Beste billige e-boklesere å kjøpe i 2020

En e-bokleser er en mobil elektronisk enhet og er utvilsomt en ivrig leserens glede, spesielt under en tur. Det redder leseren fra bryet med å måtte ta med seg ganske mange bøker. De fleste e-boklesere har plass til et anstendig antall bøker i digitalt format. Den største fordelen med en e-bokleser er at den er ganske kompakt, lett og tar veldig liten plass. Det ligner en tablett med tanke på design. En grunnleggende leser viser innhold på en E Ink svart / hvitt-skjerm som gir deg det samme utseendet og følelsen av å lese en fysisk bok. Dette resulterer også i mindre belastning på øynene. Dessuten kan du endre lysstyrkeinnstillingene slik at du kan lese komfortabelt både i lyse og mørke omgivelser. De fleste e-boklesere har støtte for Wi-Fi-tilkobling, slik at du kan koble deg til Internett og laste ned favorittbøkene dine fra forskjellige kilder. Listen nedenfor gir deg noen få forslag til noen av de beste billige e-bokleserne du kan kjøpe hvis du har budsjett uten å brenne hull i lommen.

Se også: Topp beste e-lesere

Beste billige e-boklesere

Beste billige e-bokleser med vanntett funksjonalitet

Amazon Audible Kindle Paperwhite E-book Reader

Amazonas e-bokleser har et flush front design. Den svarte Kindle kommer med en 6 ”glansfri berøringsskjerm som har en oppløsning på 300 ppi og viser tekst i laserkvalitet. Den har fem innebygde justerbare lys. Den vanntette enheten gir deg tilgang til forskjellige bestselgere, nye utgivelser og umpteen andre titler til en veldig nominell pris. E-bokleseren lar Audible støtte som hjelper til med parring med Bluetooth-høyttalere eller hodetelefoner, slik at du kan lytte til historien du ønsker, i stedet for å måtte lese den. Den støtter innhold i forskjellige formater som TXT, PDF, DOCX, JPG, PNG, GIF og mer.

Den elegante Amazon-dingsen er tynn og lett som gjør det enkelt å holde i hånden. Den har en utmerket batterilevetid som varer i flere uker på en enkelt lading. Enheten tar fire timer å lade gjennom en datamaskin ved hjelp av en USB-kabel og tre timer gjennom en 5 W USB-adapter. E-bokleseren har to kapasiteter på 8 GB og 32 GB, i tillegg til Wi-Fi og Wi-Fi + gratis mobiltilkoblingsalternativer. 32 GB-versjonen er ideell hvis du vil lagre en enorm samling lydbøker, tegneserier og magasiner. Den leveres med en USB 2.0 ladekabel og en hurtigstartguide.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den vanntette funksjonaliteten gjør Amazon Kindle treffende for folk som er bekymret for at enheten blir skadet når den kommer i kontakt med vann når de leser ved stranden eller i nærheten av et basseng.
 • E-bokleseren er ideell for de som ønsker at innholdet skal vises med god klarhet både innendørs og utendørs.

Se det på Amazon

Beste billige e-bokleser med USB 3.0-kortleser

Barnes & Noble Nook Aluminium Body E-book Reader

Barnes & Noble e-bokleseren har en høyoppløselig berøringsskjerm på 300 ppi som gjør at hver side ser ut som fysisk papir hele tiden. Det blendingsfrie displayet har alltid glødelys-teknologi som gir omgivelser som viser skarp tekst som er lett å lese i all belysning uavhengig av om det er natt eller i dagslys. Skjermen er utstyrt med en innebygd anti-blending skjermbeskytter og en linse som er både ripebestandig og fingeravtrykkbestandig. Den vanntette designen gjør den støvsikre e-bokleseren også vanntett.

E-bokleseren leveres innkapslet i en sømløs aluminiumsdel med en strukturert hvit margin som gir den en førsteklasses følelse. Enheten har et oppladbart batteri som kan lades med en USB-kabel. Den har en USB 3.0-kortleser montert. Enheten leveres med en hurtigstartguide og en micro USB-kabel.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Aluminiumskroppen sørger for at Barnes & Noble e-bokleser er det rette alternativet for folk som ønsker at e-leseren skal vises stilig og være holdbar på samme tid.
 • De innebygde skjermbeskyttelsene sammen med de ripebestandige og fingeravtrykksikre funksjonalitetene gjør enheten ideell for de som er skeptiske til utilsiktet skade på skjermen og flekker på grunn av fingeravtrykk.
 • Minnekortleseren bekrefter at e-bokleseren er verdt å vurdere av de som vil lese favorittkolleksjonene deres som er lastet på minnekortet.

