Beste saker for OnePlus 5

OnePlus 5 er uten tvil et av de mest imponerende tilbudene for smarttelefonbrukere. Denne telefonen er utstyrt med en topp kvalitet aluminiumsbygg, flott kamera, ekstraordinær ytelse og den fineste designen. Derfor, hvis du er klar til å kjøpe denne telefonen eller allerede har en, må du også tenke på å få et etui i førsteklasses kvalitet for å beskytte enheten mot skrap, skrammer og pauser. Nedenfor er noen av de beste sakene for OnePlus 5.

Se også: De beste sakene for Galaxy S6

16 beste saker for OnePlus 5

Den beste saken for OnePlus 5 med robust design og utmerkede sikkerhetsalternativer

SUPCASE Unicorn Beetle Pro-saken

Leter du etter en sak til din OnePlus 5 som har mer utseende og utseende? SUPERCASE Unicorn Beetle Pro-saken gir komplett sikkerhet foran og bak for OnePlus 5-enheten din. Det gir utmerket tilgang til alle knapper, porter og kontroller uten å måtte fjerne saken. Det er også en flott støtsikker sak. Dobbeltlagsdesignen til denne saken består av PC-tøff skall og myk TPU som gir stor sikkerhet mot utilsiktede fall, smash og støt. Forsiden av saken har integrert skjermbeskytter som hjelper til med å forhindre riper og det også uten å ofre skjermens følsomhet.

Den har også portdeksler som hindrer at det uvelkomne støvet og rusk kommer inn i telefonen. I tillegg kan denne harde saken festes i belteklipshylsteret som er plassert på siden av saken. Den kan vri seg rundt 360 grader, og gir god bærekomfort mens du jobber, reiser eller spiller. Denne SUPERCASE har en slank og sporty design som er tilgjengelig i flere alternativer som gir et veldig trendy og stilig utseende på telefonen.

Se på Amazon

Flott sak for OnePlus 5 med design av dobbelt omslag

OtterBox Achiever Series OnePlus 5 Veske

Otterbox OnePlus5-saken er en av de mest populære sakene for OnePlus 5. Otterbox er kjent for å lage noen veldig spenstige saker med gode beskyttelsesfunksjoner. Achiever-serien har et dual-cover design med innvendig lag bygget med mykt fleksibelt materiale som støtdemper og ytre lag forberedt med et hardt skall, som fungerer som en ramme for saken. Selv om den tilfører en betydelig mengde vekt på telefonen, gir den også en tung beskyttelse.

Se på Amazon

Beste sak med utmerket beskyttelsesfunksjon

TUDIA Merge Heavy Duty-sak

Hvis du leter etter en sak til din OnePlus 5 som tilbyr beskyttelse, men ikke er voluminøs, er TUDIA Merge Heavy Duty-saken et flott alternativ for deg. Det er bygget med et topplags dobbeltlagsdesign, med et indre lag laget av et mykt gummi-innerlag og det ytre laget laget av et tøft skall for fasthet. Det indre laget med vendt kant dekker alle kantene på telefonen din og beskytter den mot utilsiktet dråper.

Se på Amazon

Beste sak med premium kvalitet og lett vektdesign

OnePlus 5 Offisiell vernesak

Denne saken er designet av telefonselskapet selv. Dette vil ikke legge mye vekt på telefonen din. Det kan gi deg beskyttelse mot små dråper og skrap. Hvis du er ute etter en støtsikker koffert, kan du se etter noen andre alternativer. Likevel har denne saken en veldig imponerende kvalitet.

Se på Amazon

Beste sak med et rasende design bak

KuGi Fleksibel myk sak

KuGi Flexible Soft er en av de beste sakene for OnePlus 5. Dets utseende og design er av førsteklasses kvalitet. Den består av en lurvete design på baksiden, sammen med et plettfritt preg av karbonfiber i den øverste og nedre delen, og gir et kjøligere utseende til enhetens visuelle appell. Når det gjelder beskyttelsesdelen, kan du ikke la være å la deg imponere av denne saken. Den har en hevet kant med rikelig vading som kan dekke alle kantene på telefonen, og den kan beskytte telefonen mot støt og fall. Du kan enkelt ta på og ta ut denne saken på telefonen.

