Topp beste bærbare datamaskiner for forfattere i 2020

Innebærer jobben din mye skriving? Så må du lete etter den bærbare datamaskinen som kan hjelpe deg i jobben din. Mens mange bærbare datamaskiner er tilgjengelige i markedet, kan du være forvirret over at det som vil passe best for skrivejobben din. Den beste bærbare datamaskinen for å skrive bør ha noen funksjoner som bakgrunnsbelyst tastatur, bredt tastatur osv. For komfortabel og enkel skriving. Så her er en liste over de beste bærbare datamaskiner for forfattere som er nyttige for alle slags skrivejobber som romaner, notater, forretningsforslag, bøker osv.

Se også: Topp beste smarttelefon fra 2019

Topp beste bærbare datamaskiner for skribenter i 2019

Holder seg til det essensielle

Lenovo Ideapad 320

Det er en inngangsnivå på 15, 6 tommer, med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, drevet av den 7. gen Intel Core-prosessoren, i5-7200U klokker med en hastighet på 2, 5 GHz. Ramen er 8 GB DDR4 ombord og lagringsplassen er 1 TB 5400 RPM HD. Grafikkortet er det diskrete NVIDIA GeForce 940MX, 4 GB. Den opererer på Windows 10 og inkluderer en optisk stasjon. Kombinasjonen av RAM og GPU gir en ytelse over gjennomsnittet, men ikke eksepsjonell.

Produktdimensjonene er 10, 2 x 14, 9 x 0, 9 tommer og vekten er 5 pund. Skjermoppløsningen er 1366 x 768 piksler. Denne enheten er tilgjengelig i en platinegrå farge som kommer med en beskyttende finish og gummidetaljer nederst for å gi enheten økt levetid.

Kort sagt, den generelle ytelsen er god, og den passer for vanlig arbeid, med et anstendig batteri og tastatur. Byggekvalitet er gjennomsnittlig. Den har også Dolby-høyttalere som er optimalisert for lyd og gir klar lyd uten forvrengning.

Anbefalt for:

 • Budsjettkjøpere som ikke har noe imot en stor, klumpete bærbar PC.
 • Ideell for forfattere, siden du enkelt kan lese tekst på skjermen når du ser rett på skjermen, selv om alle synsvinkler ikke er bra.
 • Lydklarhet er utmerket, og oppløsningen er god. Så det er egnet for å se på filmer og videoer.
 • Passer for deg som vil multitaske og kjøre flere programmer samtidig.

Se det på Amazon

Minimalistisk design med en kapabel maskin

Acer Chromebook R11 Cabriolet

Det er behagelig å se på og kan også snus 360 grader for å konvertere til et nettbrett. Det gir et godt grep, men mest i plast. Skjermen er 11, 6 tommer og kommer med en skjermoppløsning på 1366 x 768 piksler. Tastaturet er litt innfelt med strukturerte chiclet-taster. Under det er en bred styreflate med nok plass til håndflate. Dimensjonene til Acer-bærbare datamaskiner er 8 x 11, 6 x 0, 8 tommer, og vekten er 2, 76 pund. Den drives av Intel Celeron-prosessoren som klokker med en hastighet på 1, 6 GHz. Dette er kombinert med en RAM på 4 GB DDR3 SDRAM og en harddisk på 32 GB SSD. Grafikkortet er integrert ved hjelp av Intel HD Graphics. Den har en USB 3.0-port. Du kan også benytte deg av 100 GB lagringsplass gratis på Google Drive når du kjøper denne Chromebooken.

Den kjører på Chrome OS, og du får tilgang til alle standard Google-apper.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en praktisk, budsjett bærbar datamaskin som tilbyr anstendig ytelse.
 • Passer for forfattere, studenter og andre som hovedsakelig bruker Google Doc.
 • De som leter etter en flytende ytelse mens du skriver ut i Google Dokumenter og multitasking.