Se det på Amazon

Beste billige e-bokleser med stort minne

Kobo lett og kompakt E-bokleser

Kobo e-bokleser har en 6 ”E blekkskjerm som støtter justering av stiler og størrelser på skriftene. E Ink-skjermen er designet slik at du kan lese bøkene dine både innendørs og utendørs med samme klarhet. Den trådløse enheten gir tilgang til omtrent 2, 2 millioner mennesker gjennom Kobo® e-bokbutikken. Det enorme 1 TB innebygde minnet lar deg lagre tusen favorittbøker. Den har et 32 ​​GB micro SD-kortspor for deg å få tilgang til bøker som er lagret på minnekortet. Gadgeten er forhåndsinstallert med 100 klassikere, slik at du kan begynne å bruke den med en gang. Den støtter Bluetooth og Wi-Fi-tilgang, slik at du kan handle på nettet for de nyeste utgivelsene, gratis klassikere, magasiner, aviser eller omtrent hva som helst du vil lese.

Den svarte e-bokleseren har en enorm hevet knapp nederst til høyre som hjelper deg å navigere fra en side til en annen i e-boken. Bakpanelet har et diamantmønster med strukturert finish som gir deg et godt grep når du holder på enheten. Enheten har lang batterilevetid, slik at du kan lese omtrent 10 000 sider uten å måtte bry deg om hyppige ladinger. Den støtter PDF- og ePUB-tekstformater.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Kobo-e-bokleseren oppfyller best kravene til folk som ønsker å bruke den til å spare store mengder bøker på grunn av den høye minnekapasiteten.
 • Muligheten til å justere størrelsen og stilen på skriftene gjør den ideell for de som vil prøve ut forskjellige kombinasjoner av det samme for lesekomforten.
 • Batteriet med lang levetid sikrer at e-bokleseren er det beste alternativet for de som bekymrer seg for å lade enheten ofte for å glede seg over uavbrutt lesing.

Se det på Amazon

Den beste billige e-bokleseren med fargetemperaturhåndtering

inkBOOK Lumos Dual Core CPU E-bokleser

Blekkbokens e-bokleser har en 6 ”glansfri E Ink-skjerm som gjør at den ser ut som fysisk papir. Skjermen har et frontlys som endres i henhold til omgivelsestemperaturen. Den har en oppløsning på 167 ppi 800 x 600p. Enheten har en anstendig lagring på 4 GB som lar deg få plass til mer enn 5000 bøker. Den har en dual-core 1, 0 GHz CPU, 512 MB RAM og et kortspor som støtter et minnekort med maksimal kapasitet på 32 GB. Modulen fungerer på Android OS og støtter Wi-Fi-tilkobling. Lumos-leseren lar deg snu sidene i boken din ved å bruke både berøringsskjermen og knappene på siden.

E-bokleseren støtter forskjellige formater som PDF, ePUB, TXT, RTF, HTML, CHM og MOBI. Den er også kompatibel med forskjellige språk bortsett fra engelsk som tysk, polsk, spansk, fransk, italiensk, tsjekkisk og rumensk. Den svarte enheten leveres med et 2000 mAh litium-ion-batteri som varer i tre uker.

Hvem skal kjøpe dette?

 • InkBook Lumos e-bokleser er utvilsomt det beste alternativet for folk som er på utkikk etter en e-leser på startnivå til en overkommelig pris
 • Frontlyktets evne til å endre lysstyrke automatisk basert på temperaturen i omgivelsene, gjør enheten til en god idé for de som ønsker å bruke leseren uten å anstrenge øynene
 • Leseren er verdt å tenke på de som ønsker å sette et bokmerke på det punktet de sluttet å lese eller markere siden de for øyeblikket leser.

