5 måter å fikse hjemmeknappen til IPhone 5s som ikke fungerer

Hvis startknappen til iPhone 5s ikke fungerer, er det et par løsninger vi vil dele med deg. Som enhver annen iPhone vil iPhone 5s fungere som en sjarm mesteparten av tiden, men noen ganger kan du merke til noen irriterende feil som den er. Hvis du bruker enheten en stund, bør dette problemet ikke overraske deg, siden startknappen kan bli svarende. Sjekk ut 5 måter å fikse startknappen til iPhone 5s som ikke fungerer, alt oppført nedenfor, og prøv å løse problemet. Ikke bekymre deg, alle løsningene er enkle å gjøre.

Se også: 5 måter å fikse lommelykt på IPhone 5s på

5 måter å fikse startknappen til iPhone 5s som ikke fungerer

5 måter å fikse startknappen til iPhone 5s som ikke fungerer

Løsning nr.1: Hjemknapp rekalibrering

Når iPhone 5s Hjem-knapp ikke svarer eller når den fungerer rart, er dette tingen du bør prøve først. Dette er hva du trenger å gjøre:

  • Velg en av iOS-standardappene, for eksempel Clock, eller Weather-app, for eksempel
  • Trykk på og hold nede av / på-knappen (hvilemodus / våkne-knappen) til glidebryteren vises
  • Når det skjer, trykk igjen og hold på strømknappen til glidebryteren forsvinner og til du ser Hjem-skjermen igjen
  • Appen lukkes

Løsning nr. 2: Start enheten på nytt

Når du har problemer på enheten din, kan omstart hjelpe nesten alltid. Trykk og hold nede sleep / wake-knappen, og når glidebryteren dukker opp, dra den og slå av telefonen. Trykk igjen på strømknappen (sleep / wake-knappen igjen), og slå på enheten igjen.

Løsning nr. 3: Kobling

Dette er hva du bør prøve: koble kontakten til iPhone 5s, og skyv den sakte opp for å utøve litt trykk. Dette kan fungere, fordi kontakten er plassert rett under Hjem-knappen, og når du flytter den, kan det hende at den beveger knappen og fikser den.

Løsning nr. 4: Rengjør knappen

Hjem-knappen kan slutte å fungere normalt etter en periode, fordi mange forskjellige ting kan skade den, inkludert støv og skitt. For å fikse hjemmeknappen til iPhone 5s, bruk isopropylalkohol og en bomullspinne og rengjør den, men gjør det forsiktig og forsiktig. Husk at du bør vente et par minutter for å se om knappen fungerer.

Løsning nr. 5: Tilbakestill innstillingene

Du kan også prøve dette:

  • Ta sikkerhetskopi av dataene dine
  • Naviger til Innstillinger og trykk på Generelt
  • Velg Tilbakestill> Tilbakestill alle innstillinger.

Mange brukere løste feilen med en av disse 5 måtene å fikse iPhone 5s hjemmeknapp som ikke fungerer. I tilfelle du ikke gjorde det, kan du aktivere skjermknappen, slik at du kan bruke iPhone 5s normalt til du besøker Apple Store og får deres hjelp. For å gjøre det, gå til Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet og trykk på Hjelpemiddelfunksjon. Slå den på, så ser du alternativet Hjem på skjermen. På denne måten vil du i det minste ha en virtuell hjemmeknapp.

 

Legg Igjen Din Kommentar