Beste bærbare datamaskiner for elever på videregående skole å kjøpe i 2020

Leter du etter de beste bærbare datamaskinene for elever på videregående skole? Vel, da har du landet på riktig side.

Den bærbare datamaskinen er en av de viktigste tingene som enhver student trenger å ha en akkurat som den bærbare datamaskinen og blyanten for å utføre alle oppgavene sine enkelt. Det er faktorer som må vurderes når du velger bærbare datamaskiner for en student, for eksempel en pris, holdbarhet, multitasking osv. Pris spiller en viktig rolle her, da studentene normalt ser etter en PC som ikke er overpriset mens multi-tasking er et annet kriterium som en student har en tendens til å bruke den bærbare datamaskinen til å fullføre forskjellige oppgaver. Så her vil vi inkludere en liste over de beste bærbare datamaskiner for elever på videregående skole, og hold alle nødvendige faktorer i tankene.

Se også: Topp beste spill-bærbare datamaskiner under 1000 dollar

Beste bærbare datamaskiner for elever på videregående skoler

Den mest luksuriøse og sofistikerte bærbare datamaskinen en student kunne kjøpe

Huawei MateBook X Pro Signature Edition 13, 9-tommers 3K bærbar skjerm

Som vi allerede har spesifisert at dette skal være den mest luksuriøse av dem alle, må du være forberedt på å ta nær 1200 dollar for å eie denne. Når du har fordelt det faktum at dette er et dyrt stykke maskinvare, er det hele luftig derfra. Huawei er en ledende smarttelefonprodusent, og deres kvalitet i den bærbare datamaskinindustrien virker også upåklagelig. MateBook X Pro Signature Edition har en stor 13, 9-tommers skjerm som har en imponerende oppløsning på 3000 x 2000 piksler.

Den bærbare datamaskinen er ekstremt tynn og drives av en åttende gen Intel i5 8250U-prosessor kombinert med 8 GB RAM og 256 GB SSD. Enheten gir Dolby Atmos lyd for enestående multimediaopplevelse og har flere porter i den slanke designen inkludert USB A, USB C, HDMI og VGA for enkel tilkobling. Selv om det kan høres veldig dyrt ut for studenter, er det mange som liker å investere i et flott produkt for langsiktig bekvemmelighet og en fantastisk dataopplevelse. Huawei-produktet rettferdiggjør det i alle ledd.

Pros

 • Utmerket slank design
 • Stort utvalg av porter inkludert USB Type C
 • Fantastisk 3K-skjerm som er flott for visning av dokumenter

Ulemper

 • Veldig dyrt, spesielt for studenter som har et strengt budsjett

Anbefalt for

 • Studenter som er villige til å investere i et premiumprodukt for å få den beste opplevelsen
 • Brukere som gjør mye dokumentarbeid og liker å se videoer, filmer vil glede seg over høyoppløselig skjerm og Dolby Atmos-lyd

Se det på Amazon

Den mest budsjettvennlige bærbare datamaskinen under $ 200

Acer Aspire 1 14-tommers Full HD Student-bærbar PC

Studentene elsker å få ting fullført på et budsjett fordi de ikke bare må kjøpe bærbare datamaskiner, men også en bag, smarttelefon, hodetelefoner og mange andre ting. De beste bærbare datamaskinene for elever på videregående skole er de som ideelt balanserer budsjettet og er pålitelige med ytelse. Selv om Acer Aspire 1 kanskje ikke imponerer når det gjelder design, gjør den det i forhold til pris og ytelsesforhold og maskinvarespesifikasjoner. Den bærbare datamaskinen som har en 14-tommers 1080p-skjerm, drives av Intel Celeron N3450 firkjerneprosessor klokket til 2, 2 GHz. For hverdagens skole og høyskole er prosessoren rikelig med å håndtere surfing og notater.

Acer bærbare datamaskin har 4 GB RAM og 32 GB intern lagring. Lagringen er ganske mindre, men hvis du bruker mye skylagring og har en Wi-Fi-tilkobling på skolen, burde dette ikke være noe problem. Enheten kjører på Windows 10 home og har en fin matt svart finish på toppen. Portene som er tilgjengelige inkluderer USB, lyduttak, HDMI, USB Type C, og det er til og med en SD-kortleser som lar deg utvide minnet. Den bærbare datamaskinen har en solid 9 timers batterilevetid som lett skal få deg gjennom en hel dag.

