Netflix vil ikke lastes: Hvordan fikser jeg det

Når du er i humør til å bruke litt tid på å se på filmer eller tv-serier, hva er da bedre enn Netflix? Du logger ganske enkelt inn, velger showet eller en film, og moroa kan begynne. Selv om Netflix fungerer utmerket mesteparten av tiden, kan det av og til dukke opp et problem - kanskje vil ikke Netflix laste eller det kan rapportere en feil.

Se også: Slik sletter du Netflix-historikk

Det grunnleggende

Det er noen få ting du bør prøve med en gang. Siden Netflix ikke kan fungere uten internett, må du sjekke internettforbindelsen din. Du kan oppleve Netflix-problemer selv når du har tilkoblingen, men når det er tregere enn vanlig.

Hvis du ikke kan logge på, må du forsikre deg om at du har skrevet inn påloggingsinformasjonen riktig. Hvis kontoen har blitt brukt av mer enn en bruker, kan du spørre dem om noen har endret passordet.

La oss også nevne at tjenesten kan være nede til tider. I så fall må du ganske enkelt vente. Du kan sjekke om Netflix er nede på to måter. Du kan besøke et nettsted som heter DownDetector. Dette nettstedet viser strømbrudd for alle slags tjenester, inkludert Netflix. Så du kan besøke den, skriv Netflix i søkefeltet, og den vil vise deg om tjenesten er nede. Et annet alternativ er å besøke Netflix hjemmeside - det er en side dedikert til den spesifikke situasjonen - er Netflix nede? Og når du besøker siden, vil du se om tjenesten er nede eller ikke.

Du kan også starte nettleseren din, datamaskinen eller telefonen / nettbrettet ditt på nytt. Hvis du bruker Netflix-appen på noen av enhetene dine, må du sørge for at appen er oppdatert.

Sjekk også versjonen av grafikkdriverne. Oppdater til den nyeste versjonen. Dessuten er Windows 10 Silverlight nødvendig for streaming av video. Hvis du trenger å laste ned det, kan du gå til lenken.

Netflix lastes sakte

Hvis streaming ikke er rask nok eller kvaliteten på innholdet er dårlig, må du sjekke internettforbindelsen fra slutten. Først må du starte enheten din du bruker på nytt for å se Netflix-innhold. Start også ruteren på nytt ved å koble den fra i 1 min, og koble den deretter til igjen. Start modemet ditt på nytt som ruteren. Forsøk å bruke en annen enhet for å vite om internett er ok eller ikke.

Oppdaterer eller installerer Netflix på nytt

Som nevnt før, hvis du bruker Netflix-appen, bør du sørge for at den er oppdatert. Hvis noen nyere versjon er tilgjengelig, last ned og installer den.

 1. Gå først til butikken for operativsystemet ditt og finn 'Netflix-app'.
 2. Hvis en oppdatering vises, kan du laste den ned.

Hvis du har den nyeste versjonen, men fortsatt har problemer, kan du fjerne appen fra enheten din og deretter gå til app store, laste ned og installere appen igjen.

Feil 12001 på Netflix

Mange brukere har rapportert feilen 12001 mens de prøvde å bruke Netflix. Hvis det er foreldede data på enheten din, kan du se feilen.

 1. Gå til Innstillinger'.
 2. Velg 'Enhet' og deretter 'Apps'.
 3. Velg deretter 'Netflix' og trykk på 'Lagring'.
 4. Det vil være et alternativ "Lagring".
 5. Klikk på det og trykk på "Fjern data".
 6. Nå blir alle dataene dine oppdatert.
 7. Du må oppgi e-post og passord igjen.

Møter på svart skjerm mens du spiller av videoer

Noen ganger, mens du prøver å spille av videoer på Netflix, kan det vises en svart skjerm.

Først må du deaktivere antivirus midlertidig mens du bruker Netflix, fordi mange antivirusprogrammer ikke er kompatible med Netflix. Slett også nettleserens informasjonskapsler fra nettleserens innstillingsalternativ. Hvis problemet fortsatt vedvarer, bruk en annen nettleser. Du kan også deaktivere de gjeldende programtilleggene.

Tilbakestill Netflix-appen

Hvis Netflix viser lasteproblemet, kan du tilbakestille appen.

 1. Gå til enhetens "Innstillinger" -alternativ.
 2. Gå deretter til 'Apps> Apps & Features'.
 3. Finn 'Netflix-apper'.
 4. Trykk deretter på 'Avanserte alternativer> Tilbakestill'.

Hvis du har en god internettforbindelse, og hvis du har prøvd alle trinnene som er oppført her, men ingenting ser ut til å fungere, kan du kontakte Netflix. Du kan enten ringe eller starte live chat.

 

Legg Igjen Din Kommentar