Vanlige problemer med iPhone 5 og hvordan du fikser dem

I denne artikkelen skal vi snakke om de vanligste iPhone 5-problemene, og vi skal vise deg hvordan du kan fikse dem. De fleste av problemene som oppstår på hver smarttelefon kan vanligvis løses med noen få enkle trinn, så hvis du har et av problemene nedenfor, kan du prøve løsningene før du tar enheten til Apple Store.

YouTube / soldat vet best

Vanlige iPhone 5-problemer og deres løsninger

iPhone 5 Wi-Fi-problemer

Mange brukere rapporterte WiFi-problemer. I de fleste tilfeller er problemet med tilkoblingen som er for treg, i andre faller forbindelsen stadig ned, og noen brukere kan ikke koble seg til Wi-Fi i det hele tatt. La oss se de potensielle løsningene.

Metode 1:

Det første du bør prøve er å slå på Wi-Fi. Slå den av, og slå den deretter på igjen. Du kan gjøre dette to eller tre ganger, da dette kan løse problemet.

Metode 2:

Et annet enkelt triks som fungerte for mange er å bytte flymodus. Gå til Innstillinger, slå på flymodus og slå den av etter et par sekunder.

Metode 3:

Gå til Innstillinger, finn nettverket, trykk på (i) og klikk glem. Sett opp nettverket igjen og prøv å koble til.

Metode 4:

Start iPhone 5s på nytt ved å trykke og holde nede sleep / wake-knappen til “skyven til å slå seg av” vises. Dra glidebryteren og slå av telefonen. Når den er av, trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen og slår på enheten igjen.

Metode 5:

Det du bør prøve når du opplever Wi-Fi-problemer er å tilbakestille nettverksinnstillinger. Slik gjør du: gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Tilbakestill nettverksinnstillinger.

Metode 6:

Forsikre deg om at ruteren er fast.

Metode 7:

Oppdater enheten din til den nyeste versjonen av iOS.

Metode 8:

Å tilbakestille alle innstillinger kan gjøre susen. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Tilbakestill alle innstillinger. Dette sletter ikke dataene dine.

Se også: 5 måter å fikse treg Wi-Fi på iPhone 5

Problemet med overoppheting av iPhone 5

Når du bruker enheten din i en periode, for eksempel for å spille favorittspillet ditt, kan du se at enheten blir varm.

Metode 1:

Når du spiller spill, eller spiller inn videoer i en time eller mer, blir enheten din varm. Du må la enheten avkjøles helt.

Metode 2:

Ikke bruk enheten mens du lader fordi den kan bli varm, og den vil også lade saktere.

Metode 3:

“Appene du bruker på din iPhone 5 kan kjøre i bakgrunnen. Det kan føre til overopphetingsproblemet, men det kan også ha innvirkning på telefonens batterilevetid. For å endre det, gå til Innstillinger, Generelt og trykk på Oppdater bakgrunnsapp. Den enkleste løsningen er å deaktivere alternativet for alle appene, og bare gjøre det, trykk bare på bryteren. "

Metode 4:

Deaktiver synkronisering for Safari, og gå til Innstillinger> iCloud for å gjøre det.

Metode 5:

Start enheten på nytt for å lukke appene og prosessen som kjører i bakgrunnen og for å frigjøre minnet, da tilstoppet minne og mange apper i bakgrunnen kan forårsake problemer med overoppheting.

Metode 6:

Tilbakestill alle innstillinger er alternativet som kan fungere for deg. Gå til Innstillinger, trykk på Generelt, trykk på Tilbakestill og velg “Tilbakestill alle innstillinger”.

Metode 7:

“Koble enheten din til datamaskinen. ITunes-programvaren vil gjenkjenne iPhone-en din, og når den gjør det, velger du Gjenopprett i iTunes-sammendragspanelet. "

iPhone 5 ikke noe SIM-problem

Det er et par ting du kan gjøre før du kontakter transportøren din.

Metode 1:

Slå på flymodus, vent noen sekunder og slå den av igjen.

Metode 2:

Når du løser et problem med noen enheter, er en omstart alltid en god idé.

