Beste bærbare datamaskiner for tegning fra 2020

Hvis du er en slags kunstner, vil du sikkert ha en bærbar PC hvor du kan tegne direkte med en digital penn, da dette vil gi deg et nøyaktig bilde. Vel, den gode nyheten er at det er mange slike bærbare datamaskiner som er egnet for tegning. De har også en høy oppløsning og berøringsskjermbildene har nøyaktige fargeskjermer.

Disse inkluderer digitale penner som gir stor følsomhet og presisjon som er nødvendig for tegning. Så la oss sjekke ut noen av disse bærbare datamaskinene som er ideelle for tegning og grafikere. Et generelt tips er å velge en 2 i 1 eller hybrid bærbar PC. Noen av disse er bærbare datamaskiner med topp kapasitet som har funksjoner som muliggjør rask og smidig gjengivelse av tegning og design for kunstnere. Dette er bærbare datamaskiner som passer for grafiske designere, skisseartister og for alle som ønsker fart, godt minne og god grafikk i sin notatbok.

Beste bærbare datamaskiner for tegning

Se også: Beste datamaskin for AutoCAD

2 i 1 for tegning, grafikk og produktivitetsformål

Microsoft overflate pro 6, 12, 3 inches

Det viktigste salgsargumentet er tegneevnen og at den er ekstremt bærbar. Den kjører på Windows 10-operativsystemet og er perfekt for produktivitetsformål og for tegning og grafikk. Det gir allsidigheten av å være både en bærbar PC og et nettbrett.

Maksimal skjermoppløsning er 2736 x 1824 piksler, og den har en skjermstørrelse på 12, 3 tommer. Den drives av den 8. Gen Intel Core-prosessoren. RAM-størrelsen er 8 GB LPDDR3 1866 MHz med en intern lagring på 128 GB. Dette er kombinert med en Intel UHD Graphics 620 i5 integrert grafikkprosessor. Det er en 3.0 USB-port og den gjennomsnittlige batterilevetiden på denne bærbare datamaskinen er 10 timer.

Vekten er 457 pund og dimensjonene er 12, 7 x 9, 1 x 1, 9 tommer, så den er kompakt og bærbar. Det er vel verdt prisen med den oppgraderte prosessoren, som har gått opp fra doble prosessorer til firkjerneprosessorer. Tøffe oppgaver kan nå gjennomføres mye raskere. Det er et førsteklasses produkt med den utmerkede byggekvaliteten. Kickstanden kan justeres for forskjellige vinkler mens den brukes til tegneformål, selv ved lave vinkler. Den er i stand til å kjøre en 4K-skjerm. Den leveres med et microSD-kortspor, slik at du kan utvide lagringsplassen.

Surface Pen er imidlertid ikke inkludert i pakken, så du må kjøpe denne separat for tegneformål. Det gir stor nøyaktighet og følsomhet. Den har et matt tips som gir god friksjon når du tegner på en blank skjerm, slik at du får bedre kontroll mens du tegner. Pekepennen tilbyr også 4096 nivåer av trykkfølsomhet, og du kan justere den i Surface-appen. Du kan til og med tegne en tynn strek med veldig lite trykk.

På grunn av firkjerneprosessoren forbedres produktiviteten. For eksempel er videoeksporttiden mye raskere.

Anbefalt for:

 • Passer for skapere av visuelt innhold og de som ønsker å lage digital kunst, grafisk design, redigere fotografier og for å redigere videoer.
 • De som ønsker å bruke den til produktivitet, ettersom Windows OS er mer i stand til å håndtere produktivitetsfunksjoner sammenlignet med Android- eller iOS-enheter.

Se det på Amazon

Øverst på linjespesifikasjonene for tegning

Dell Precision M5510, 15, 6 tommer

Den drives av Xeon E3-1505M, v5 firekjerners kloking med en hastighet på 2, 80 GHz. RAM-en er på 32 GB, 2133 MHz, DDR4, og den har et NVIDIA Quadro M1000M, 2 GB, GDDR5-kort.