Pros

 • Full HD-skjerm med et stort 14-tommers panel
 • Alle nødvendige porter leveres
 • Ganske rimelig for studenter

Ulemper

 • Plast- og byggekvaliteten er bare middelmådig

Anbefalt for

 • Et enkelt valg for studenter som har et budsjett og ønsker en bærbar datamaskin uten frills med utmerket batterilevetid

Se det på Amazon

Stor skjerm og en DVD-stasjon gjør dette til den beste bærbare studenten

Lenovo Ideapad 310 15, 6-tommers AMD bærbar PC

Lenovo Ideapad 310 har mottatt fantastiske anmeldelser fra kjøpere og fortsetter å være den beste bærbare datamaskinen du kan kjøpe for bare $ 400. Det tilbys med en rekke konfigurasjoner inkludert AMD- og Intel-prosessorer, mens i7-varianten vil være den dyreste av dem alle. Varianten på inngangsporten har en AMD A10 9600P-prosessor med 8 GB RAM og 1 TB harddiskplass. Spesifikasjonene er gode sammenlignet med hvor økonomisk dette produktet fra Lenovo er.

AMD skiller seg også best ut i klassen grafikkort på en brikke slik at du kan gjøre noen milde oppgaver som Photoshop eller gaming. Det unike og eksklusive aspektet ved Ideapad 310 er den integrerte DVD-skribenten som har blitt en sjeldenhet i disse dager. Det er fortsatt rom for plater, og du kan også bruke DVDer med gammel programvare, filmer og lytte til musikksamlingen din i høyeste kvalitet. Den bærbare datamaskinen har alle viktige porter inkludert Wi-Fi AC, Ethernet, HDMI og SD-kortleser. Den store 15, 6-tommers skjermen er et kjærkomment tillegg, men det er bare 720p, noe som er en mild skuffelse. Alt annet gir god valuta for pengene.

Pros

 • Det store displayet gjør det lettere å se på dokumenter og filmer
 • Budsjettvennlige priser
 • DVD RW er et flott tillegg

Ulemper

 • 720p-skjermen er skuffende, i stedet for Full HD-oppløsning

Anbefalt for

 • Hvis du gjør mye lekser som involverer excelark og også liker å se videoer på et stort display, bør dette gjøre
 • Den store mengden RAM og lagringsplass gjør det til et pålitelig produkt i mange år for strømbrukere

Se det på Amazon

En rimelig bærbar datamaskin eksklusivt laget for studenter

HP ProBook x360 11-G1 EE 11, 6-tommers konvertibel bærbar datamaskin

De mest anerkjente merkene gjør noen ganger de beste bærbare datamaskinene for elever på videregående skole, og HP har utelukkende markedsført denne modellen. Den er rettet mot læringsgruppen og også for å gjøre ting lettere for lærere. Den bærbare datamaskinen er til og med kjent som Education Edition. HP ProBook x360 11-G1 EE har en 11, 6-tommers skjerm med en oppløsning på 1366 x 768 piksler. Det er en berøringsskjerm som gjør det enkelt for små barn og til og med studenter å ta notater i løpet av klassen. Enheten støtter også Active Pen slik at du kan skrive eller tegne ved hjelp av digital blekk.

ProBook drives av Intel N3450 firekjerneprosessor kombinert med 4 GB DDR3 RAM og 64 GB lagringsplass. Den bærbare datamaskinen har Wi-Fi AC, Bluetooth og SD-kortleser. Den studentvennlige designen utvides videre til skjermen ved å gjøre den fullstendig konvertibel. Du kan enkelt snu tastaturet bak på skjermen og bruke det som alle andre nettbrett. Den kjører på Windows 10 og gir deg full OS-opplevelse, mens du inkluderer tilleggsfunksjoner som pekepenn og berøringsskjerm. Prisene er en glasur på kaken, da den gjør den lett rimelig for studenter.