Se det på Amazon

Ikonisk og fortsatt sparkende

MacBook Air

Det er en Apple bærbar datamaskin med en skjermstørrelse på 13, 3 tommer diagonalt og en LED-bakgrunnsbelyst skjerm med en oppløsning på 1440 x 900 piksler, en pikktetthet på 128 ppi. MacBook Air drives av dual-core Intel core i5 klokke med en hastighet på 1, 8 GHz. RAM-en er 8 GB med 128 GB SSD. Den kjører på Mac OS og tilbyr raske oppstarter.

MacBook Air kommer også med Turbo Boost-funksjonen for å forbedre behandlingshastighetene til maksimalt 2, 9 GHz. Dette vil hjelpe til med å overklokke kjernen og gjøre den raskere. Den har 8 GB 1600 MHz LPDDR3-minne ombord. RAM-en er høy nok til å spille spill, videoredigering og fotoredigering samt multitasking. Grafikkortet er 1536 MB Intel HD-grafikk 6000.

Dimensjonene er 16, 8 x 13, 3 x 1 tomme, og vekten til MacBook Air er 6, 45 pund. Batteriets levetid er utmerket, og det gir jevn ytelse til hverdagslige oppgaver. Det er også fremdeles en konge når det gjelder batterilevetid, og kjører i mer enn 10 timer.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en rimelig, enkel og bærbar Apple-notatbok. Det er den billigste Mac-en du kan kjøpe.
 • Egnet for bruk i kaffebarer, kontorer, biblioteker og av studenter og forfattere over hele verden.
 • Passer for surfing og streaming samt kontorbehov og surfing på sosiale medier. Ikke egnet for de som leter etter raske hastigheter.

Se det på Amazon

Ulike funksjoner i en grunnleggende konfigurasjon

Lenovo ThinkPad Edge E470

Denne 14-tommers bærbare datamaskinen drives av Intel Core i7 7500U-prosessoren som klokker med en hastighet på 2, 7 GHz. Den kjører på 7. generasjon Kaby Lake Intel-prosessor. Skjermbildet er IPS-teknologi med FHD og en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Prosessoren er kombinert med Nvidia Geforce 940MX, 2 GB dedikert grafikk.

RAM-en er på 8 GB og minnehastigheten er 2133 MHz DDR4 med maksimalt 32 GB og den har en harddisk på 500 GB 7200 o / min. Det støttes av Windows 10 Professional 64-biters operativsystem.

Den bærbare datamaskinen har dimensjoner 9, 5 x 13, 3 x 0, 9 tommer, og den veier 12, 3 ounce.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en bærbar datamaskin på høyt nivå som tilbyr god ytelse og batterilevetid til en fornuftig pris.
 • Et godt alternativ til det dyrere søsken på 15 tommer, ThinkPad E570
 • Tastaturet er stort nok og gir gode tilbakemeldinger, noe som gjør det egnet for de som gjør mye å skrive.

Se det på Amazon

Modest alternativ med solid ytelse

HP Notatbok 15 ay011nr

Den har en skjerm på 15, 6 tommer Full HD med WLED-bakgrunnsbelyst, med en skjermoppløsning på 1920 x 1080 piksler, noe som gjør den egnet for daglige behov. Den drives av dual-core Intel Core TM i5 6200U og klokker med en hastighet på 2, 3 GHz, med turbo boost for å forbedre den til 2, 8 GHz. Dette er kombinert med integrert Intel HD 520 GPU. Den bærbare datamaskinen har 8 GB minne i en DIMM, som kan utvides til 16 GB og 1 TB harddisk som roterer med 5400 RPM. Minnefarten er 1600 MHz. Den kjører på Windows 10-programvaren.

Dimensjonene er 0, 95 x 15, 12 x 10, 02 tommer, og den veier 4, 65 pund. Når det gjelder tilkobling, er det en USB 3.0-port; 2 USB 2.0-porter; en HDMI-port; en hodetelefonkontakt; en Ethernet-port. I tillegg er det et SD-kortspor, selv om det ikke er noen VGA-port. Den tilbyr spesifikasjoner og ytelse på midten av veien og kan ikke kjøre krevende spill, og har heller ikke spesialiteter som et bakgrunnsbelyst tastatur eller en berøringsskjerm.