Dell Precision M5510 er en 15, 6-tommers skjerm med en skjermoppløsning på 1920 x 1080 piksler og en 72% NTSC fargespekter. Harddiskens flashminne SSD er 512 GB. Dimensjonene er 19, 1 x 13, 2 x 3, 5 tommer, og den veier 7, 3 pund. Den kjører på Windows 10 Pro OS. Batterilevetiden er rundt 5 til 6 timer. Når det gjelder portene, er det en Thunderbolt 3, 2 USB 3.0-porter, en HDMI, en SD-kortleser og en kombinasjonsuttak for hodetelefoner og mikrofoner.

Du kan tilpasse den i stor grad fra nettstedet. Prosessoren er kraftig nok til å håndtere all tegneprogramvaren din, for eksempel Photoshop og Illustrator eller Indesign og annen digital malingsprogramvare.

Anbefalt for:

 • De som ønsker å bruke sine bærbare datamaskiner hovedsakelig til grafikkdesign, tegning, fotografi og videoredigering og 3D-arbeid, etc.
 • De som er villige til å betale en høyere pris for avanserte spesifikasjoner.
 • Ypperlig for videografer som trenger å jobbe på lokasjoner. De kan skyte en dags fulle bryllupsopptak med denne kraftige bærbare datamaskinen.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskiner for tegning og lys kunst

Microsoft Surface Go, 2 i 1, 10 tommer

Dette er en liten og lett 2 i 1 som er egnet for kunst og tegning og til bruk av Photoshop, Sketchable og så videre. Spesifikasjonene er ganske lavere, og den er ikke veldig kraftig, så komplekse aktiviteter kan ta litt tid selv om vanlige tegne-apper kjører feilfritt. Dens funksjonalitet for tegneformål er kraftig forbedret på grunn av Surface Pen. Den har også et innebygd stativ, som gjør det mulig å sette opp i forskjellige vinkler, for eksempel å stille i laveste stilling mens du tegner.

Surface Go har et minne på RAM 4 GB og intern lagring på 64 GB. Dimensjonene er 9, 7 x 6, 9 x 0, 3 tommer, den veier 2, 85 pund, og den har en 10 tommer skjerm med en oppløsning på 1800 x 1200 piksler. Oppløsningen er god nok for tegning og for generelle formål. Tegningsområdet på skjermen tilsvarer størrelsen på en bærbar A5. Det er også enkelt å tegne med konstant trykk. Det kommer med støtte fra Windows 10 i S-modus med Windows Defender og foreldrekontroller, etc.

Den bærbare datamaskinen har en prosessor klokket til 1, 6 GHz 8032 og en grafisk medprosessor Intel HD 615 integrert i den.

Anbefalt for:

 • Egnet for tegning og 2D-kunst samt skisser og Photoshop. Det er en flott bærbar tegning for å komme i gang.
 • De som er fornøyde med en bærbar datamaskin med spesielle spesifikasjoner, men som er i stand til å håndtere Photoshop og Sketchable.
 • Passer for uformelle skissere, men ikke for en hardcore digital kunstner. Den er ikke egnet for å gi film eller til å bygge en kompleks 3D-scene.
 • De som leter etter et morsomt apparat for kunst, uten å strekke budsjettet

Se det på Amazon

For programvare for Photoshop og tegningskunst

HP Spectre x360 2 i 1 Cabriolet, 13 tommer

Denne cabriolet drives av Intel Core i7-8565U, klokker med en hastighet på 1, 8 GHz, som kan gå opp til 4 GHz og har en hurtigbuffer på 8 MB og 4 kjerner. Det er kombinert med Intel UHD Graphics 620 og har 16 GB lagringsplass ombord. Skjermstørrelsen er 13, 3 tommer ved bruk av 4K IPS WLED bakgrunnsbelyst teknologi og har en oppløsning på 3840 x 2160 piksler. Minnefarten er 2400 MHz og harddiskens kapasitet er 512 GB. Det støttes av Windows 10 OS.