Metode 3:

Det neste du bør gjøre er å tilbakestille nettverksinnstillinger. De nåværende nettverksinnstillingene dine blir slettet, men du kan justere dem slik du vil senere. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Tilbakestill alle innstillinger.

Metode 4:

Du bør se om operatørinnstillingens oppdatering er tilgjengelig. Åpne Innstillinger-appen, trykk på Generelt> Om.

Metode 5:

Hvis det er en ny iOS-versjon, kan du laste ned og installere den.

Metode 6:

Hvis ingenting annet fungerer, tilbakestiller du alle innstillinger, og du kan gjøre det ved å gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Tilbakestill alle innstillinger.

iPhone 5-vibrasjon fungerer ikke

Ganske mange eiere av iPhone 5 rapporterte dette problemet, så la oss se hvordan du kan fikse det.

Metode 1:

"Dette kan høres sprøtt ut å bruke, men noen ganger sitter vibrasjonsmekanismen fast, og for å fikse det, trenger du bare å trykke på telefonen flere ganger, men sørg for å gjøre det forsiktig."

Metode 2:

Trykk og hold nede sleep / wake-knappen, dra glidebryteren når den dukker opp og slå av telefonen. Vent noen sekunder, trykk på dvaleknappen for å slå på enheten igjen.

Metode 3:

“Endringer i innstillingene kan løse problemet. Naviger til Innstillinger, trykk på Lyd, velg Ringetone og deretter Vibrasjon. Velg det vibrasjonsmønsteret du ønsker, eller lag ditt eget mønster. ”

Metode 4:

Noen brukere rapporterte at problemet forsvant når de endret gjeldende ringetone. Hvis det ikke hjelper, bare spill med lyder ved å endre dem. Vibrasjonen kan begynne å fungere igjen.

Metode 5:

Det du bør gjøre videre er å tilbakestille alle innstillinger, og du kan gjøre det ved å gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på Tilbakestill alle innstillinger. Dette vil ikke slette dataene dine.

Metode 6:

Du kan slette alt innhold og innstillinger, og hvis du velger å gjøre dette, må du huske at du må ta sikkerhetskopi av filene dine først, siden alt blir slettet. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på Slett alt innhold og innstillinger. Når dette er ferdig, sett opp enheten din som ny.

iPhone 5 ringer ikke

Du vil absolutt ikke se at du har gått glipp av en viktig samtale, ikke sant? Hvis telefonen ikke ringer, vil du knapt merke at noen ringer deg. La oss se hvordan vi løser dette.

Metode 1:

“En av hovedårsakene til at iPhone 5 ikke ringer, er fordi alternativet Ikke forstyrr er slått på. Noen ganger slår du på den og glemmer ganske enkelt den, men kanskje du tilfeldigvis slo den på. Det skjer."

Åpne kommandosenteret og se om måneikonet er aktivert. Hvis det er det, deaktiver det.

Metode 2:

Start iPhone 5 på nytt.

Metode 3:

"I tilfelle du angir en tilpasset ringetone på enheten din, er filen kanskje ødelagt, eller du har slettet den nylig. Det du bør gjøre er å stille en annen ringetone. ”

For å gjøre det, gå til Innstillinger> Lyder> Ringetoner og velg en annen ringetone.

Metode 4:

Gå til Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet og slå på Assistent touch.

Metode 5:

Som du sikkert allerede vet, når du har problemer med enheten din, er en av løsningene å tilbakestille alle innstillinger. Filene dine blir ikke slettet. For å gjøre dette, gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og velg Tilbakestill alle innstillinger.

Problemer med iPhone 5-mikrofon

Problemet med mikrofonen høres ut som et maskinvareproblem, men det er fremdeles et par ting du kan gjøre for å fikse dette.

Metode 1:

“Det første du bør prøve er veldig enkelt. Du bør slå av støyavbrytelse. For å gjøre dette, naviger til Innstillinger, klikk på Generelt og velg Tilgjengelighet. Du finner støyavlysning der, så sørg for å slå den av. ”

Metode 2:

“Hvis du bare har problemer med mikrofonen når du bruker en bestemt app, må du sjekke om appen har den nødvendige tillatelsen. Klikk på Innstillinger, Personvern, og trykk på Mikrofon. ”

Metode 3:

Slå av telefonen og slå den på igjen.