Anbefalt for:

 • Forfattere og studenter som gjør mye å skrive og for å fullføre kontor- eller skoleprosjekter effektivt og smidig.
 • Mid-Range bærbar PC egnet for multimedia ytelse med en god Full HD-skjerm
 • Passer for visning av HD-videoer med 1080 piksler på en stor skjerm.
 • Ikke egnet for spill- eller grafikkorienterte oppgaver, siden det ikke er et dedikert grafikkort.
 • Nyttig for de som ønsker å multitaske med flere faner som er åpne samtidig.
 • Kontor- eller hjemmebrukere som leter etter en beskjeden bærbar datamaskin med et budsjett som gir en anstendig ytelse.

Se det på Amazon

High-End funksjoner til mellomnivå

Asus Zenbook UX310UA

Dette er en bærbar datamaskin på 13, 3 tommer med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Den drives av i7 6500U dual-core prosessor klokke med en hastighet på 2, 5 GHz som kan økes opp til 3, 1 GHz kombinert med en RAM på 8 GB og 256 GB SSD; 500 GB sekundær av harddisken. Den har en integrert Intel HD 520 GPU, og den er sterk nok for gamle spill, men ikke for moderne spill. Å være en bærbar datamaskin med god byggekvalitet, veldig lite skjermvingling og kroppsfleks; et utmerket og responsivt tastaturstype i full størrelse i chiclet-stil, det er behagelig å skrive og er helt opplyst og kan brukes av forfattere selv i mørket.

Dimensjonene er 12, 7 x 8, 8 x 0, 7 tommer, og den veier 3, 2 pund. Når det gjelder porter, har Zenbook UX310UA 3 USB-porter med en USB 3.0 og 2 USB 2.0-porter. Den har også en reversibel USB 3.1-type C-port for fremtidig korrektur. I tillegg er det en HDMI-port; en port for hodetelefoner / mikrofoner; kortleser spor og en DC strøm.

Batteriets levetid er gjennomsnittlig på omtrent 4 til 6 timer med avspilling. Høyttalere er passende for YouTube-videoer, men har ikke mye bass. Den har svært få svakheter og kan regnes som en av de beste i ultraportable bærbare datamaskiner i budsjettet. Det ser bra ut og presterer bra. Kort sagt gir det deg et kostbart utseende, med en stilig maskin og kombinerer dette med funksjonene som passer til en arbeidshest.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en stilig bærbar PC uten å bryte banken.
 • De som leter etter en konvensjonell bærbar bærbar musling, uten 360-graders hengsel eller berøringsskjerm.
 • De som er på farten, ettersom de er lette.
 • Bra for kontorarbeid; nettsøking; streaming av video; videoredigering; lett spill.
 • De som vil spille mindre krevende spill som Minecraft.

Se det på Amazon

Leder pakken med sin batterilevetid

HP Specter X360 2 i 1

Dette er en 15, 6-tommers bærbar datamaskin som har 4K IPS-skjermskjerm og er WLED-bakgrunnsbelyst med en oppløsning på 3840 x 2160 piksler. Den drives av Intel core i7 855OU, klokker med en hastighet på 1, 8 GHz som kan økes opp til 4 GHz ved hjelp av Intel Turbo boost. RAM-en er på 16 GB (2 x 8 GB), og dette er kombinert med NVIDIA GeForce MX150, et dedikert grafikkort på 2 GB. DDR4

Dimensjonene til HP Specter X360 2 i 1 er 14 x 9, 88 x 0, 7 tommer, og vekten er 12, 3 ounce.

Når det gjelder portene, er det 1 Thunderbolt 3; 1 USB 3.1-type C-port; 1 USB 3.1 og en HDMI-port. I tillegg er det en kombinert port for hodetelefoner og mikrofoner. Den kommer med en aktiv pekepinne kalt Tilt Pen, som er oppladbar. Pekeplaten er responsiv. Batteriets levetid er den beste delen. Det varer i flere timer, bruker flere strømsparende justeringer.