Se det på Amazon

Beste billige e-bokleser med multimediaspiller

Naxa Digital LCD-skjerm E-bokleser

Naxa e-bokleser inkluderer en 7 ”digital LCD-skjerm mot gjenskinn med fargeblokk med 480 x 234p høy oppløsning og en tekst-ID3 lyrisk skjerm. Den svarte fargede leseren kommer integrert med en mediaspiller. Den er i stand til å støtte kalenderfunksjonen, mange musikkfunksjonseffekter, samt flere musikk-, bilde- og videoformater. Enheten kan også konvertere video- og musikkformater fra ett format til et annet. Leseren på 4 GB har et minnekortspor for å utvide minnet ytterligere. Den støtter Wi-Fi-tilkobling og e-bøker i ePUB, FB2, TXT, HTML, PDF, PDB og RTF formater.

E-bokleseren er innelukket i en kompakt og tynn ramme. Gadgeten har innebygde komponenter som et oppladbart litiumbatteri, en USB-inngang, høyttalere og elektronisk volumkontroll. Den kommer sammen med en håndrem, en USB-kabel, en stereohøretelefon og en UL / ETL godkjent vekselstrømadapter.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Naxa-e-bokleseren er utvilsomt det riktige valget for folk som ønsker å eie en e-leser med storskjerm
 • Inkluderingen av multimediaspilleren sikrer at leseren en må ha element for de som ønsker å bruke den samme enheten til å lese bøker, se på film eller lytte til musikk
 • Håndstroppen gjør e-bokleseren til et godt alternativ for de som ønsker å bære leseren med seg i hånden fra et sted til et annet uten frykt for at den faller av

Se det på Amazon

Beste billige e-bokleser med støtte for flere språk

YunnLow Power Consumption E-book Reader

Yunn e-bokleser kommer med en 6 ”E blekkskjerm med 800 x 600 p oppløsning, 167 dpi og svart / hvitt skjermeffekt. E-blekket får skjermen til å se ut som blekk på papir for å sikre en behagelig leseopplevelse selv i direkte sollys. Enheten lar deg glede deg over lesingen din hvor som helst på grunn av den lette designen som lar deg beholde leseren med en hånd. Det eksisterende innebygde minnet kan økes ytterligere for å inkludere flere bøker ved å bruke et 32 ​​GB minnekort.

E-bokleseren har en E200 CPU med A2-oppdateringsmodus, et lydgrensesnitt og et micro USB 2.0-grensesnitt. Den tilbyr forskjellige funksjoner som FM-radio, innspilling, hørbar, kalender, klokke, kalkulator og ordbok. Gadgeten støtter også flere språk, tekstformater, bildeformater og lydavspillingsformater. Leseren inneholder et 1400 mAh litiumpolymerbatteri som lar deg lese 7500 sider uten stopp med bare en lading og har en ventetid på en måned. E-leseren er tilgjengelig i svarte og grå farger med tre minnealternativer på 4 GB, 8 GB og 16 GB. Den kommer med et par hodetelefoner, en USB-datakabel og en lærveske.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den hørbare funksjonen sikrer at Yunn-e-bokleseren er det beste alternativet for folk som foretrekker å lytte til eller høre e-bøkene deres bli lest opp for dem i stedet for å lese dem
 • Lærvesken gjør e-leseren til et godt alternativ for de som leter etter en måte å ta enheten trygt med seg uansett hvor de går

Se det på Amazon

Beste billige e-bokleser med pekepenn

Sony Anti-Glare Screen E-bokleser

Sony e-bokleser kommer med en 5 ”E Ink Pearl anti-blending klar berøringsskjerm med 800 x 600p oppløsning. Den sølvfargede leseren har en 2 GB RAM som lar den lagre nær 1200 bøker. Enheten fungerer på Windows CE. Aluminiumleseren har en kompakt solid konstruksjon som lar deg holde den ganske komfortabelt i en skulderveske eller veske. Den består av en mini USB-port nederst og en pekepenn på høyre side. Strømbryteren er plassert på toppen. Leseren lar deg stille skrifttypen din i seks forskjellige størrelser slik at den passer for lesefunksjonen din.