Pros

 • Helt konvertibel bærbar PC med berøringsskjerm
 • Rimelig pris til bare $ 300
 • Stylusstøtte

Ulemper

 • Noen kompromisser i maskinvarespesifikasjoner bremser det under intense oppgaver

Anbefalt for

 • Studenter som ser frem til en berøringsskjerm og pekepenn i en rimelig pakke kan gå for denne modellen
 • Det ser kult ut og fungerer også som et underholdningsapparat i nettbrettmodus

Se det på Amazon

En kraftig konvertibel bærbar student

Samsung Notebook 9 Pro 13, 3-tommers 2 i 1 bærbar datamaskin med berøringsskjerm

Samsung Notebook 9 Pro er en kraftig bærbar datamaskin rettet mot studenter som er villige til å bruke litt mer for å få førsteklasses byggekvalitet, gode maskinvarespesifikasjoner og en bærbar PC som også kan fungere som et nettbrett. Den konvertible bærbare PCen har en 13, 3-tommers skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Den drives av åttende gen Intel i7 8550U firekjerneprosessor klokket til 1, 8 GHz og har også et 720p webkamera foran. Enheten har 8 GB RAM med SSD-lagringsstasjon.

Kjøpere kan velge å gå for en konfigurasjon med 1 TB SSD for maksimal lagringsplass, noe som også vil øke den samlede prislappen. Samsung-bærbare datamaskin koster nesten $ 1200 og er rettet mot studenter som har midler å bruke for å bruke den samme enheten gjennom årene. Det har også et bakgrunnsbelyst tastatur, Wi-Fi AC, Bluetooth, USB Type C og kjører på Windows 10 Home 64-bit operativsystem. Enheten kan kjøre imponerende 10 timer på en enkelt lading, noe som gjør den til en pålitelig enhet for studenter. Den bærbare datamaskinen har et 360-graders hengsel som du kan bruke til å snu den tilbake til nettbrettmodus og gjøre bruk av berøringsskjermen.

Pros

 • Konvertibel bærbar PC med berøringsskjerm
 • SSD øker den totale responstiden og er lett å notater
 • Lang batterilevetid

Ulemper

 • Veldig dyrt selv med inngangsvarianten

Anbefalt for

 • Studenter som er interessert i å bruke det som et sunt underholdningsapparat og ikke vil investere i flere elementer som et ekstra nettbrett eller spillkonsoll i løpet av skoleårene, kan for denne

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskiner for elever på videregående skole med Premium Build

Microsoft Surface Go

Microsoft gjorde sin store inngang til verden av maskinvare med Surface-serien av bærbare datamaskiner, og de har gjort en utrolig jobb på det. Mens deres Pro-modeller er dyrere, er Surface Go et utmerket valg for elever på videregående skoler. Priset til omtrent $ 600 inkludert enheten og dekselet. Go har en 10-tommers berøringsskjerm med høy oppløsning og ser ultra-premium ut i forhold til byggekvalitet. Tastaturet er nyskapende som må kjøpes separat, men det står tro mot merkevarenavnet og fungerer som en sjarm inkludert styreflaten.

Surface Go drives av Intel Pentium-prosessor med 8 GB RAM og 128 GB lagringsplass. Den har USB C-port, SD-kortspor og en lydkontakt for enkelt å koble hodetelefonene dine. Den bærbare datamaskinen er ekstremt lett på bare 1, 15 kg, slik at du enkelt kan ta den med til skolen uten å bli belastet. Den kjører i Windows 10 S-modus, noe som gjør det mer praktisk å bruke og alle Microsoft-programvarene er forhåndsinstallert, noe som skal være mer enn nok for klassearbeid. Bakstativet er veldig allsidig, slik at du kan lagre den bærbare datamaskinen i nesten hvilken som helst stilling; bærbar modus, nettbrett eller studiomodus. Den blir rost av anmelderne og skal vare lenge ved siden av den kraftige maskinvaren som sikrer responsive operasjoner til OS til enhver tid.

Pros

 • Microsofts merkenavn og byggekvalitet er tydelig i dette produktet
 • Veldig allsidig å bruke i forskjellige modus
 • Tilbyr god valuta for pengene og robust byggekvalitet

Ulemper

 • Kjører ikke på fullt Windows 10-operativsystem

Anbefalt for

 • For alle studenter som trenger en rimelig, men førsteklasses løsning, vil denne bærbare datamaskinen være enkel å ta med seg til skolen hver dag

Se det på Amazon

En smart designet bærbar PC for studenter

Acer Swift 3 14-tommers Full HD-bærbar datamaskin

Acer Swift 3 er påfallende flink, spesielt med displayet da designerne har gått etter et stilig utseende som vil være appellerende for studenter. Den bærbare datamaskinen har et romslig 14-tommers skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Den drives av 8. generasjons Intel Core i5 8250U-prosessor som er paret med 8 GB RAM og 256 GB harddiskplass. Tatt i betraktning prislappen, er det overraskende å se at de til og med har inkludert et dedikert Nvidia GeForce MX150 grafikkort. Selv om det ikke er beregnet på hardcore-spill, bør du kunne gjøre litt lette spill og bruke photoshop enkelt.