Metode 4:

Mikrofonen kan være skitten, så du bør rengjøre den forsiktig for å fjerne støv eller skitt. Du kan bruke en nål eller en tannpirker.

Metode 5:

Én av metodene ovenfor løste vanligvis problemet, men hvis mikrofonen fremdeles ikke fungerer, må du tilbakestille alle innstillingene. Filene du har lagret på iPhone 5, blir ikke slettet. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på Tilbakestill alle innstillinger.

iPhone 5-volumknapper fungerer ikke

Metode 1:

Start iPhone 5. Start med litt hell, dette er alt du trenger å gjøre.

Metode 2:

“Dette kan være veldig nyttig. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet, og slå på Assistant touch. Et lite ikon vises på skjermen. Trykk på den. Klikk på Enhet. Trykk på volumet opp og volumet ned flere ganger. Lukk dialogen ved å trykke utenfor den. Trykk på de fysiske knappene. ”

Metode 3:

I mange tilfeller er en skitten kontakt et problem. Bruk en tannpirker for å rengjøre den, men gjør den forsiktig og forsiktig.

Metode 4:

Du kan bruke en hårføner til å rengjøre hodetelefonkontakten og kontakten, men når du gjør dette må du være ekstra forsiktig. Avstanden mellom iPhone 5 og hårføner skal være mer enn 10 cm. Bruk også den laveste hastigheten på hårføneren din for å blåse ut støv og skitt.

Metode 5:

Oppdater iPhone 5 til den nyeste versjonen av iOS.

Metode 6:

Slette alt innhold og innstillinger, men sikkerhetskopier filene dine før du gjør dette. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på Slett alt innhold og innstillinger. Dette kan ta noen minutter, og når den er fullført, kan du konfigurere iPhone som ny.

Problemer med iPhone 5 nettverk / mobilradio

Mange iPhone 5-eiere opplevde problemene som langsom dataoverføring når de bruker mobilnettet, ikke kunne koble seg til mobilnettet, ikke kunne sende eller motta e-postmeldinger via mobilnett, og så videre. Her er de potensielle løsningene.

Metode 1:

Gå til Innstillinger, slå på flymodus, vent i 10-15 sekunder og slå den av igjen.

Metode 2:

Sett inn SIM-kortet på nytt.

Metode 3:

Åpne Innstillinger-appen, gå til Generelt> Tilbakestill> Tilbakestill nettverksinnstillinger.

Metode 4:

Oppdater iOS på enheten din.

Metode 5:

Se om oppdateringen til operatørinnstillingene er tilgjengelig ved å gå til Innstillinger> Generelt> Om.

Metode 6:

Det er kanskje på tide at enheten din får en ny start, noe som betyr at du bør slette alt innhold og innstillinger, men som navnet antyder vil alt bli slettet, så sørg for å ta sikkerhetskopi av alt som er viktig for deg. Gå deretter til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på Slett alt innhold og innstillinger. Når dette er ferdig, følg noen enkle trinn på skjermen for å konfigurere iPhone 5 som ny.

Se også: 5 måter å fikse problemer med iPhone 5 i mobildata

iPhone 5 svarer ikke på app-appen

Noe av det vi elsker mest med smarttelefoner er å ta bilder, men hva skal jeg gjøre hvis kameraappen ikke svarer? Dette er problemet ganske mange iPhone 5 brukere rapporterte, så la oss se hvordan du løser dette.

Metode 1:

Det beste stedet å starte er ved å tvinge appen til å lukke. Trykk på Hjem-knappen to ganger, sveip til venstre for å finne kameraappen, og sveip deretter opp for å lukke den.

Metode 2:

Lukk noen få apper (følg trinnene fra metode 1).

Metode 3:

Slett nylig installerte tredjepartsapper fordi de kan forårsake problemet.

Metode 4:

Start enheten på nytt for å frigjøre litt minne og lukk appene som kjører i bakgrunnen.

Metode 5:

Det kan være en god idé å slette alt innhold og innstillinger. Sikkerhetskopier de tingene som er viktige, og gå deretter til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger. Vent til dette er fullført, og følg deretter trinnene på skjermen for å konfigurere enheten din som en ny enhet.

iPhone 5 kan ikke laste ned eller oppdatere apper

Det er så mange fantastiske apper i App Store, og vi ønsker alle å prøve noe nytt. Imidlertid kan det oppstå et problem når du ikke kan laste ned noen nye apper eller oppdatere de du allerede har.

