Samsung Galaxy S7 Edge Notification Høres ikke ut - Hvordan fikser jeg det

Galaxy S7 Edge er uten tvil et flott apparat å eie, men hvis noen av funksjonene slutter å fungere, vil opplevelsen av å bruke telefonen ikke være like hyggelig. Varsler er veldig viktige, og ett av problemene som kan vises er relatert til varslingslyder. Noen brukere rapporterte at varslingslydene ikke fungerer på Samsung Galaxy S7 Edge.

Hvis du blir konfrontert med varselet om Samsung Galaxy S7 Edge, fungerer det ikke, du trenger ikke å få panikk fordi dette skjer på grunn av noen plutselige endringer i innstillingsmenyen, og du kan enkelt fikse det ved å gå gjennom noen enkle trinn.

Se også: Slik slår du av S Voice på Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

Måter å fikse Galaxy S7 Edge No Notice Sounds:

Metode 1: Start enheten på nytt

Dette er det første trinnet som skal følges for å løse Galaxy S7 Edge-varslingen, som ikke fungerer. Dette er et veldig lite trinn, men kan fungere som en sjarm i mange tilfeller. For å tvinge til omstart eller omstart, trenger du bare å trykke lenge på av / på-knappen helt ned i 9-10 sekunder til telefonen vibrerer, slår seg av og begynner å starte på nytt. Det er det. Sjekk nå om varslingslyden fungerer.

Metode 2: Endre varslingslyden

Noen ganger kan det hende at omstart ikke blir bevist som nyttig for deg, men bare å endre varslingslydene kan fungere. Så kan du prøve om det kan fikse Galaxy S7 Edge-varselet ikke fungerer problemet for deg. Slik endrer du varslingslyden:

  • Fra startskjermen trykker du på Apps
  • Neste trykk på innstillinger og velg Lyder og vibrasjon
  • Bla nedover for å finne ut alternativvarslingslyden
  • Trykk her på standard varslingslyd og velg deretter den foretrukne varslingslyden du vil angi.

Metode 3: Forsikre deg om at stille- eller vibrasjonsfunksjonen ikke er aktivert

I tilfelle du har prøvd disse to trinnene, men situasjonen er den samme, er den neste tingen å prøve å sjekke om lydløs- eller vibrasjonsfunksjonen er aktivert på enheten din. Slik sjekker du det:

  • Trykk først på volumknappen på siden av enheten for å justere lyden
  • Deretter reduserer du volumet til vibrasjonsikonet vises på skjermen. Dette vil aktivere vibrasjonsmodus, og ikonet vises i varslingslinjen.
  • På samme måte fortsetter å redusere volumet til lydløs ikon vises på varslingslinjen som sier at enheten er i stille modus.
  • Nå, sveip ned varslingslinjen og trykk på innstillinger
  • Der trykker du på ekstra voluminnstillinger fra Hurtiginnstillinger-menyen
  • Trykk på lyder og vibrasjoner nå og juster lydene etter behov.

Metode 4: Sjekk om varselet er blokkert

En annen grunn til at tekstvarslingen ikke fungerer i S7 Edge-enheten kan være fordi varselet er blokkert på en eller annen måte. Så sjekk om det er blokkert ved å gå mot Innstillinger> Program> Applikasjonsbehandling og finn meldingsalternativet. Klikk nå på Melding og se om den er blokkert. I tilfelle det er blokkert, må du endre det slik at problemet blir løst.

Tilsvarende, hvis varselet er blokkert i låseskjermen, får du ikke lyd for varsling. Så for å sjekke at gå til Innstillinger> Lås skjerm og sikkerhet> Varsling og se om den er blokkert. Endre det for å tillate det igjen i tilfelle det ble blokkert.

Metode 5: Kontroller spillverktøyene

Hvis du har spilt noe spill nylig og begynte å møte problemet rett etter det, kan det være at spillverktøyene forårsaker dette problemet. Noen ganger dukker Spillverktøyene opp når du først lanserer et hvilket som helst spill, og det første spørsmålet du stiller er Ingen varsler i løpet av spillet. Hvis du har angitt dette og glemt det, så sjekk ved å gå til Innstillinger> Avanserte funksjoner> Spill og spillverktøy og gjøre de nødvendige endringene.

Dette er trinnene du kan følge for å løse opp ingen varslingslydsproblemer på Samsung Galaxy S7 Edge, og vi håper en av metodene ovenfor vil fungere for deg.

Se også: Samsung Galaxy S7-skjermen vil ikke slå seg på. Hvordan fikse jeg det