Swift 3 ser ut som en generisk bærbar datamaskin i tastaturområdet, men den får jobben gjort. Det er en Ethernet-port, HDMI, USB Type C, lyduttak og en SD-kortleser for å utvide lagringsplassen ytterligere. Den bærbare datamaskinen som drives av et 3220 mAh-batteri, kan kjøre i 10 timer på en enkelt lading. Det er mer enn tilstrekkelig for studenter å delta på alle klassene sine og fortsatt ha litt juice igjen for å bruke den hjemme. Acer har brakt det beste av ytelse og verdi for pengene i en enkelt pakke, noe som gjør dette til en av de beste bærbare datamaskinene for elever på videregående skole. Den bærbare datamaskinen har også en fingeravtrykksleser, Wi-Fi AC og bruker et bakgrunnsbelyst tastatur.

Pros

 • Prisene er helt riktig og skal være et enkelt valg for alle
 • Inkludering av grafikkort forbedrer ytelsen ytterligere
 • Pålitelig byggekvalitet og flott display

Ulemper

 • Den overordnede stilfaktoren er ikke opp til merket og appellerer kanskje ikke til studenter som ønsker å skille seg ut fra mengden

Anbefalt for

 • En bærbar datamaskin uten problemer rettet mot studenter med alle viktige funksjoner og en passende kostnad

Se det på Amazon

En solid student bærbar PC fra Samsung

Samsung Galaxy Book 12-tommers 2 i 1 bærbar berøringsskjerm

Å lage bærbare datamaskiner i disse dager kan være en vanskelig sak da de forventer mer for prisen de betaler. Samsung som er en pioner innen design har kommet med Galaxy Book 12-tommers som er en 2 i 1 bærbar PC som også fungerer som et nettbrett når tastaturet fjernes. Enheten er litt dyrere enn andre produkter på inngangsnivå, men er verdt pengene når du får en strålende skjerm, konvertibel design og støtte for en pekepenn som kan spille en enorm rolle i å gjøre dette til en studentvennlig bærbar PC. Du kan faktisk ta notater i klassen, få gjort oppgaver og også se filmer på farten med Galaxy Book.

Den bærbare datamaskinen har en 12-tommers skjerm med en opphøyd oppløsning på 2160 x 1440 piksler. Enheten er drevet av Intel Core i5 7200U-prosessor klokket til 2, 50 GHz, kombinert med Intel HD-grafikk 620. Den har også 8 GB RAM og 256 GB SSD, noe som skal være rikelig for å få mest mulig arbeid på skolen uten hikke. Den slanke enhetens hus har et overraskende stort antall porter, inkludert micro SD-kortleser, USB Type C, Wi-Fi AC, Bluetooth og en hodetelefonkontakt. Samsung Galaxy Book har et 5MP frontkamera og et 13MP bakkamera med pekerstøtte og et avtakbart tastatur. Den veier bare 1, 66 pund, noe som gjør den veldig lett, mens Windows 10 bærbare datamaskin kan kjøre imponerende 11 timer på en enkelt lading. Du trenger knapt å se etter en port for å koble den til.

Pros

 • Utmerket batterilevetid
 • 2K-skjermen som gjør den fantastisk å bruke til dokumenter og filmer
 • Stylusstøtte

Ulemper

 • Det avtakbare tastaturet kan ta tid å bli vant til, da det er forskjellig fra et vanlig tastatur

Anbefalt for

 • En flott 2 til 1 enhet rettet mot studenter som kan bruke litt mer på å få en berøringsskjerm og god batterilevetid for heldags bruk

Se det på Amazon

Den billigste bærbare datamaskinen som kjører Apples MacOS

Apple MacBook Air 13, 3-tommers bærbar PC

Apple er kjent for å lage noen av de dyreste bærbare datamaskiner i verden, og nylig har selskaper som Microsoft, Samsung fanget opp det med førsteklasses priser. MacBook Air er den billigste student bærbare datamaskinen du kan kjøpe for å få Mac OS-opplevelsen. Det anses som mer pålitelig når det gjelder å holde filer trygge, et flott operativsystem og synkroniseres også med Apple-økosystemet, hvis du allerede eier en iPhone, iPad eller andre enheter fra merkevaren. MacBook Air har en 13, 3-tommers skjerm og drives av Intel Core i5-prosessor.

