Slik løser du problemer med overoppheting av LG G3

Det er ikke noe som heter en perfekt smarttelefon. De fleste tilgjengelige enheter i dag er virkelig kraftige og gir en opplevelse av høy kvalitet, pluss at det er så mange modeller å velge mellom. Men feil og problemer kan oppstå på alle enheter der ute, inkludert LG G3. Generelt sett er denne smarttelefonen fantastisk. Den er kraftig og har et fancy design, men fremdeles rapporterte brukerne om noen få problemer med det, inkludert LG G3-overopphetingsproblemer.

Noen ganger, vanligvis når du bruker enheten din til å spille spill eller se på videoer, kan telefonen bli varm. Noen mennesker rapporterte også at problemet oppsto etter Lollipop-oppdateringen. Hvis du har denne typen problemer, kan du se løsningene oppført nedenfor.

Se også: Slik løser du tastaturforsinkelse på LG G3

Måter å løse LG G3-overopphetingsproblemer på

Oppdater Android

Du kan sjekke programvareversjonen som er installert på enheten din og se om den nye versjonen er tilgjengelig, fordi årsaken til LG G3-overopphetingsproblemene du opplever bare kan være en feil, og den kan fikses med en ny programvareversjon. Følg noen få enkle trinn:

  • Trykk på App fra startskjermen
  • Gå til Innstillinger> Generelt-fanen og trykk på Om telefon
  • Trykk nå på Programvareinformasjon
  • Du vil se programvaren som er installert på enheten din under programvareversjon.

Gå til Apps> Innstillinger> kategorien Generelt> Om telefonen for å se om programvareoppdateringen er tilgjengelig. Klikk nå på Systemoppdateringer> Sjekk nå.

news-android-phones.blogspot.com

Senk lysstyrkenivået

Lysstyrke har stor innvirkning på prosessoren på enheten og batteriet, så ved å senke lysstyrken kan du redusere overopphetingen.

  • Gå til Apps> Innstillinger og trykk på Skjerm
  • Trykk på Lysstyrke og juster nivået

Se hvilke apper og prosesser som bruker mest batteri

Det er noen apper som blir ansett som strømhungrige, og du må følge med på disse. Apper og prosesser kan forårsake LG G3-overopphetingsproblemer, og for å se hva som skjer i det feltet, gå til Innstillinger> Batteri og trykk på Batteribruk. Du kan også gå til Innstillinger> Apper og velge Kjør-fane. Du kan trykke på en bestemt app eller prosess som ser ut til å forårsake problemet og stoppe det.

www.androidcentral.com

Prosessor frekvens

Hvis du vil få mer strøm fra enheten din, kan du overklokke den. Med overklokking kan du øke CPU-frekvensen, og som et resultat vil ytelsen til smarttelefonen din bli økt. Det anbefales imidlertid å overklokke bare 10 til 20 prosent fordi overklokking har enorm innvirkning på batteriet, og det fører også til overopphetingsproblemer. For å unngå det, senk CPU-frekvensen.

Tilbakestill fabrikk

Hvis du prøvde alle de ovennevnte løsningene og fremdeles opplever problemer med LG G3 overoppheting, må du tilbakestille fabrikken, men først sikkerhetskopiere filene dine. Gå til Innstillinger> Generelt> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling, og trykk deretter på Tilbakestill fabrikkdata> Tilbakestill telefon> Slett alt.

Tips:

Det er flere tips som kan hjelpe deg med å forhindre overoppheting av LG G3. Disse er listet nedenfor:

  • Ikke la enheten ligge i direkte sollys for lenge
  • Velg en slank etui til enheten din i stedet for en klumpete.
  • Forsøk å ikke bruke din LG G3 når du lader den

Bildekilde: www.droid-life.com

Du kan også lese: Hvordan ta skjermbilder på LG G3