies” filene. Å gjøre dette:

Start Mozilla Firefox, klikk på hovedmenyknappen på høyre side av skjermen, og velg deretter "Historikk".

Nå må du klikke på "Slett ny historie", og i rullegardinlisten velger du "Alt". Klikk "Detaljer" og sett krysset på cache, informasjonskapsler. Klikk deretter på "Fjern nå" nederst i det åpne vinduet.

Innstillinger for nettstedet

Hvis Firefox ikke viser bilder fra et bestemt nettsted, må du gjøre følgende:

Start et nettsted (det bildet ikke vises i) og klikk på "Site Identification" (ikonet "Earth" til venstre ved siden av adresselinjen). Klikk på den lille pilen og deretter på "Les mer".

I "Tillatelser" blar du ned til "Last inn bilder" og velger "Tillat".

Da kan du lukke vinduet med informasjon om siden.

Andre grunner

Hvis Mozilla Firefox etter å ha prøvd disse to metodene fremdeles ikke kan laste inn bildene, bør du sjekke andre årsaker:

Nettsted som du ikke kan se bildene på, fungerer kanskje ikke ordentlig eller opplever vanskeligheter. Du kan prøve å starte siden på nytt, eller se det på en annen enhet.

Det er en sjanse for at du ved et uhell endrer innstillingene i nettleseren, noe som førte til at bildene ikke kan lastes lenger. For å løse dette problemet må du tilbakestille alle innstillingene:

Du må skrive inn i adressefeltet «om: config», og deretter trykke på Enter-knappen. Etter dette kan det hende du mottar en melding av denne typen "Dette kan ugyldige garantien din", du trenger bare å klikke på knappen "Jeg skal være forsiktig, jeg lover". I listen for å finne alternativet som har navnet browser.display.use_document_colors. Det skal settes til “Sant”. Hvis det ikke er det, må du velge “Reset”.

Så vi fant ut hva vi skulle gjøre hvis Mozilla Firefox ikke laster inn bilder. Nå, på alle favorittnettstedene, skal bildene vises korrekt.

Bildekilde: www.wallpapercave.com

Du kan også lese: To metoder for å gjenopprette Mozilla Firefox nettleserfunksjonalitet