Enheten er usedvanlig flott når det kommer til robust og imponerende byggekvalitet som kan vare i mange år. Mens du kan kjøpe en renovert modell for $ 500, kan en ny gå opp til $ 900, som fortsatt er verdt prisen. Den bærbare datamaskinen kan kjøre en imponerende tid i omtrent 12 timer på en enkelt lading og drives av Wi-Fi AC. SSD-lagring på MacBook Air er eksepsjonelt rask sammenlignet med de fleste bærbare modeller som sikrer en responsiv og pålitelig lagringsløsning. Det er også kjent for sin eksepsjonelt tynne design, og den veier bare 2, 96 kilo, noe som gjør det enkelt å ta med seg ryggsekken når du går på skolen.

Pros

 • Apple MacOS er tilgjengelig på denne modellen som er billigere enn Pro-versjonen
 • Imponerende byggekvalitet og en av de beste styreflatene tilgjengelig
 • Lang batterilevetid som varer 12 timer

Ulemper

 • Dyrt og ikke ideelt for Windows UI-elskere

Anbefalt for

 • Hvis du elsker OS og den byggkvaliteten Apple tilbyr sammen med merkenavn, er Air det beste alternativet

Se det på Amazon

Beste gaming-bærbar PC som er budsjettvennlig

MSI GV62 8RD-200 15, 6-tommers gaming bærbar PC

Gaming bærbare datamaskiner kan lett bli veldig dyre og kan krysse 1000 dollar-merket i de fleste tilfeller. Nylig har produsenter som Asus, MSI og Gigabyte gjort dem rimeligere enn de skremmende bærbare PC-ene Alienware og Razer. MSI GV62 8RD-200 er et slikt produkt som koster 800 dollar, men du kan også være i stand til å kjøpe en til en billigere pris.

Den bærbare datamaskinen har en stor 15, 6-tommers 1080p skjerm og drives av åttende gen Intel i5-prosessor med 8 GB RAM, 16 GB SSD og 1 TB HDD. Den kjører på en solid 1050Ti som er perfekt for å spille titler som Counter-Strike, Dota og Overwatch. Du kan også spille AAA-titler med middels til lave innstillinger etter skoletiden. Den bærbare datamaskinen bruker et SteelSeries-tastatur. Å være en bærbar datamaskin til å spille, det kan ikke tilby 12 timers batterilevetid, men du bør kunne få 4-5 timer før du trenger et ladeuttak for å holde det i gang.

Pros

 • Utmerket valuta for pengene med balanserte maskinvarespesifikasjoner
 • 1050Ti grafikkort for konkurrerende spill på farten
 • Flott design av luftstrømmer

Ulemper

 • Upålitelig batterilevetid

Anbefalt for

 • Hvis du er en videregående student som liker å spille mye og trenger en bærbar PC som også er bra å ta med til klassen din, fikk MSI deg dekket med denne

Se det på Amazon

Andre bærbare datamaskiner som er verdt å kjøpe

En av de beste og kraftige bærbare datamaskinene for studenten

Dell XPS9350-8008SLV 13, 3 tommer

Hvis du har litt fascinasjon over Dell-merket, er dette sannsynligvis det beste valget for deg fra dette selskapet. Denne bærbare datamaskinen er svært kraftig, fullt funksjonell mens den også er estetisk tiltalende. Den har en flott 13, 3-tommers QHD berøringsskjerm med 3200 × 1800 piksler oppløsning som gjør alt morsomt med utgangspunkt i filmer, spill osv. Den kraftige Intel Core i7 6560U-prosessoren på 2, 2 GHz er ansvarlig for å levere så utmerket ytelse. Andre spesifikasjoner inkluderer 16 GB RAM, 512 GB SSD-lagring, Intel Iris Graphics 540 for en fantastisk og jevn spillopplevelse og mer. Så dette er et perfekt stykke for studentene fra Dell.

