Slik løser du Galaxy Note 4 Overopphetingsproblemer

Galaxy Note 4 brukere har hatt mange problemer med telefonen sin, men et av de vanligste problemene er overopphetingsproblemet. Mange brukere rapporterte at telefonen deres blir for varm å ta på etter å ha brukt den i noen tid. For noen brukere ble problemet løst i løpet av få dager etter at batteriet ble skiftet ut. Men etter få dager startet Galaxy Note 4 overopphetingsproblemet.

Les først - Hvorfor blir Android-telefonen varm og overopphetet?

Flere årsaker kan forårsake dette problemet, for eksempel ødelagt SD-kort, eventuell tredjepartsapp, vannskader osv.

Se også: Slik løser du problemet med tekstmeldinger i Galaxy Note 4

Trinn for å fikse Merk 4 overopphetingsproblem

Metode 1

Først av alt, oppdater alle applikasjonene ved å gå til Google Play butikk fordi appene som ikke er oppdatert kan skape overopphetingsproblemet. Etter oppdatering, sjekk om noen app vises som ikke oppdatert. Hvis ja, så slett den.

Metode 2

Hvis Galaxy Note 4 blir for varm når du bruker en bestemt app, må du observere telefonen din nøye ved å starte den opp i sikkermodus. Å gjøre slik,

  • Slå av Note 4 helt
  • Trykk og hold Volum ned-tasten og Av / på-tasten sammen
  • La av / på-tasten når telefonen begynner å starte. Ikke la Volum ned-tasten før Galaxy Note 4 er ferdig med å starte på nytt
  • Nederst til venstre på skjermen vises Safe mode. La nå Volum ned-tasten.

I sikkermodus må du se om telefonen er overopphetet. Hvis Galaxy Note 4 overoppheting ikke er der, forårsaker en tredjepart-app dette problemet, i så fall bør du avinstallere appene én etter én til problemet er løst. Start med de nylig installerte appene.

Metode 3

Hvis du bruker et SD-kort, kan overopphetingsproblemet i Merknad 4 oppstå hvis kortet er feil. Formater SD-kortet til Innstillinger> Lagringsmeny, og sjekk deretter om problemet er løst. Før du formaterer sikkerhetskopiere dataene til SD-kortet.

Metode 4

Programvarerelatert problem kan skape overopphetingsproblemet på Galaxy Note 4. I en slik situasjon kan OTA (over the air) løse problemet. For å oppdatere telefonens programvare, gå til Innstillinger> Om enhet> Programvareoppdatering og deretter Oppdater.

thedroidguy.com

Metode 5

Hvis telefonen din nylig kom i kontakt med vann, er det en sterk grunn til å overopphete telefonen. Du må umiddelbart kontakte servicesenteret for å bli kvitt dette problemet.

Metode 6

Lukk appene som ikke blir brukt, fordi bruk av mange apper samtidig kan gjøre telefonen varm. Men hvis du ikke merker noen endring etter at du har lukket appene, er det sannsynligvis et maskinvareproblem. I slike tilfeller er det bare å kontakte tjenesteleverandøren.

Metode 7

Holder du GPS og Bluetooth på hele tiden? Hvis ja, slå av GPS og Bluetooth når du ikke bruker dem. Senk også lysstyrken på skjermen. Det vil også spare batterilevetid.

Metode 8

Hvis Galaxy Note 4 blir for varm når den lades, sett telefonen i flymodus. Årsaken er at telefonen bruker batteriet kontinuerlig til å søke i nettverk og Wifi-signal når det lader, og i en slik situasjon blir telefonen overopphetet.

Metode 9

Du må sette telefonen i CPU-strømsparingsmodus hvis Galaxy Note 4 blir overopphetet når du bruker ørestykket. Naviger til Innstillinger> Min enhet og aktiver deretter strømsparingsmodus. Nå må du klikke på kategorien Energisparemodus og en ny side åpnes. Tre alternativer vil være der, blant dem klikker du på CPU-strømsparingsfanen.

Metode 10

Hvis du har prøvd alle disse metodene, men problemet fremdeles eksisterer, er det endelige alternativet å utføre en fabrikkinnstilling som gjøres ved å gå til Innstillinger> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling> Tilbakestille fabrikkdata og tilbakestille enhet.

Men ikke glem å opprette sikkerhetskopien av enheten først, da denne prosessen vil slette alt fra håndsettet ditt.

Etter å ha fulgt alle disse metodene, hvis du fremdeles har problemer med Galaxy Note 4-overoppheting, må du kontakte tjenesteleverandøren og be om en erstatning.