E-leseren kommer med to ordbøker for å slå opp betydningene av ord som du ikke kjenner. Den har også 10 andre innebygde oversettelsesordbøker for deg å oversette et ord fra et språk til et annet. Gadgeten støtter bøker med flere formater som ePUB, Microsoft Word og Adobe PDF. Enheten har et innebygd 3, 7 V DC litium-ion oppladbart batteri som lar deg hele to uker eller 10.000 sider lese en ePUB-bok på en enkelt lading. E-bokleseren kommer med en hurtigstartguide, mikro USB-kabel og et programvare for leserbibliotek som lar deg laste ned favorittbøkene dine og administrere din eksisterende samling.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Sony e-bokleser er et godt valg for folk som ønsker å kunne justere skriftstørrelsen slik at de kan lese favorittboken sin komfortabelt uten å anstrenge øynene
 • Pekepennen gjør leseren ideell for de som vil ta notater eller fremheve bestemt tekst som de syntes var interessant når de leste en bok
 • Inkludering av oversettelsesordbøker sikrer at enheten passer for de som leter etter måter å oversette bestemte ord fra et språk til et annet for å forstå betydningen deres bedre

Se det på Amazon

Beste billige e-bokleser med Wi-Fi-støtte

Onyx BOOX Darwin 3 Android E-bokleser

Onyx BOOX Darwin 3 e-bokleser kommer med en 6 ”E Ink Carta multi-berøringsskjerm med 758 x 1024p oppløsning, 16 grå nivåer kontrastforhold og et innebygd MOON-lyssystem. Leseren omfatter 512 MB RAM, en dual-core prosessor og 8 GB internt minne. Den opererer på Android 4.2 som gjør enheten virkelig allsidig. Gadgeten støtter Wi-Fi-funksjonalitet, slik at du kan søke på nettet og laste ned en horde e-bøker basert på sjanger, forfatter, serier eller tittel. E-leseren inneholder et kortspor for deg å sette inn et SD-kort på 32 GB og øke boksamlingen til 35.000. SNOW Field-funksjonen hjelper deg med å kontrollere innholdet som vises på skjermen med en delvis oppdatering.

Den innebygde BOOX-programvaren hjelper den svarte e-bokleseren til å støtte tekster og grafikk i forskjellige formater, slik at du får maksimal leseopplevelse. Programvaren hjelper deg å gjøre forskjellige tilpasninger, for eksempel å endre skriftstørrelse og stil, legge til nye skrifter, zoome inn sidene og sette inn bokmerker i henhold til dine preferanser. Leseren støtter også forskjellige fremmedspråk. Det kommer med forhåndsinnlastede engelsk til russisk og russiske til engelske ordbøker. Enheten hjelper deg med å oversette et ord du ikke er kjent med, bare ved å berøre det på skjermen. Gadgeten inneholder et 3000 mAh-batteri som gir deg en hel måned med lesing før du trenger å lete etter laderen igjen. Det kommer med et smart deksel som tilbyr den doble funksjonen å beskytte skjermen og sette enheten i hvilemodus når e-bokleseren er lukket.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Onyx BOOX Darwin 3 e-bokleser er et godt alternativ for folk som ønsker å tilpasse enhetene sine i henhold til deres preferanser
 • MOON Light-skjermen gjør dingsen passende for de som ønsker å hente innlesningen selv i dårlig belysning eller i mørket
 • Det smarte omslaget som følger med leseren, sørger for at det er verdt å vurdere dem som bekymrer seg for tilfeldig skade på skjermen

Se det på Amazon

Beste billige e-bokleser med innebygd høyttaler

Slick Pocket Size E-book Reader

Slick e-bokleseren kommer med en 4, 3 ”høyoppløselig fargeskjerm innkapslet i en svart ramme. Enheten har 2 GB RAM og 32 GB internminne lar deg legge til 2000 bøker i samlingen din. Og hvis det ikke er nok, lar det utvidbare minnesporet deg øke dette antallet til 30 000 med et 32 ​​GB-kort. Leseren er ikke bare kompakt i størrelse, men er også veldig tynn og lett. Dette lar deg putte enheten i lommen med nesten eller bare den samme komforten som du vil putte den i en veske eller pose.

E-bokleseren har en innebygd høyttaler og en USB 2.0-port. Gadgeten støtter e-bøker utviklet i ePUB, TXT og PDF-formater. Den leveres med kobo Desktop-applikasjonen som hjelper deg å velge fra over en million gratis titler og inkluderer et litium-ion oppladbart batteri.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den stripete designen med den omkringliggende svarte rammen gjør Slick-e-bokleseren til et godt alternativ for folk som leter etter et utpreget utseende
 • Fargedisplayet sikrer at e-leseren passer for deg som ønsker at innholdet skal se levende ut med flere farger
 • Den innebygde høyttaleren gjør enheten ideell for lesere som ønsker å høre på musikk når de liker å lese favorittboken sin

Se det på Amazon

Beste billige e-bokleser for design

blekkbok Classic 2

inkBook Classic 2 har en ergonomisk design og noen unike funksjoner du kanskje ikke finner på de andre enhetene. Enheten er laget for brukernes komfort. Det har ikke noe å si om du er venstrehendt eller høyrehendt, du vil kunne bruke inkBook Classic 2 komfortabelt. Dessuten er OpenDyslexic-skriften spesielt laget for å hjelpe de med dysleksi.