Se det på Amazon

Beste billigste bærbare datamaskin for videregående

ASUS Vivobook E200HA

En annen flott bærbar PC å nevne på listen som har alle de grunnleggende funksjonene som er nødvendig av studentene. Det beste er at den er den rimeligste bærbare datamaskinen da ASUS har gjort den tilgjengelig til en veldig billig pris. Lavere pris indikerer imidlertid ikke at du trenger å gå på akkord med ytelsen. Denne bærbare datamaskinen drives av Intel Quad-Core Atom Z8350-prosessor på 1, 44 GHZ, mens 4 GB RAM og 32 GB eMMC-lagring lar deg lagre mange ting du ønsker. Skjermen har 11, 1 tommer med 366 × 768 piksler oppløsning, men dette er ikke dårlig for studenten. Med alle disse en annen beste delen av denne bærbare datamaskinen er batteriet. Det kan levere 12 timers batterilevetid med en mild ytelse.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for studenter med utmerket produktivitet

HP Notatbok 15-ay011nr

HP Notebook 15-ay011nr er et flott navn på listen som ikke vil kreve å bryte banken, da dette er priset veldig rimelig slik at studenter kan nå hendene mot den. Intel Core i5 6200U-prosessoren på 2, 3 GHz som kan være turbo opp til 2, 8 GHz, 8 GB DDR3L SDRAM, 1 TB HDD sørger for at denne bærbare datamaskinen er designet for å gi ettersleving og ganske enkelt utmerket ytelse. Dessuten kjører den på Windows 10 ut av esken. Skjermen er også stor nok til å ha en 15, 6 tommers full HD-skjerm med antiglare WLED-bakgrunnsbelyst som lar brukerne glede seg over alt som filmer, spill og andre ting til det fulle.

Se det på Amazon

Beste Chromebook fra ASUS

ASUS Chromebook Flip 12, 5 tommers bærbar PC

Å rekke hånden mot den dyre Chromebook fra Google og HP er ikke alles kopp te, spesielt ikke når du er student. Dette er grunnen til at ASUS kom til feltet med Chromebooken sin som er prisgunstig, mens de tilbyr alle de fantastiske funksjonene sammen med et estetisk utseende. Skjermen blendende med en full HD berøringsskjerm på 12, 5 tommer. Denne Chromebook kan brukes som nettbrett og bærbar PC takket være det 360-graders hengslet. Andre spesifikasjoner inkluderer Intel Core m3-prosessor med 4 GB RAM og 64 GB lagring. Den veier rundt 2, 6 kg så den ekstra lette indikasjonen indikerer at den lett kan utføres overalt. En annen god ting som gjorde den bærbar er den lengre batterilevetiden som kan holde den bærbare datamaskinen i live i 10 timer.

Se det på Amazon

Beste billige bærbare datamaskin for elever under videregående skole under $ 200

HP Stream 11, 6-tommers Premium bærbar datamaskin

Har du et stramt budsjett og ønsker å kjøpe et under 200 dollar? Vel, det er mange alternativer for deg mens HP Stream 11, 6-tommers bærbar PC er en av de beste bærbare datamaskinene for elever på videregående skole som du kan vurdere å se på. Det vil koste deg bare 176 dollar, og det er det. Prisen indikerer imidlertid ikke at ytelsen og funksjonene til denne bærbare datamaskinen er dårlig. Tvert imot. Du vil være i stand til å fullføre all oppgaven din enkelt. Denne maskinen drives av Intel Celeron N3060 dual-core prosessor på 1, 60 GHz som kan være turbo opp til 2, 48 GHz sammen med 4 GB RAM og 32 GB SSD-lagring. Den 11, 6-tommers skjermen med 1366 × 768-oppløsning lar deg glede deg over alt fantastisk. Hovedpoenget på denne bærbare datamaskinen er høyttalerne og den store batterilevetiden.

Se det på Amazo

Bunnlinjen

De beste bærbare datamaskinene for elever på videregående skole forventes ofte å være den billigste og rimeligste av partiet. Selv om det er sant til en viss grad, er det studenter som er villige til å bruke mer fordi bærbare datamaskiner er en av de viktigste enhetene de tar med til skolen hver dag. Investere i den for å få en førsteklasses opplevelse, økt batterilevetid og til tider, gå for en konvertibel berøringsskjermmodell som dobler seg opp ettersom nettbrettet gir mer valuta for pengene.

Med store merkevarer som Samsung, HP og Acer som lager bærbare datamaskiner til hvert prispunkt, burde det ikke være tøft for deg å finne den mest passende modellen. Microsoft Surface Go er et annet fantastisk stykke teknologi ment for moderne brukere mens MacBook Air er mer konvensjonell og imponerer med batteriets levetid. Hvis du ikke er i stand til å bruke mer, kan du alltid kjøpe en billigere $ 300 bærbar PC nå og kjøpe en ny, premium bærbar PC ett eller to år nedover banen.