Dimensjonene til denne hybride bærbare datamaskinen er 12, 2 x 86 x 0, 6 tommer, og den veier 2, 93 kilo. Du kan enkelt bla den i nettbrettmodus for tegneformål eller i teltmodus for å se på film. En penn eller pekepenn er inkludert i x360, og du kan bruke denne til tegne- og blekkformål. Du kan imidlertid ikke lagre pennen på den bærbare datamaskinen.

Den er elegant og behagelig, og du kan enkelt holde den med hendene. Grafikken er kraftig nok for videoredigering og for Photoshop. 4K-oppløsningen tilbyr også en fantastisk skjerm for arbeidet ditt. Den leveres med HP Active Pen som arbeider på et batteri. Du kan bruke Photoshop eller annen tegneprogramvare på denne bærbare PC-en. Det er glatt for tegning og for håndskrift, notattak eller tegning.

Anbefalt for:

 • De som vil ha en av de beste Windows-bærbare datamaskiner for tegneformål.
 • Også for deg som vil bruke 2 i 1 til profesjonelt videoredigeringsarbeid.
 • Den er også egnet for lett spill.

Se det på Amazon

Nettbrett og bærbar PC-skjema for tegner og grafisk design av artister

Microsoft Surface Book 2, 15 tommer

Det drives av Intel Core i7 Chipset, en 8. generasjons prosessor som klokker med en hastighet på 1, 9 GHz og har en RAM på 16 GB kombinert med 512 GB intern lagring. Dette er kombinert med NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU. Skjermen er en nydelig 15 tommer med vibrerende PixelSense-skjerm og en oppløsning på 3260 x 2160 piksler. Bildeforholdet er 3: 2, og den høye oppløsningen gjør at bildene ser skarpe og sprø ut.

Dimensjonene til Microsoft Surface Book 2 er 13, 5 x 9, 9 x 0, 9 tommer, og den veier 4, 2 pund. Den kjører på Windows 10 Pro OS. Det er en betydelig og ganske stor notisbok laget av solid magnesiumlegering. Den kan også brukes i nettbrettmodus ved å fjerne skjermen fra tastaturet. Du kan også fjerne skjermen og deretter vende den og feste den ved å brette den ned for nettbrettmodus slik at du får en skrå skjerm som er egnet for tegning. Fargenøyaktighet er perfekt egnet for grafisk design og fotoredigering.

Den er kompatibel med Surface Pen, selv om denne ikke er inkludert i pakken. Det gir en god tegneopplevelse. Den større skjermen er behagelig for skriving og tegning, og pennen er veldig nøyaktig med god trykkfølsomhet. Photoshop fungerer også bra på Surface Book 2. Når det gjelder batterilevetid, kan du få ca 9 eller 10 timer batteri juice hvis du bruker den bærbare datamaskinen til grafisk design, surfing, videoer, etc..

Anbefalt for:

 • De som vil ha en kraftig bærbar PC for å lage visuelt innhold
 • Det anbefales for digitale artister og fotografer og for videoredigerere

Se det på Amazon

Se også: Beste bærbare datamaskiner for hjemmebruk

Beste bærbare datamaskiner for tegning og artister med et stramt budsjett

Asus Chromebook C302CA-DHM4, 12, 5 tommer

Det er en velutstyrt notatbok som er laget for å møte behovene til erfarne kunstnere og designere. 12, 5-tommers skjerm tilbyr en full HD-teknologi. Det er en 2 i 1-design som du kan bytte fra bærbar til stand-, telt- eller nettbrett-modus med det 360 graders fleksible hengslet. Artister kan bruke berøringsskjermfunksjonen til arbeidet sitt.

Prosessoren er en kraftig en og kan håndtere tunge programmer. Den drives av Intel Core-brikkesettet på 2, 2 GHz og har 64 GB lagring kombinert med 4 GB RAM, og tilbyr effektive ytelsesnivåer. Når det gjelder batteriet, kan det lett vare mellom 6 og 10 timer, avhengig av innstillinger og bruk. Dimensjonene til ASUS Chromebook er 8, 3 x 2 x 0, 5 tommer, og den veier 2, 65 kilo.

Google tilbyr ytterligere 100 GB gratis lagringsalternativer for stasjoner, slik at du kan lagre ytterligere data på skyen ved hjelp av denne Chromebook.