Anbefalt for:

 • De som leter etter et billigere, lettere og raskere alternativ til 13-tommers MacBook Pro
 • De som ønsker å lage og vise presentasjoner, da det kan bli vendt fra muslingens orientering til en teltstil for presentasjoner.
 • Nyttig for de som vil bruke en bærbar PC som nettbrett også
 • Passer for forfattere med et flott tastatur for berøringsskriving og Tilt Pen som føles like naturlig som penn på papir.
 • Også egnet for spill, med GeForce Now.
 • Topp valg for reisende med sin utmerkede batterilevetid og fleksibilitet.

Se det på Amazon

Budsjett 2 i 1 bærbar PC

Asus Chromebook vipp

Denne robuste bærbare datamaskinen har en skjerm på 10, 1 tommer berøringsskjerm og en skjermoppløsning på 1280 × 800 IPS-skjerm og et 360-graders hengsel. IPS-teknologien tilbyr også effektive vide synsvinkler. Den drives av A33 ARM Cortex A7 Quad Core-prosessor og klokker med en hastighet på 1, 6 GHz med 4 GB eller RAM og 16 GB SSD.

Når det gjelder porter, er det en mikrofon og hodetelefonkontakt; 2 Type 3.0 USB 3.0-porter; skjerm og strømport; 1 USB 2.0-port; 1 microSD-kortspor.

Dimensjonene er 10, 4 x 7, 2 x 0, 6 tommer, og den veier 2 kilo. Styreflaten er liten, men responsiv. Audio er anstendig, og det er et HD-webkamera for videochatting. Den leveres med en berøringsskjerm med Asus, og bruker den eksklusive teknologien for berøringssensorer for å forbedre nøyaktigheten. Batteriets levetid er god i 9 timer. Den kjører på Google Chrome OS og er egnet for lette oppgaver.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en bærbar datamaskin som er fleksibel og kan brukes i forskjellige posisjoner. Solid enhet for en lett bruker.
 • Nyttig for forfattere, da det å skrive på tastaturet er en veldig tilfredsstillende opplevelse. Nøklene strekker seg til kantene, så den passer også for de med store hender.
 • Perfekt egnet for oppgaver med lav intensitet, for eksempel surfing, sosiale medier og så videre.
 • Chrome OS er egnet for tekstdokumenter eller ta notater.

Se det på Amazon

Lett, mobil og robust

Lenovo ThinkPad T470S

Den er lett, liten og slank og leveres med en 2K-skjerm. Skjermbildet er 14 tommer FHD med en LED-skjermoppløsning på 1920 x 1080 piksler med det øylignende tastaturet. Dimensjonene er 13 x 8, 9 x 0, 7 tommer, og den veier 2, 9 kilo. Selv om det er kompakt, kommer det med alle nødvendige porter. På venstre side er strømkontakten; en USB 3.0-port; en hodetelefonkontakt; ett SD-kortspor. Til høyre er en Thunderbolt 3-port; en smartkortleser; 2 USB 3.0-porter; en HDMI-utgang; en Ethernet-kontakt; ett SIM-kortspor.

Lenovo ThinkPad T470S drives av en Intel Core i7 7600U-prosessor som klokker med en hastighet på 2, 8 GHz. Det kjører på Windows 10 Pro-operativsystemet. RAM-en er på 16 GB og harddiskstørrelsen er 512 GB SSD. Dette er kombinert med Intel HD Graphics 620. Det tilbyr gode sikkerhetsfunksjoner med TPM-brikken og vPro for vedlikehold. Pekeplaten er glatt med liten friksjon. TrackPoint, en pekepinne, gir nøyaktighet mens du navigerer. Høyttalerne tilbyr god lyd. Batterilevetiden er anstendig nok, med 6 til 8 timer. Lenovo tilbyr mange verktøy på ThinkPad T470S. Den har også en Companion-app, som er nyttig for å kjøre oppdateringer og så videre.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en tynn, lett bærbar PC med solid ytelse og flott tastatur med lite bloatware
 • De som leter etter en kompakt bærbar PC med en slank, men solid ramme.
 • De som vil ha en solid laptop som kan overleve ekstreme temperaturforskjeller; fuktighet og vibrasjoner.
 • Passer for deg som skriver mye, med nøkler responsive og en glede å skrive