Se på Amazon

Beste sak for OnePlus 5 med en dråpsikringsfunksjon opp til 11 fot

RhinoShield Crashguard Bumper

RhinoShield Crashguard Bumper er designet for å beskytte telefonen din mot bøyene og rammen. Den er kompatibel med One Plus5 og har presise kutt for alle knapper, porter og kamera. Dens polykarbonat matt etterbehandling forbedrer grepet og leverer en holdbar ytelse for å beskytte telefonen mot riper. Denne saken har en hybridstruktur som er bygget av hardt og mykt polykarbonat, og gir en flott dråpsbeskyttelse på opptil ikke mindre enn 11 fot. Det er en veldig lett og fleksibel veske, som ikke tilfører enheten din mye vekt.

Se på Amazon

Utmerket sak for OnePlus 5 med dobbelt tøff belegg

Ringke Fusion-sak

Ringke Fusion-etui er upåklagelig designet for å beskytte og få frem storslåelsen av OnePlus 5. Den gir god beskyttelse på grunn av det innovative tøffe belegget med dobbelt betaler. Det forbedrer den generelle appellen til telefonen, men med et minimalt tilleggsvekt. Dens myke og fleksible kanter i premium kvalitet, omslutter enkelt telefonens hjørner og beskytter den mot skrap fra daglig bruk. Det doble aktive dekselet består av indre hjørneputer for å beskytte telefonen mot støt og brudd. I tillegg gir denne saken et utmerket grep for brukeren og er tilgjengelig i flere farger.

Se på Amazon

Beste billige sak med utmerket grep

Vinve TPU veske

Vinve TPU-etui er svært kompatibel med OnePlus 5. Den er bygget av høykvalitets TPU-materiale av karbonfiber. Det hjelper med å beskytte telefonen mot skrap, støv og fall. Denne saken er designet i en unik stil, og lar brukerne enkelt få tilgang til alle knapper, porter, kamera og kontroller på telefonen uten å forstyrre ytelsen til telefonen.

Du kan også glede deg over et overlegent grep og kan enkelt holde telefonen, uten å bekymre deg for at telefonen glir fra hånden. Den diskrete kabletegningen gjør at telefonen ser elegant og stilig ut og fingrene dine ikke legger igjen noen utskrifter og ødelegger utseendet. Denne saken er en av de beste sakene for OnePlus 5.

Se på Amazon

En av de beste sakene for Oneplus 5 med lett vektdesign

TUDIA TAMM

TUDIA TAMM-saken er en annen revolusjonerende lettvekt OnePlus 5-sak. Den består av et tøft og fleksibelt foringsrør. Bygg med topp kvalitet TPU (termoplastisk polyuretan) gummiert gel-silikon. Denne TUDIA-saken er enormt elastisk og gir et veldig mykt og uanstrengt grep for OnePlus 5-brukere. Den eksklusive designen er svært kompatibel med OnePlus 5 og lar brukerne ha behagelig tilgang til alle knapper, porter og kontroller uten behov for å ta ut saken. I tillegg hjelper de hevede kantene på saken å beskytte telefonen skjermen mot unødvendige skrap eller riper når telefonen er plassert med forsiden ned.

Se på Amazon

Beste sak med avansert teknologi for å tilby god beskyttelse

Nillkin Frosted Shield

Nillkin Super Frosted Shield veske er designet for Oneplus 5. Denne saken har en merkbar design, er motstandsdyktig mot slitasje og er ganske enkel å rengjøre. Den bruker den nyskapende UV-malingsteknologien, som gjør denne saken upåvirket av skitt eller støv. Du kan glede deg over det behagelige preget og det elegante utsiden, som til slutt kan forbedre utseendet på telefonen. I tillegg er det et polykarbonatveske med en myk berøring matt etterbehandling. Du får et overlegent grep og kan være veldig nyttig for de som synes metallbygging av OnePlus 5 er veldig glatt.

Se på Amazon

En av de beste sakene for OnePlus 5 med et førsteklasses utseende

DUX DUCIS Folio Flip skinnveske

THE DUX DUCIS Folio-saken er bygget med syntetisk PU-skinn. Det gir en god følelse av berøring og det myke belegget på den indre siden hjelper til med å holde skjermen fri for alle slags skrap. Den unike designen gir full kroppsbeskyttelse for OnePlus 5-telefonen. Det kommer med perfekte utskjæringer, fantastisk kunstnerskap og utførelse, enkel tilgang til alle porter og knapper.