Anbefalt for:

 • Kunstnere som leter etter et lett, relativt billig bærbare alternativ for tegning og grafisk design
 • De som ønsker et godt alternativ for tegning, så vel som spill og andre funksjoner, innenfor et stramt budsjett

Se det på Amazon

Kraftig, attraktiv og funksjonell for tegning og designere

Apple MacBook Pro 15, 4 tommer

Dette er en av de beste enhetene for tegneformål, spesielt for Apple-elskere. Prosessoren er kraftig nok til at grafiske designere kan jobbe effektivt og smidig selv på de mest krevende 3D-modelleringsappene og videokodingen. Berøringslinjen og berørings-ID-området er gledelig å bruke, men den har ikke en digital penn. Dimensjonene til MacBook Pro er 13, 8 x 0, 6 x 9, 5 tommer, og den veier 4, 02 kilo.

Det kommer med Thunderbolt-porter og et kraftig Intel-brikkesett. Den drives av Intel Core i7 6-kjerne brikkesettklokkering med en hastighet på 2, 2 GHz. Den har 16 GB 2400 MHz RAM og en intern lagrings-SSD på 256 GB. Det er kombinert med en AMD Radeon Pro 555X GPU på 4 GB GGDR5. Retina Display-skjermen på 15, 4 tommer kan skilte med en oppløsning på 2880 x 1800 piksler.

Kort sagt har Apple sørget for at deres produkt vil tilfredsstille spillere, designere og andre strømbrukere til å glede seg over en 4K-gjengivelse med letthet og hastighet, kombinert med andre funksjoner. Når det gjelder batteriet, er den angitte tiden rundt 10 timer.

De 4 Thunderbolt USB-portene er nyttige for tilkobling av flere enheter samtidig. Skjermoppløsningen er også ideell for kunstnere som ønsker å fokusere på tegnearbeidet. Det har den beste skjermen blant bærbare datamaskiner og tilbyr nøyaktighet for videofargekvalitet og produksjon av utskrifter.

Anbefalt for:

 • Perfekt egnet for designere og spillere så vel som andre tunge brukere.
 • Den er perfekt egnet for profesjonelle artister som leter etter UHD-grafikk 630 med et topp OS som Mac OS Sierra.
 • Designere og kunstnere som leter etter en bærbar PC med kraftige spesifikasjoner, attraktivt utseende i en slank ramme.

Se det på Amazon

Et lovende tegntablett

Microsoft Surface Pro 4, 12, 3 tommer

Spesielt Windows Ink-funksjonen er nyttig for å fange notater. Det er også veldig effektivt for artister å jobbe med Surface Pen på PixelSense-skjermen på Microsoft Surface Pro 4. Det er en betydelig oppgradering til Surface Pro 3, spesielt for tegning og design.

Den har en 12, 3 tommer PixelSense-skjerm med høy kontrast og lite gjenskinn slik at kunstnere og designere kan jobbe seg gjennom dagen uten mye belastning. Skjermbildet har en oppløsning på 2736 x 1824 piksler, og den gir gode visningsvinkler med rike farger. Skjermbildet tilbyr også støtte for 100% sRGB, noe som er ganske imponerende for artister. Den drives av 3 GHz Intel Core i5, sjette Gen Skylake Core, og dette er kombinert med en RAM på 4 GB og IrisTM-grafikkoprocessor. Den kjører på Windows 10 Pro OS.

Dimensjonene til Microsoft Surface Pro 4 er 15. 1 x 9, 2 x 1, 5 tommer, og den veier 1, 7 pund. Kickstanden kan brukes til å plassere den bærbare datamaskinen i en annen posisjon. Det tilbyr en god tegneopplevelse i seg selv, men i tillegg tilbyr filtspissen på Surface Pro 4 Pen en bedre opplevelse, ettersom den gir god friksjon og ikke er glatt når den brukes på glassskjermen. Det er altså lettere å kontrollere. Pennen tilbyr støtte for følsomhet på 1024 nivåer, og du kan bruke Surface-appen til å justere trykkkurver, selv om standard også fungerer bra.