Se det på Amazon

Andre bærbare datamaskiner som er verdt å kjøpe

Beste bærbare datamaskin med kraftig grafikkort

Acer Aspire E 15

Med 15, 6-tommers full HD-skjerm er dette en av de beste bærbare datamaskinene for skriving som er tilgjengelig under $ 500 fra Amazon. Den pakker i den kraftige Intel i5-prosessoren klokket til 2, 8 GHz, 8 GB RAM, 256 GB lagring, og viktigst av alt den diskrete GPU fra NVIDIA. Selv om det er morsomt å skrive på det solide tastaturet på denne bærbare datamaskinen, vil du også like å spille spill i denne perlen. Kjører på Windows 10 den bærbare datamaskinen har en utmerket batterilevetid som varer i nesten 6 timer.

Se det på Amazon

Beste billige bærbare datamaskin for forfattere

HP Chrome 14

Dette er en veldig lett bærbar datamaskin som bare veier 3, 4 pund, noe som bare er perfekt for skribentene som trenger å reise mye med den bærbare datamaskinen. Sannsynligvis er dette det beste stykket for journalister, fordi muligheten til å koble til flere Wi-Fi-hotspot og tilgang til Google-apper er veldig nyttig når det gjelder å dele informasjon med andre mens du er på farten. Batteriets levetid er også betydelig, siden det kan vare opptil 8 lange timer med bare en lading.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for skribenter fra Lenovo

Lenovo Yoga 3 Pro

Lenovo Yoga 3 Pro er en perfekt forfattere bærbar PC som har bakgrunnsbelyst Accutype-tastatur for å hjelpe deg med å skrive bøker eller andre ting. Denne bærbare PC-en er utstyrt med kraftig Intel Core M-5Y71-prosessor, 8 GB RAM, 256 GB lagring og gir kraftig ytelse. Batterilevetiden er også fantastisk, opptil 9 timer. Skjermen er også god nok med 13, 3-tommers QHD og blank multi-touch-skjerm. Den kjører på Windows 10 Home, så ingen spørsmål om en oppgradering. Selv om prisen er litt høyere enn andre merkede bærbare datamaskiner, er uten tvil dette stykket fra Lenovo et godt valg for forfatterne.

Se det på Amazon

Beste prisgunstige bærbare datamaskin for forfattere

HP 15-ay011nr

Hvis budsjettet ditt er under 500 dollar, vil dette stykket fra HP være det beste valget som følger med alle nødvendige funksjoner som kreves av en forfatter. Nok plass til håndflate, Intel i5-prosessor, 8 GB RAM, 1 TB harddisklagring, utmerket batterilevetid på opptil 7 timer er bra for en så billig pris. Det kjører på operativsystemet Windows 10, og det integrerte grafikkortet gjør det morsomt å spille spill her. Displayet er stort nok som er 15, 6 tommer.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for forfattere med god ytelse

ASUS ZenBook UX303UA

Sannsynligvis den beste bærbare datamaskinen for forfattere, og mer tydelig er den perfekt passform for heltidsforfattere. Enten det handler om å skrive en roman eller en bok, mange ekstra gode funksjoner gjør alt morsomt. Intel Core i5-prosessor, 8 GB RAM, 256 GB lagring, integrert grafikkort, Windows 10-operativsystem er spesifikasjonene som hjelper denne perlen til å gi en utmerket ytelse. 13, 3 tommers full HD-skjerm er veldig tydelig der du kan glede deg over hvert stykke video. Batteriet varer i nesten 7 timer.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med nyttige programvarepakker