Foliovesken består også av et utklipp for kameraet på baksiden og for ørepluggen på fronten, slik at du kan snakke i telefonen uten å åpne frontdekselet. I tillegg har denne saken et innebygd magnetfeste som låser saken godt, og den magnetiserte fronten på dekselet kan feste seg bak på telefonen.

Se på Amazon

Beste sak med flerfunksjonsfunksjon

Poetisk Nubuck kredittkortsak

Poetic Nubuck Credit Card Case er laget av fineste kvalitet. Det er bygget med TPU-skall av utmerket kvalitet og overlegen perforert PU-skinn. Med sin slanke design kan du enkelt plassere telefonen i vesken eller lommen. Denne saken er også utstyrt med innlemmet kredittkortsholder som kan lagre opptil to kort. I tillegg har den også trekk-tabb-designen som flettes feilfritt med saken når kort er lagret og gir enkel tilgang til kredittkortene dine. Selv om hovedgrunnen til å kjøpe en sak er å beskytte telefonen mot brudd og fall, tilbyr denne saken mange andre funksjoner også. Denne saken gir et veldig stilig og pent utseende til OnePlus 5-telefonen.

Se på Amazon

Beste slanke etui til OnePlus 5

Spigen Ultra Hybrid

Hvis du vil kjøpe en slank klar veske til din OnePlus 5, er Spigen Ultra Hybrid uten tvil et godt valg for beskyttelse på høyt nivå for din OnePlus 5. Spigen Ultra Hybrid er en slank koffert med hybridkonstruksjonsfunksjoner. Rammen fungerer som støtdemper, og baksiden er motstandsdyktig mot farger. En av de største fordelene med å kjøpe denne saken er at den har eksakte utskjæringer for rask tilgang til alle knappene, portene og kontrollene uten å fjerne saken.

Med sine hevede kanter gir denne saken ekstra beskyttelse for skjermen og kameraet. I tillegg får alle hjørnene på denne telefonen høy beskyttelse med Air Cushion Technology.

Se på Amazon

Robust etui tilgjengelig i flere farger

TUDIA OMNIX

Den er svært kompatibel med OnePlus 5. TUDIA OMNIX er bygget med dobbeltlagsdesign og er en kombinasjon av den fineste termoplastiske polyuretan (TPU) gummiert gelbelegg på det ytre laget. Det hjelper med å absorbere støtet og beskytte telefonen mot fall og brekk. Det har et frontdeksel laget av polykarbonatplast og innebygde skjermbeskyttere, slik at du kan få trim, lett og formfestet forsterkning for OnePlus 5.

Denne saken har helt lukkede frontskjermbeskyttere som hjelper til med å beskytte telefonens skjerm mot mulige skrap når telefonen legges med forsiden ned. I tillegg har denne saken nøyaktig utskårne utskjæringer som perfekt matcher størrelsen og stedet for alle knapper, porter og kontroller, noe som gir en veldig praktisk tilgang til høyttalerne, kameraet, høyttalerne, mikrofonen og telefonladeporten. Du kan bruke alt uten å fjerne saken.

Dens Snap-On-design hjelper deg med å passe telefonen din enkelt inn i saken. Denne TUDIA-saken er også tilgjengelig i flere farger, og du kan velge den som passer din smak og stil.

Se på Amazon

Beste budsjetterte sak med utmerkede beskyttelsesfunksjoner

Orzly FlexiCase For OnePlus 5

Hvis du vil ha en gjennomsiktig sak for OnePlus5, er Orzly FlexiCase noe for deg. Denne saken gir deg muligheten til å vise skjønnheten i OnePlus 5 uten å forstyrre dens tiltalende utseende og funksjoner. Det er også en fleksibel og lett veske, som ikke tilfører mye bulk til telefonen din. Det er også en støtsikker koffert og beskytter telefonen mot mindre dråper.

Se på Amazon

Se også: De beste beskyttelsesbeskyttelsene for Apple Watch