Tastaturet følger ikke med den bærbare datamaskinen, så du må kjøpe det i tillegg. Når det gjelder batteriets levetid, tilbyr det rundt 6 timers levetid hvis du bruker det til tegneformål, men avhenger av programvaren du bruker.

Anbefalt for:

 • De som vil ha en kraftig notisbok for digitalt maleri, tegning og tegning

Se det på Amazon

Notebook for kunst og tegning

Samsung Notebook 9 Pen, 15 tommer

Det beste er at den følger med S Pen som er inkludert i den, slik at du ikke trenger å bruke i tillegg til kunst- og tegneformål. S Pen gir med seg den jevneste av brukeropplevelsene til Wacom EMR-pennen. Den kjører på Windows 10 Home OS med Creator-oppdateringen. S Pen har 4096 nivåer og leveres med vippefølsomhet ved bruk av Windows Ink.

Den konvertible bærbare datamaskinen har et 360-graders hengsel, men tastaturet slik at det kan vippes til forskjellige vinkler, men tastaturet kan ikke kobles fra. Den drives av den 8. gen Intel i7-prosessoren, som er kombinert med en RAM på 16 GB og et AMD Radeon 540 Integrert Intel UHD-grafikk 620-kort. Lagringsplassen er 256 GB. Skjermen er en LED LCD HD-teknologi med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler og et sideforhold på 16: 9. Lysstyrken er 350 nits og fargespekteret er 106% sRGB og 77% Adobe RGB.

Den er slank, men solid, og er bygget for bruksformål. Du kan bruke hengslene til å plassere den som en bærbar PC, et telt, et stativ eller et nettbrett. Chipsettet sammen med det dedikerte grafikkortet er perfekt for Photoshop sammen med Adobe Creative Suite og også for videoredigeringsformål og litt lett spill. Batteriets levetid er gjennomsnittlig 15 timer.

S Pen kan oppbevares i siloen ved basen. Den er lett og har et fint punkt på 0, 07 mm. Siloen er praktisk for å stelle bort pennen. Det tilbyr også kompatibilitet med eldre penner som Waco EMR nettbrett-PC eller den gyldne Staedtler Noris. Pennen er følsom, nøyaktig og superlys med et fint tips for presisjon. Det kan enkelt brukes til å skrive eller tegne og male ved hjelp av forskjellige teksturer.

Samsung Notebook leverer også kraftig lyd fra filmtypen med de doble 5W-høyttalerne innstilt med AKG-forsterkere, veldig effektive mens du ser på film og show.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en kraftig, men likevel rimelig og kunst- eller tegne-vennlig cabriolet
 • De som ønsker å kjøpe cabriolet med S Pen inkludert
 • De som vil ha en 2-i-1 bærbar PC for Photoshop, lysspill og til generelle produktivitetsformål
 • De som vil ha en bærbar PC for å se på filmer og show og andre underholdningsformål

Se det på Amazon

Truly Stellar 2 in 1 Model for Tegning

Lenovo Yoga 920, 13, 9 tommer

Dette er en konvertibel bærbar datamaskin på 13, 9 tommer som du kan bøye deg tilbake på hengslet og komme i et flipfold-design på 360 grader. Den drives av en Intel 8th Gen Core i7-prosessor som gir rask og effektiv ytelse. Den kjører på Windows 10 Home og er bygget for Windows Ink ved hjelp av Active Pen 2-pennen. Den leveres med en RAM på 8 GB og harddiskstørrelse på 256 GB SSD.

Berøringsskjermen har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler ved bruk av IPS-teknologi og er LED-bakgrunnsbelyst. Dimensjonene er 12, 7 x 8, 8 x 0, 5 tommer, som veier 3, 02 pund. Den har en god kombinasjon av porter med 2 Thunderbolt 3-porter til venstre og en USB 3.0-port og en 3, 5 mm hodetelefonkontakt til høyre.

