5 måter å fikse IPhone-feil 0xE8000065

Når du får en feil som feilen 0xE8000065 på iPhone-en din, betyr det ikke at noe er galt med enheten din. Denne typen feil oppstår når du kobler iPhone til datamaskinen som har et Windows OS, og når den vises, kan du ikke bruke iTunes eller oppgradere eller gjenopprette enheten. Vi pleier å være til hjelp, så vi forberedte 5 måter å fikse iPhone-feil 0xE8000065. Løsningene er listet opp nedenfor. Forhåpentligvis vil minst en av dem gjøre jobben, og feilen forsvinner.

Se også: 5 måter å fikse IPhone Error 1650

5 måter å fikse iPhone-feil 0xE8000065

Kilde: heiphone6.net

Løsning 1: Start datamaskinen og iPhone på nytt.

Når enheten kjører for lenge, er det alltid mulig med feil. Etter omstarten er mange avlyttinger borte, og det er nettopp derfor du bør gjøre det først. Hvis du vil starte mobilenheten på nytt, trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen. Etter et sekund eller to vil glidebryteren vises. Du trenger bare å dra den og starte telefonen på nytt. Når begge deler, datamaskin og iPhone er på igjen, kan du prøve å koble telefonen til datamaskinen.

Løsning nr. 2: Oppdater Windows.

Som du vet, bør Windows OS ditt regelmessig oppdateres. Hvis det er noen nye oppdateringer, kan du laste dem ned og la datamaskinen gjøre sitt.

Løsning nr. 3: Oppdater iTunes.

Det er viktig å ha iTunes-programvaren som er oppdatert. Før du gjenoppretter eller oppdaterer iPhone, må du sjekke om det er en ny iTunes-programvareversjon tilgjengelig. Hvis det er det, få det og installer det.

Løsning nr. 4: Lukk spesielle Apple-tjenester i Windows task manager.

Skriv inn Ctrl + Alt + Delete på tastaturet til datamaskinen. Oppgavelederen vil åpne. Finn Apple-tjenester som: iTunesHelper.exe, iPodServices.exe og AppleMobileDeviceService.exe, klikk på tjenesten og velg Avslutt prosess. Start datamaskinen på nytt.

Løsning nr. 5: Utdatert sikkerhetsprogramvare.

Årsaken til at du fikk feilen, kan være den utdaterte sikkerhetsprogramvaren. Sjekk om det er en ny versjon tilgjengelig, og installer den.

Hvis disse 5 måtene å fikse iPhone-feil 0xE8000065 ikke løser feilen, kan du kontakte Apple for å få ytterligere instruksjoner om det.