Samsung Chromebook 2

Veier bare 4, 3 pund denne enheten fra Samsung har et utbredt tastatur som bare er perfekt for hurtig å skrive. Den inneholder veldig nyttige programvarepakker som hjelper deg med å administrere Android-enheten din på nettet, mens du enkelt kan overføre filer og synkronisere oppgavelisten med andre i teamet.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for profesjonelle forfattere

Microsoft Surface Book

En av de dyreste og ekstreme kraftige bærbare datamaskiner som er den nyeste innovasjonen fra Microsoft. Det koster mer enn 1000 dollar, så bare profesjonelle forfattere kan se etter denne bærbare datamaskinen til skrivejobben sin. Alle funksjonene er svært nyttige, mens bakgrunnsbelyst funksjonen er nyttig for å skrive. Batterilevetiden er nesten 12 timer, og skjermen er fullpakket med den ultrahøye definisjonen, så videoene er veldig morsomme i denne perlen. 6 forskjellige versjoner er tilgjengelige av Surface Book, slik at du kan velge å gå etter den som passer best for deg.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med god batterilevetid

HP Pavilion 13-s

Dette er virkelig en flott bærbar PC som bare er perfekt for forfatterne. Den lette vekten gjør det enkelt å ta med seg overalt, og forfattere kan også bruke det mens du er på farten. Høy batterilevetid rundt 11 timer sikrer at du enkelt kan komme ut av hjemmet uten lader, og det vil gi den nødvendige juice. Standard avstandstastatur gjør tastingen enkel og rask som er det primære kravet til enhver forfatter. Kraftig prosessor, 8 GB RAM, 128 GB SSD-lagring og selvfølgelig den lange batterilevetiden gjør denne til svært ønskelig. Denne bærbare datamaskinen kan også konverteres til et nettbrett i nød.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for skribenter med avanserte funksjoner

Lenovo ThinkPad T440s 20AQ006HUS

En annen kostbar bærbar PC fra Lenovo som regnes som en av de beste bærbare datamaskinene for skriving. Selv om prisen er høy, vil den kraftige ytelsen gjøre deg fantastisk. Utstyrt med en high-end i7-4600U-prosessor klokket til 2, 1 GHz, 8 GB RAM, 256 GB SSD-lagring, Windows 7, bakgrunnsbelyst tastatur, fingeravtrykkleser osv. Sikrer at den bærbare datamaskinen aldri henger igjen i noe. Skjermen er ganske stor, 14-tommers full HD-skjerm med 1920 × 1080 oppløsninger. Et romslig tastatur gjør skrivingen mye enklere. Så det ville være et godt valg for skribentene hvis budsjettet er høyt.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med en utmerket batterilevetid

Dell XPS13 XPS13-9343 13, 3-tommers

En annen beste bærbare datamaskin å legge til i listen over beste bærbare datamaskiner for forfattere som er fullpakket med alle avanserte funksjoner. Intel Core i5-prosessor klokket til 2, 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB SSD-lagring er ansvarlig for å tilby en kraftig ytelse. Den fantastiske designen med alle metallkroppene gjorde at den ble en bærbar datamaskin med en dreining med 13, 3-tommers høyoppløselig skjerm. Men den mest attraktive funksjonen er høy batterilevetid, ja den kan vare i opptil 15 timer.

Se det på Amazon

Konklusjon

Enten du er en dikter, en essayist, en blogger eller en skjønnlitterær skribent, må du digitalisere arbeidet og trenger en bærbar PC. Forfattere trenger skjermer som er lyse og store og også enkle å lese. Dette er noen av de beste alternativene for bærbare datamaskiner for forfattere, og har gode tastaturer. Plassen mellom tastene er viktig, så sjekk ut ergonomi for tastatur mens du velger en bærbar PC for skriveformål. Skriver du imidlertid mye, vil det være en fordel å gå inn for et eget, fullt tastatur. Det er mange lette USB-tastaturer tilgjengelig. Du kan også velge et bakgrunnsbelyst tastatur for skriving i lite lys.