For kunstnere og tegneformål tilbyr Yoga 920 en 105 prosent sRGB fargespekter, som er over gjennomsnittet i en ultraportabel bærbar PC. Den kommer også med en pekepenn som er inkludert for fagfolk innen skrive og tegning. I tillegg kan du også legge bort pennen i et lite vedlegg for enkel transport. Tegning så vel som skriveopplevelse er bra med Active Pen 2 som støtter 4096 trykknivåer. Yoga 920 tilbyr også en anstendig batterilevetid på cirka 12 timer.

Anbefalt for:

 • Artister som vil ha en virkelig premium opplevelse i en 2 til 1 bærbar PC. Pekepennen gjør det til et funksjonelt apparat for deg som vil tegne, skrive notater osv.
 • De som vil høre på imponerende lyd uten forvrengning

Se det på Amazon

Kraftig og responsiv konvertibel for tegning

Dell XPS 15, 15, 6 tommer

Denne hybride bærbare datamaskinen drives av 7. gen Intel Core i7-7700HQ, et firekjerners brikkesett med 6M cache, som kan utvides til maksimalt 2, 8 GHz. RAM-en er 16 GB DDR4-2400 MHz opp til 32 GB, og den har 512 GB SSD. Dette er kombinert med en NVIDIA GeForce GTX 1050 dedikert grafikk koprocessor.

Skjermbildet er 15, 6 tommer Ultra HD med en oppløsning på 3840 x 2160 piksler og berøringsskjermfunksjonen InfinityEdge. Displayet er stort og vakkert og nyttig for kunstnere og tegning. Når det gjelder farge, dekker skjermen rundt 99% av sRGB-fargerom sammen med 98% Adobe 1998, noe som er veldig viktig for fotografer og kinografer. Den kommer med god lysstyrke på 400 nits, slik at du kan bruke den selv i sterkt dagslys ute. Dell har til og med lisensiert Wacom penpennen som støttes av Windows 10 Home, 64 bit OS.

Når det gjelder dimensjoner, er den 9, 27 x 14, 06 x 0, 66 tommer, og den veier 4, 41 pund. For porter er det flere alternativer. Den har 2 Thunderbolt 3-porter slik at det er nok pluginalternativer for avanserte grafiske og tegne prosjekter. I tillegg er det et microSD-kortleser spor. Det er også en magnet som kan holde Dell aktive penn.

Det er enkelt å redigere og behandle bilder med denne pennen, fordi den er presis og nøyaktig og enklere å bruke enn en mus. Ytelsen til denne bærbare datamaskinen er også imponerende, ettersom den reagerer uten latens. Du kan bruke den til programmer som Photoshop eller Lightroom. Pennen kan også tilpasses med tre knapper som passer til den spesifikke applikasjonen du bruker. Bare brett den bærbare datamaskinen på undersiden og bruk pennpennen i tavlemodusen til den bærbare PC-en.

Anbefalt for:

 • Artister som leter etter en kraftig hybrid bærbar PC for tegning
 • En god bærbar datamaskin for spillere på mellomnivå.

Se det på Amazon

For tegning og produktivitet

Lenovo Yoga 710 -15, 15, 6 tommer

Det leveres med 360-graders hengsel som lar brukerne brette det tilbake hele veien for å bli et nettbrett og bruke det i alle vinkler. Den er perfekt for tegneformål. Hvis du ønsker å tegne på berøringsskjermen, må du bare brette skjermen helt tilbake, med lokket liggende flatt på den bærbare datamaskinen. Når du ser på en film, kan du brette den tilbake halvveis og la den stå i stand-modus og skjule tastaturet.

Berøringsfunksjonen er følsom, og dette er kombinert med skarp og mettet farge slik at kunstnere kan bruke pekepennen effektivt for å redigere et bilde eller tegne i en kunstapplikasjon.

For så vidt teknologiske spesifikasjoner angår, drives Lenovo Yoga 70 av 6. Gen Intel Core i5-6200U brikkesett med en hastighet på 2, 5 GHz med 3M Cache og Turbo opp til 3, 10 GHz, med doble kjerner og 4 tråder. Det støttes av Windows 10 Home OS. Dette er kombinert med et integrert Intel Grafikkort og har en RAM på 8 GB LPDDR3 og lagring på opptil 256 GB SSD.