Metode 1:

Forsikre deg om at Dato og klokkeslett er satt til automatisk, og gå til Innstillinger> Generelt> Dato og klokkeslett.

Metode 2:

Bytt Wi-Fi.

Metode 3:

“Gå til Innstillinger, trykk på Wi-Fi og klikk på ikonet rett ved siden av Wi-Fi-nettverket. Klikk på Renew Lease. ”

Metode 4:

Lukk appene som kjører i bakgrunnen (trykk på Hjem-knappen to ganger, gå gjennom appene ved å sveipe til venstre, og når du finner den du ikke trenger, sveiper du opp for å lukke den. Start deretter enheten på nytt.

Metode 5:

  • Gå til Innstillinger
  • trykk på iTunes & App Store
  • Trykk på Apple-ID-en din, og velg Logg av
  • Trykk på App Store-ikonet fra startskjermen
  • Velg en av appene på funksjonssiden og last den ned
  • Du vil se en melding med nye vilkår for bruk
  • Klikk på Godta

Metode 6.

Oppdater iPhone 5 til den nyeste versjonen av iOS.

Metode 7.

Hvis ingenting annet hjelper, kan du sette opp iPhone 5 som en ny enhet. Ta sikkerhetskopi av filene dine først. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger. Hvor lenge oppgaven vil vare er forskjellig for hver iPhone. Når det er over, følg trinnene for å konfigurere enheten din som ny. "

iPhone 5 ingen lyd under en samtale

Nok et ganske irriterende problem. La oss se hvordan du kan fikse dette.

Metode 1:

"Mens du snakker i telefonen, trykker du på volumknappene som er plassert på siden av telefonen."

Metode 2:

Fjern iPhone 5-saken hvis du har den.

Metode 3:

Slå av Bluetooth.

Metode 4:

Rengjør mottakeren med en nål eller en tannpirker for å fjerne smuss eller støv som kan forårsake problemet.

Metode 5:

Start iPhone 5 på nytt.

Metode 6:

Oppdater iPhone 5 til den nyeste versjonen av iOS.

Metode 7:

Du kan tilbakestille alle innstillinger, og ikke bekymre deg fordi dataene dine ikke blir slettet. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på Tilbakestill alle innstillinger.

iPhone 5-samtale mislyktes

Hvis du merker denne feilen når du prøver å ringe noen, her er noen få ting du bør prøve.

Metode 1:

Dette er blant de mest effektive løsningene: bare ring * # 31 #.

Metode 2:

Naviger til Innstillinger, slå på flymodus og slå den av.

Metode 3:

“Gå til Innstillinger, klikk på telefonen og velg Vis innringer-ID. Slå den av, og slå den deretter på igjen. Den skal stå igjen. Prøv å ringe igjen. ”

Metode 4:

Start iPhone på nytt - trykk og hold nede sleep / wake-knappen og dra glidebryteren for å slå av telefonen, og trykk deretter på sleep / wake-knappen for å slå telefonen på igjen når telefonen er av.

Metode 5:

Hvis de ovennevnte løsningene ikke fungerer, kan du slette alt innhold og innstillinger. Sikkerhetskopier filene først. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger. Vent til dette er fullført, og følg deretter noen få enkle trinn på skjermen for å sette opp iPhone 5 som en ny enhet.

iPhone 5-lagring er fullt problem

Med mange apper du har installert, bilder, musikk og så videre, kan lagringsplassen på din iPhone 5 være full. La oss se hvordan vi frigjør lagringsplassen.

Metode 1:

Slett iMessages, spesielt de med vedlegg til foto eller video.

Metode 2:

Tøm Safari-hurtigbufferen ved å gå til Innstillinger> Safari> Tøm informasjonskapsler og data.

Metode 3:

Slett appene du ikke bruker.

Metode 4:

Fjern bilder, videoer og musikk fra enheten din. Bare flytt filene til datamaskinen din og slett dem fra din iPhone.

Bildekilde: YouTube / Jonathan Morriso