Du kan få tilgang til flere bokhandlere. Du finner kanskje ikke denne funksjonen hos de andre e-leserne. Den er også designet for å eliminere utilsiktet sidevending. Du kan bare slå av berøringsfunksjonen på skjermen for å forhindre det.

InkBook Classic 2 er utstyrt med to navigasjoner: berøringsbevegelse og fysisk side-sving-blekkBUTTONS ™ med den helt nye mekanismen. Du kan velge hvilken navigasjon som er mer behagelig for deg.

Med alle disse flotte funksjonene og designen, er det ikke rart at inkBook Classic 2 fikk Red Dot Award for Product Design 2019 for god design og innovasjon.

Se det på Amazon

Beste billige e-bokleser med lang batterilevetid

Kobo Touch 2.0

Kobo er et av verdens beste e-leserselskaper. De har forskjellige modeller med forskjellige spesifikasjoner og funksjoner, fra den rimelige modellen til å avansere en.

Kobo Touch 2.0 er den rimeligste e-bokleseren fra Kobo. En av de beste funksjonene som skiller den fra Kindle og blekkbok, er batteriets levetid. Den har lengre batterilevetid, opptil 2 måneder mens Kindle bare kan vare i fire uker.

Når det gjelder design, har Kobo Touch 2.0 en lett og liten dimensjon (185 g og 157 x 115 x 9, 2 mm). Dermed kan du enkelt holde den med bare en hånd og lese komfortabelt overalt. Den har 6 ”Pearl E Ink berøringsskjerm og 4 GB innbyggingsminne som lar deg holde opptil 3000 e-bøker.

Hvis du er ute etter den beste billige e-bokleseren med lang batterilevetid, er Kobo Touch 2.0 den.

Se det på Amazon

Beste prisgunstige e-bokleser for barn

Kindle For Kids Bundle

Det er bedre å kjøpe en e-bokleser til barna dine enn å kjøpe et nettbrett. Det er mer trygt og lærerikt enn et nettbrett. Med en e-leser vil ikke barna dine kunne åpne det upassende innholdet ved et uhell fordi det er designet for lesing.

Kindle for kids bundle er det perfekte valget. Den er spesialdesignet for barn. Den har en funksjon som oppmuntrer dine små til å ha en positiv lesevan ved å sette og spore lesemålene og fremdriften. Det er også utstyrt med leserens ordforråd med verktøy som Word Wise og Vocabulary Builder. Dermed kan de bruke det til å forstå vanskelige ord uten å forlate siden.

Det er bra å ha en lesevan, men en gang glemte de tiden, spesielt hvis de leste favorittbøkene sine. Derfor er ikke tenne for barn utstyrt med bakgrunnsbelysning. Derfor, når lyset på rommet deres er slukket, bør de slutte å lese og få sove.

Se det på Amazon

Konklusjon

Det er noen få faktorer som du kan analysere for å gjøre kjøpsbeslutningen mindre utfordrende. Et av de fremste hensynene er selvfølgelig e-leserens kapasitet. Dette bestemmer hvor mange bøker du kan lagre på enheten din. Neste punkt å tenke på er formatet du planlegger å lagre bøkene dine i. De fleste dingser støtter flere formater som PDF, TXT, HTML og mer for å dekke forskjellige boktyper. Det er imidlertid alltid lurt å sjekke om leseren din er kompatibel med e-bokformatet. Selv om det ikke er veldig viktig, kan skjermstørrelse også være en avgjørende faktor. Sist, men ikke minst, hvis du planlegger å bruke leseren et sted hvor det sannsynligvis kommer i kontakt med vann som en strand eller et basseng, anbefales det at du går inn for en av de mange vanntette e-bokene lesere tilgjengelig.

 

Legg Igjen Din Kommentar