Skjermbildet er en 15, 6 tommer Full HD en med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, med multi-touch funksjon. Det er et HD-webkamera sammen med 2 mikrofoner og 2 JBL stereohøyttalere utstyrt med Dolby Audio Premium-system. Når det gjelder dimensjoner, er den 14, 1 x 0, 7 x 9, 6 tommer, og den veier 4, 19 kilo. Når det gjelder batterilevetid, er det gjennomsnittlig 8 timer med normal bruk. Den kommer med mange Lenovo-apper sammen med annen programvare.

Anbefalt for:

 • Å imøtekomme tilfeldige behov hos folk flest, studenter og reisende, tilfeldige spillere eller bedriftseiere, eller surfere osv.
 • Perfekt egnet for tegneformål og for å se på film
 • De som ønsker en lett, estetisk bærbar datamaskin til en fornuftig pris med god batterilevetid, uten å knekke banken

Se det på Amazon

Fleksibel form med stylus for tegning

Lenovo Yoga C930, 13, 9 tommer

Dette er en flerfasettert bærbar PC som du kan bruke som en bærbar PC, et nettbrett eller i teltmodus. Den leveres også sammen med en aktiv pekepenn som spretter ut fra den øvre kanten av den bærbare datamaskinen. Du kan bruke den til notering eller til tegning. Den kommer i et 360-graders klaff og brett design, med en roterende lydstang utstyrt med Dolby Atmos høyttalersystem. Den opererer på Windows 10 OS.

Skjermbildet er 13, 9 tommer Full HD IPS-teknologi med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler og har en LED-bakgrunnsbelysning. Det er bygget for Windows Ink. Den bærbare datamaskinen drives av åttende generasjon Intel Core i7-855OU brikkesett, firkjerne med 8-veis prosessering. Den har en RAM på 12 GB DDR4 2400 og 256 GB lagrings PCL SSD. Dette er kombinert med en Intel HD Graphics 620. Når det gjelder porter, er det 2 Thunderbolt 3-porter og en mikrofon- og hodetelefonkombinasjonsuttak.

Dimensjonene er 12, 6 x 8, 9 x 0, 6 tommer, og den veier 7, 6 pund. Det er ekstremt godt egnet for artister, skisse- og tegneformål samt å se på film. Synsvinklene er utmerkede, og det samme er høyttalerne. Dette er en virkelig flerbruksenhet og er kraftig og langvarig med et perfekt tastatur som du kan skrive mye. Den har et konvertibelt design med Dolby Vision og utmerkede høyttalere. Kreative mennesker vil synes pennen er veldig nyttig for tegning og tegning.

Anbefalt for:

 • De som vil ha en arbeidsmaskin med berøringsskjerm og en pekepenn for tegning og tegning
 • De som vil ha en ekstra stor nettbrett og telt type skjerm for digital tegning, men ikke så nyttig for kreative fagpersoner
 • Passer for å se på film, med støtte fra Dolby Vision som tilbyr pop til kompatible filmer

Se det på Amazon

Konklusjon

De ovennevnte bærbare datamaskinene er inkludert i alle funksjoner som er til stede på et grafikkbrett, så du trenger ikke å legge til noe annet eksternt tilbehør eller periferiutstyr til dine kunstverk. Kort sagt, du leter etter en bærbar PC med et godt berøringsskjermbilde, nøyaktige farger og en som har en penn som kan forstå forskjellige trykknivåer. Den bærbare datamaskinen skal også være kraftig nok slik at tegneprogramvaren din kan fungere jevnt på den. Den skal være lett og bærbar slik at du også kan bære den rundt. I tillegg bør kunstnere velge en bærbar datamaskin for tegneverket som lar dem redigere arbeidet sitt profesjonelt. Dette er noen av bærbare datamaskiner som er ideelle for tegning og er verdt å kjøpe, ettersom de gjør kunstnerens arbeid morsommere og lar dem jobbe effektivt og optimalt.

Se også: Beste bærbare datamaskiner for interiørarkitekter