Topp beste bærbare datamaskiner for ingeniørstudenter å kjøpe i 2020

Hvis du er ingeniørstudent, har du kanskje følt behovet for å få den beste bærbare datamaskinen som hjelper deg med å kjøre alle tyngde programmene. Ingeniørstudenter vil vanligvis ha en bærbar datamaskin som kan gjøre mye arbeid uten å bremse dem for mye. Vi forstår at de fleste av dere kanskje vil ha noe som ikke skader lommen for mye uten å gå på akkord med funksjonene. Vi har en liste over de beste bærbare datamaskinene for ingeniørstudenter som passer i forskjellige prisklasser og har funksjoner som kan være nyttige for ingeniørstudenter.

Se også: Beste bærbare datamaskiner for DJ-er 2016

De beste bærbare datamaskinene

Den beste tekniske bærbare datamaskinen fra Lenovo med utmerket ytelse

Lenovo ThinkPad P50

P50 er en enestående bærbar datamaskin bygget av Lenovo. Den laveste modellen har en Intel Skylake i7-prosessor med 16 GB RAM. Den har 128 GB SSD og 500 GB HDD. 15, 6-tommers full HD-skjerm har perfekte synsvinkler. Den premium ytelsen til denne bærbare datamaskinen setter den på toppen når det gjelder ytelse. Ingeniørstudenter som jakter på en bærbar PC som gir topp funksjoner, vil elske denne maskinen.

Se det på Amazon

Den rimeligste bærbare datamaskinen for ingeniørstudent

Dell Inspiron i7559-763

Denne 15, 6-tommers bærbare datamaskinen drives av sjette Gen Intel Quad-Core i5-prosessor sammen med 8 GB RAM for å gi en rask ytelse. SSD-minnet på 256 GB sikrer friskhet og Nvidia GeForce GTX 960M grafikkort gjør videoer veldig tydelige. SSD-minnet sikrer holdbarhet og en høyere følelse av pålitelighet når det kommer til lagring på den bærbare datamaskinen. Det er den beste bærbare datamaskinen for ingeniørstudenter som ønsker noe kraftig. Prisene er konkurransedyktige for å gjøre det bra for studenter som ikke vil bruke for mye på en bærbar datamaskin.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for ingeniørstudent med lett vekt

HP ZBook 14-G1

Drevet av Intel Core i7 og sammenkoblet med 8 GB RAM, HP ZBook 14-G1, handler om raske resultater og strålende ytelse. Den 14-tommers skjermen er lys og gir livlige farger, batterilevetiden er anstendig, og den er en lett bærbar PC, slik at du enkelt kan bære den rundt. Det er bygget for holdbarhet og generelt er det en flott bærbar PC. Den eneste vurderingen du måtte ta, er at den ikke bruker SSD-teknologi for lagring. Mens lagringsplassen er 750 GB, noe som er bra for lagring av mange filer, vil du få det i form av harddisk.

Se det på Amazon

Beste kraftige bærbare datamaskin for ingeniørstudent fra Apple

Apple MacBook Air MD711LL / A

Den 11, 6 tommers MacBook Air er skjønnhets ting. For ingeniørstudenter som ønsker å ta med seg noe elegant og stilig med seg, er MacBook Air den perfekte bærbare datamaskinen. Alt fra Intel Core i5-prosessoren til den strålende skjermen. 11, 6-tommers MacBook Air er en totalvinner når det kommer til den beste tekniske bærbare datamaskinen.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for ingeniørstudent med stor batterilevetid

Asus K501UX

Denne bærbare Asus-maskinen er først og fremst bygd for spillere, men grunnen til at vi synes den er spesielt nyttig for ingeniørstudenter, er at den har en passende mengde lagringsplass, en god prosessor og tilstrekkelig RAM. Batteriets levetid er god, slik at du kan jobbe med det mesteparten av dagen uten å bekymre deg for et ladeuttak for ofte. Den kjører Windows 10, har en 15, 6-tommers strålende skjerm, den har en Intel Core i7-prosessor med 8 GB RAM og 256 GB flashminne. Den er designet for å holde seg kjølig selv etter lengre tids bruk, noe som gjør den til en flott ingeniørbar bærbar PC.

Se det på Amazon

Den rimeligste bærbare datamaskinen for ingeniørstudent med stor lagring

Acer Aspire E5-573G

Den har en 15, 6-tommers skjerm som er veldig levende og produserer farger anstendig. Den bærbare datamaskinen drives av en Intel Core i5-prosessor sammen med 8 GB RAM og 1 TB HDD. Den kjører på Windows 10 og har en god ytelse på grunn av prosessoren. Den bruker et NVIDIA GeForce 940M grafikkort med dedikert 2 GB RAM som hjelper på flott grafikk.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for ingeniørstudent med rask ytelse

HP Pavilion 17, 3 tommers bærbar PC

Denne bærbare datamaskinen har en 17, 3-tommers skjerm for ingeniørstudenter som foretrekker en større skjerm. Gen 4 Intel Core i7-prosessoren og 8 GB-minnet sikrer en enestående ytelse. Skjermen er bra, og den bruker HPs BrightView-teknologi for å sikre gode synsvinkler. Den bærbare datamaskinen bruker et Intel Graphics 4400 grafikkort. Den kjører på Windows 10 og har 1 TB lagring. Det er en god teknisk bærbar datamaskin med rask ytelse, tilstrekkelig batterilevetid og god lagringsplass.

Se det på Amazon

Beste tekniske bærbare datamaskin fra MSI med et robust utseende

MSI GL62 6QF-893

Denne notisboka er en strålende maskin. Den er holdbar og spenstig, og den har en sterk CPU-arkitektur sammen med en god ytelse. Den pakker en Core i7-prosessor med 8 GB RAM og 1 TB harddisklagring. Det er en rask maskin med høy presisjon og respons. Å jobbe med denne bærbare datamaskinen er en jevn opplevelse fordi det sparer mye tid og hjelper deg å være mer effektiv.

Se det på Amazon

Beste tekniske bærbare datamaskiner med multitasking-funksjoner

Toshiba Satellite C55

Toshibas C55 er en flott bærbar PC som lover intet mindre enn den smørete glatte ytelsen. Denne 15, 6-tommers bærbare datamaskinen henter kraften fra en Intel Core i7-prosessor med 8 GB RAM. Den har 1 TB harddiskplass. Den har en HD-skjerm og kjører på Windows 10. Den gjennomsnittlige batterilevetiden er omtrent 6 timer, noe som er bra for den gjennomsnittlige studenten. Den bærbare datamaskinen er pålitelig, og den viser god ytelse når du multitasker. Som ingeniør kan du ende opp med multitasking veldig ofte. I slike tider vil denne bærbare datamaskinen vise seg å være god for pengene som er betalt.

Se det på Amazon

Vi undersøkte den beste bærbare datamaskinen for studenter ingeniørstudenter 2016 du kan kjøpe i 2019. Vi har lagt til bærbare datamaskiner fra forskjellige prisklasser og sørget for at hver av dem har god ytelse og gir en anstendig batterilevetid, slik at du kan glede deg over å jobbe med bærbar datamaskin selv når du bruker tunge programmer. Vi har også holdt holdbarhet i bakhodet mens vi setter listen sammen fordi studenter vil ha noe som er holdbart nok til å vare dem gjennom høgskolen uten å måtte ta dem med til butikken for reparasjon for ofte.

Se også: Beste bærbare datamaskiner under $ 300 i 2019

 

Legg Igjen Din Kommentar